Sajnos az evangelizáció egyelőre sikertelen. Ezt a fájlt már megtaláltam korábban. A letöltéshez regisztrálni kéne, csakhogy: "Registrations are closed. If you have an invitation code, click here." Na, pontosan EZT utálom a torrentezésben.
Gondolom a hatékonysági fog erősen függ attól, hogy mit keresel. Meg én a hatékonyságba azt is beleszámítom, hogy az emule egy önmagában teljes program, egy torrent kliens egymagában pedig csak egy félkarú óriás... Sőt, végtag nélküli. De az tény, hogy a torrent szervereken általában hamarabb jelennek meg az újdonságok. Ezt gyorsan be is bizonyíthatod azzal, ha megtalálod nekem Grace Jones Hurricane c. albumát :o)
aaargh, ne csináljátok már! kikeresem, betolom a linket, csak rá kéne kattintani... torrent pedig pont nem tipikusan mac-es cucc, inkább pc-s. habár én karácsonyig macbook pro-ra váltok, a torrent maradni fog. :))
az én topa gépem sem roskad össze és egyszerű is a dolog, mint a faék, meg baromira hatékony, és nemigazán értelek, de sokadszorra is csak az a konklúzió, hogy: te tudod!
itt viszont 192-es mp3 és FLAC letöltés: http://moonglampers.net/blog/2008/09/27/bjork-berlin2003/
Björk June 23, 2003 Treptow Arena Berlin Germany TT: 1h 11m 10s Soundboard Recording (pre-Broadcast, pre-FM)
FLAC: Part 1 (173.2 MB) Part 2 (148.4 MB) Part 3 (127.4 MB) MP3 192kbps: bjork_berlin2003-06-23_MP3.zip (98 MB)
01 [crowd] 02 Pagan Poetry 03 Hunter 04 Desired Constellation 05 Cocoon 06 Unravel 07 Heirloom 08 Joga 09 Nameless (Storm) 10 An Echo, a Stain 11 Where is the line 12 Hyperballad 13 It’s in our hands 14 Bachelorette 15 Pluto 16 [crowd] 17 Army of Me 18 [crowd]
Mar tobbszor linkeltem is ide, treptow, berlin, 2003. Soundboard, tehat minosegre olyan, akar egy hivatalos! Azon rajta van, de az igazi fincsiseg azon az Its in our hands (brutal-kraftwer) live verzioja!!!!!!
Jujj azt a verziót annyira meghallgatnám stúdió változatban, de csak borzalmasan rossz minőségű, torz live-ban sikerült mégcsak hallanom. Szemétség, hogy Björk minden szaros koncertet kiad DVD-n, csak a GH tour-t nem, pedig kb az az egyetlen értelmes koncertje (mert qrvajó a setlist, csomó korai Medúlla demóval) ami érdekel engem (a Vespi mellett, de az megvan).