Igy van, bar ha nem is a varosi, de a NESN (New England Sports Network) regionalis kabel TV halozat adja a meccsek 90%-at, a maradek 10%-ot pedig az ESPN es a Fox.
Ha valakinek van ideje, írja le pls h lehet visszaváltani a classic media palyerre. Ugyan megtaláltama faqban, nem látok semmiféle klasszuikus media palyer ikont a jobb felső sarokban ...
4 evvel ezelott meg otthon laktam MO.-n es testverem fizette nekem itt az USA-ban, es otthon en es 4 haverom is nezte egyidoben. Ma itt az USA-ban vagyok , es a fene tudja. Az biztos hogy az ip-t nezi, marmint olyan ertelemben hogy nem lathatom a Marlins valamint a Rays merkozeseit (nem mintha erdekelne), mert a TV kozvetiti (BLACKOUT). Ezt igy tavaj siman kiszurta az IP bol, szerintem iden is. Ahotnyik -nak gondolom a Boston meccsek vannak letiltva, de neki mindet kozvetiti a Varosi TV;)
Shortstop megnezem neked a jovoheten, marmint teso tampan lakik es megmondom neki a hozzaferest, hatha meg mindig muxik. Az lenne igazan csak a jo.
Szerintem maradj a "hagyományos" media playernél. Annak a képminősége is jobb.
Korábban volt Real Player lehetőség is. Az talán még annál is jobb volt. Gondolom Mikroszoftos haverjaink ott is nyomultak és most már sajna csak az ő cuccaikon lehet nézni a meccseket. :(
Aki elofizetett MLB.TV -re, lenne egy kerdesem. Lehet ugyebar valasztani hogy az Original Media playerrel vagy a New MLB Mediaplayerrel (Microsoft Silverlight) akarod nezni a meccseket. Valahogy nekem ez a Silverlight nem annyira folyamatos kepfolyamatot eredmenyez, mint a sima media player. Ugyan a silverlight a sok adat megjelenitessel (statisztika) nekem tetszik, de igy hogy enyhen dadog , nem. Ti is tapasztaljatok, vagy csak nalam van a hiba? (Ez 300Kb , 400Kb, 800Kb, 1,2Mb streameknel mind igaz)
egy kis előrejelzés by yahoo. bár elég véleményes szerintem süt róla, hogy rühellik a yankeest. mindenki szerint pont egy meccsel maradunk le a playoffról
Na Shorty, Tejada utóda úgy néz ki Luis Hernandez lesz. Hogy ő ki?
"Hernandez committed his sixth error today in the Orioles' 2-1 loss to the Washington Nationals at Space Coast Stadium. He fielded a routine grounder from Ronnie Belliard with two outs in the second inning and sailed his throw over Scott Moore's head at first base. Nationals players sitting on a bench beside the dugout scattered to avoid being hit."