sőt én azért furcsállom ezt az ivásos dolgot, mert gyakorlatilag a kilépés után pár hónappal már ki is jött az asap lemez, amit ha szétcsúszott piás lett volna, nem biztos hogy kitol magából, főleg, hogy ott énekelt is
nem a japót vettem meg, azt majd, ha sok pénzem lesz :D (amúgy továbbra is várom azt a bátor jelentkezőt, aki megrendelné az övét az enyémmel 1ütt)
az előző(matter) is gyönyörű picture disc-es volt, bnőm lepett meg vele karácsonyra anno, lehet idén is ezt tojja a jézuska :D
lehet, hogy még az egylapost is meg fogom venni, ha látom vhol óccsóért, annak legalább van oldalt írása, erre azért 1 dombornyomást tolhattak volna az oldalára, vagy egy eddie fejet, hogy lássa az ember, mi is az a sorban van 1 hellfueled cd-m, annak van hasonló doboza, szintén nyista felirat az oldalán, de legalább az elején szép dombornyomással ott a logó, meg a lemez címe
új maxikról lehet valamit tudni, elérhetők lesznek egyáltalán itthon?
ebben a szetivasos dologban biztos vagy? en arra emlekszem, hogy motivaciovesztesre hivatkoztak anno (ez persze lehetett a hivatalos magyarazat is) kinezetre sem smith latszott alkoholistanak a ket gitaros kozul mar 20 eve sem
Bunkók mindig vannak, főleg azon a környéken. A Somwhere Back in Time turnéról is van hasonló videó csak ott épp Steve-be kötöttek bele a Trooper alatt valamelyik dél-amerikai koncerten, Bruce-nak kell rászólnia hogy ne ölje meg az illetőt.
Egyébként Harrisban az a maximális reszpekt, hogy ezer fős közönségnek is ugyanúgy kidagadó erekkel üvölti a számait mint a Madison Square Garden közönségének és szerintem valahol erről szól ez a stílus.
maiden-nél azért valamennyire stabil a vásárlóréteg, gondolom én :) plusz némi extra, ha sikerül kihevernem a nyárvégi extra anyagi megrázkódtatásokat, akkor az újat beszerzem lp-n is, meg pár régebbit is, dvd-ket is sztem veszünk bőven maiden cuccokat sokan mondják, hogy meghalt a fizikai adathordozók piaca, én erre azt szoktam mondani, hogy nekem kell, hogy meg tudjam fogni a borítót, a cd-t, az lp-t, a dvd-t, a blu-rayt
a japan kiadast vetted meg vegul? tegnap en is megneztem az itthon kaphato verziokat, es a femdobozos engem is kicsit lelombozott: a sony ilyen femdobozba csomagolva arulja az 1500 ft-os valogataslemezeit; annyi a kulonbseg, hogy a maiden elol ki van vagva
A Maiden egy nagyon egységes és stabil csapat, nekem már annakidején is imponált, hogy csak úgy lazán visszavették Adrian-t és Janicket nem küldték el. Adriant is azért került ki anno, mert állítólag szétitta magát és nem lehetett vele már dolgozni és turnézni. Szerencsére ő ettől magához tért. Tény, hogy a 3 gitáros nem ad szerintem semmi különösen extrát, de ártani sem árt és ha az anyagiakban megegyeznek miért is ne legyen 3 ?! Ilyen máshol úgysem nagyon van. :-)
Hát ja, szerintem az X-Factor-ból nem sokkal kevesebb ment el mint a Brave New World-ből összesen. Mindegy, amúgy tény hogy Blaze-zel ezeket a sikereket nem érték volna el az elmúlt 10 évben és alapvetően más volt a zenekar státusza azokban az években, felesleges hasonlítgatni.
közben megvan a lemez, fémdobozos, izé, képen jobban nézett ki :D az alsó szomszéd biztos örül, el dorado-t taposom a galoppal :) szépen szól, végre van alja a doboknak, nem csak úgy pufog a basszusgitár természetesen kiválóan szól :D gitárok kicsit sztem összefolynak, majd fülessel gondolom tisztul a kép, továbbra sem értem a 3 gitárost, vhogy fölösleges, ok hogy haverság, meg minden, de koncerten sem érezni a 3 gitár erejét, stúdióban meg aztán télleg fölösleges, de ők tudják :D
Azért küldi el a faszba az öklét rázva mert szépen megköpdösték a szám alatt...én a helyében lementem volna és tarkón is rúgtam volna az illetőt, de ettől Steve Harrist sem választotta el sok akkor.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy Blaze jó választás volt. Dougie White, David Readman, Andy Pike, mittomén, ők még angolok is, és simán remekül működhetett volna velük a sztori.
Ami a lemezeladásokat illeti, az X-Factorból több mint 1 millió ment el 1995-ben, amikor mindenféle metal zene tiltólistán volt kábé, szóval amit írsz, nem állja meg a helyét.
Kiske meg egy óriási hang, de egy flepnis szektás elmebeteg, isten ments attól, hogy a Maidenbe kerüljön.
Janickben több angol vér van valszeg, mint a királynőben, de az apja tényleg lengyel volt eredetileg. Viszont Janick már Angliában született angol anyától, ott nőtt fel, anyanyelvi szinten beszél angolul (valszeg sokkal jobban, mint lengyelül), angol haverjai voltak az iskolában és később is, és a legnagyobb angol heavy metal bandában gitározik jó ideje.
Harris max nyugat londoni távlatokban gondolkodott!:-)
Blaze jó gyerek volt. az ökölrázós eset meg akkor volt mikor gyökér fanok köpködték őket chilében vagy hol. töj jogos volt. axl a feléért felgyújtotta volna a várost!:-)
azt olvastam h egy koncert után Blaze majdnem összeverekedett a bandával mert vmi affér volt. sötét korszak volt az, a pecsa koncerten nem is voltam 95ben.
Harris meg asszem összejött a baby sitterrel vagy mi? válás is volt? nem emlékszem
ettől a kiske-s dologtól kicsit felizgultam :D kéne egy időgép, egy géppisztoly, amivel harris mestert rá lehetne kényszeríteni kiske bevételére, lehet még most is ott tolná...bár a priest is egy halfordnál szintekkel jobb énekest vitt oda, mégis visszaimádkozták rob-ot, ott sem volt lemezeladás, és bulikat sem tizezrek előtt tartották, bár nekem onnét a meltdown live (ripper-es koncert) a jp live after death-je, a koncertalbum
szóval sajna hiába lett volna kiske, és kiváló albumok, ha mindenki bruce-t várta volna vissza folyamatosan
apropó kiske, helloween akkor robbantana bankot, ha visszavennék kiskét és hansen-t egy keeper turnéra, 2013ban lesz a 25 éves(atyaúristen, gyerekként hallgattam azokat a lemezeket!) évfordulója a keeper 2-nek...nem tudni, van-e bőr a pofájukon :D
ma menek postára az új maidenért, tegnap ne mvoltam itthon, mikor postás hozta, grrrrrrr kiváncsi leszek, hogy az mp3-hoz képest milyen lesz a hangzás, dalokkal nincs gond, már mindenki agyondícsérte, most rajtam a sor :D
Nemzetiségi alapon válogatás egy kicsit sántít. Janick Gers lengyel, mégis ott gitározik a maidenben. Szerintem Kiske teljesen új kapukat nyitott volna meg a maiden számára, 4 oktávot kinyomja a csávó. Hogy Blaze milyen fasza gyerek is volt, arról a youtubon találsz pár videót, mikor a f@szba küldi el véres szájjal a rajongókat az öklét emelgetve. Bárki bármit mond, az egy sötét, és felejteni való korszak volt. A lemezeladások a béka segge alatt voltak, kis közönség előtt játszottak. Elismerem, hogy abban az időben nem volt divatr a rockzene, meg Harris is magánéleti problémákkal közdött. Abban biztos vagyok, hogy nem lesz nosztalgia koncert a Blaz-es korszakról. Nem kell elfogultnak lenni, bármennyire is szeretjük a zenekart. Harris is tisztában van azzal a korszakkal, nem hiába írtak alá Blaze-zel egy titoktartási szerződést.
Na, ja, de akkor szerintem úgy járunk, mint az AC/DC-vel. Egy nap alatt elfogy minden jegy és egy csomóan hoppon maradnak. Meg kellene várni a tavaszt, aztán elvinni valamelyik focipályára...-))