Régen, mikor először ment a sorozat, akkor az egész ország Dácsovninak ejtette. Így visszanézve olyan gáz :D
Hát ja, Scully sem volt semmi az első évadokban öltözködésben, meg kinézetileg :D
A ruháiról nem tehet, mert Chris Carter adta rá , és szegény Gillian erősen tiltakozott :) Aztán Chris elbeszélgetett egy igazi FBI ügynöknővel, és megmondta, hogy az ügynöknők igenis sokat költenek ruhára, és jól néznek ki :) Azóta néz ki Scully jól :D
De Muldi öltönyei meg nyakkendői sem semmik itt az elején :D Az teste sem olyan kidolgozott (mint később) és furcsábban áll rajt az öltöny :)
Nekem továbbra is a kedvencem az, hogy az első szezonokban MUlder még "Dévid Dácsovni", míg a vasárnapi részekben "Dévid Dukovni"! Mindig nézek egy nagyot, szerintem nyissunk szavazást!
Ez a rohadt suli kinyitotta kapuit, de tegnap este azért megnéztem még a Csatornát, mert Mulder félmesztelenül ül az ágyon, és különben is olyan aranyos!!! Majd pénteken megint megnézem, de elég idegesítő, hogy a hülye fizika órák miatt, nem látom a Leszáll az éj epizódót- a kis zöld bogaras rész.
Szóval együtérzeek veled Reyes:-), teljes mértékben én is ugyanabban a cipőben járok:-(. Holnap első órám algebra, éljen a realitás:-(!
scullyn enis sokat röhögtem:) muldernek kesobb is ekkora az orra...? most vhogy jobban kihangsulyozodik. nemtommé. tök fura. egy merő orr az egesz ember:)) agent nose:)
Nézem ezeket a régi részeket, és meg kell, hogy állapítsam hihetetlenül bénán néztek ki anno. főképp Scully. Milyen taknyos képe volt még DD-nek. De azért nagyon élvezem az ismétléseket, bár baromi későn vannak.
jotudni, az en gepemen csak a epizodnevek vannak fenn, mas ninc sodabiggyesztve. hozzam eleg közel all a tema, a gargoyle-szénrajzokat magam is gyartom itthon, de leginkab mangában utazok...namind1, sztem erdekes volt:)))
Nem, csak íratok DVD-t :DDD az utsó két évad .avi-ban van meg, de a többi évadot DVD-ben szeretném, hogy ne itt a monitor elQtt essen ki a szemem :DDD
Régen én csak azt tudtam, hogy az X-akták egy félelmetes sorozat, annyira féltem a zenéjétQl, hogy mindig elkapcsoltam, ha meghallottam. Egyszer akkor kapcsoltam oda, amikor valami félelmetes rész ment, végülis csak 5 percet néztem belQle, de nem mertem aludni XDDD
Most mondjuk nem parázok, egy-két jelenet volt idáig, ami olyan félelmetes volt, de amikor már másodjára néztem meg azokat a részeket, abszolut de nem féltem... sQt, amikor beindult az X-aktás pályafutásom XD, úgy négy hónapja, pont olyan részeket vetítettek, amiket végigröhögtem :DDD
emlexem h kiskoromban az aktak zenejetol feltem nagyon...focim alatt kiszaladtam a szobabol, atan mikor vegelett a focimzenenek, visszakukacoltam nézni:))
hát ja, annak a resznek a vegen a kanapen betakargatta, csakhogy az epizod legelejen selyem agynemuben egy franciaagyon fekudt a muldR meztelenül, de legalabbis felsöresz nelkul, scully meg csapzott valóját próbálta összegereblyézni(deszépen fogalmaztam):D
Nos szerintem a szeplőtlen fogantatást nyugodtan elvethetjük. Bár azt többször mondják, hogy "vannak még csodák" és hogy "hinni kell a csodákban" azért ez inkább az körülmények, mint az eredményre vonatkozik. Mellesleg a való életben is van ilyen, meg aztán a filmbeli orvosok is tévedhettek vagy éppen tudatosan félrevezették :)
Csak gondolkodom, Scully gyereke kitől:
1. az idegenek ültették bele?
2. volt egy rész mikor Scully az alvó Mulder mellett öltözködik, tán akkor?
3. Scully megkérte Muldert adjon neki egy kis, hát izé szóval hímivarsejtet tán attól?
4. ....
Szóval melyik lehet az igaz van a 4. is van még?