de a Tisztelendő Anyák csak a korábbi Tisztelendő Anyák emlékeit képesek magukban őrizni. férfiakét nem. Alia csak azért képes erre mert előszülött, mint az ikrek.
Egy gondolat bánt engemet, és korlátozott képességeim nem engedik, hogy a dolog végére járjak, de Alia hogy kerülhetett kontaktusba Vladimir Harkonnennel a belső énjei közül? Avagy ő egyfajta női Kwisatz Haderach volt?
én spec folyton elszalasztom, hogy megnézzem... :((((((((((( múltkor is volt a viasat nevezetű adón, de én is amilyen sokat tévézek, csak egy nappal később tudtam meg... :((((((( majd... egyszer...
Fura, sokan nem szeretik a Lynch-fele rendezest, pedig hat a hangulatot sikerult szerintem megtalalnia. A torteneti huseget meg folosleges szamonkerni rajta.
megnéztam a Linch féle verziót, igen jól dolgozott anno a srác, a beltéri jelenetek igen jók, csupán a kintiek döcögnek, mint a Star Wars első része :-)
Egy órája jártam az Örs vezér téri Árkád-MM-ben, és tele volt vele a polc! Sajnos nekem már megvan, így csak Erik, a vikinget vettem ugyanennyiért (abból már csak pár db volt).
Ne rohanj! Már karácsony előtt 1 héttel se volt egy darab se. Aszondjak, az első nap elfogyott.
Ha valahol mégis látnál ennyiért, nekem is kellene.
A legalacsonyabb ár, amiért tidnék venni, 6k HUF...
Vagy letöltöm valahonnan a rip-et.
Juteszembe: tegnap végignéztem a 3 részes sorozat verziót. Jóval közelebb áll a könyvhöz, mint a mozifilm. A feelingnek kicsit ártott, hogy a középső rész gyakorlatialg végig szaggatott (rosszul digizték)...
A Lurdyban az Alexandria konyvesbolttal (hatalmas) szemben van egy ici-pici konyvesbolt! Nekem a kedvenc helyem!
Pl: az EG3 es a Corrino haz elso szallitmanya mar majdnem elfogyott, amikor a tobbi konyvesbolt meg sem kapta meg!!!
A Lovecraftot is ott vettem...
Nemtudom mit értesz trilógia alatt, de itt néhány:
például itt van egy pár könyv, illetve ajánlhatom egy barátom oldalát ami nem pont ilyen, de hasonló
másról sajna nem tudok, ami magyar lenne
Egyetértek. Elég lehangoló, hogy éjfélkor mindig egyedül ülök le DVD-t nézni,mert a család többi tagját fárasztja, hogy olvasni kell, idegenül meg nem értenek...(Ezért csak éjfélkor. Addig mindig megy vmi magyar nyelvű maszlag vmi TV-adón.) Sajnos kevés DVD-n van szinkron.
Ezt nem teljesen értem. Egy DVD-n lehetőleg igenis legyen szinkron, mert azért a népek többsége magyarul ért errefele. Aki meg eredeti hanggal akarja nézni (én is sokszor), az átkattint az angolra+felirat. Ezért jó a DVD, :)
(az más téma, hogy mostanában a kiadók elképesztő kombókat bírnak összehozni. pl. Álmosvölgy legendája: DS szinkron, 5.1 eredeti, magyar felirat nincs!, meg Asterix+Kleopátra: CSAK magyar 5.1 hang, így felirat se nagyon kell rá)
lac78!
ezt örömmel olvasom...:-)
teljesen más, de annyira eszméletlen, hogy na!..:-)
én pl.iszonyatosan paráztam egy-két résznél... idegtépő volt!
Lovecraftot klasszikusnak tartom, remélem majd a gyerekeim (ha lesznek) már érettségizhetnek belőle! :-)
sajna mostanában nagyon elhavaztam az olvasással...vizsgaidőszak, meg ilyenek..:-(
még a Corrino-házat sem nyitottam ki, közben pedig mellékerült EG3, pedig még a 2-vel sem végeztem...sebaj, sűrű februárom lesz, kis olvasólámpás éjszakák, hajnalok..:-))
:) igen, detto ugyanezek tűntek fel...
a scifi.hun már téptem ahajam, de leginkább a magyar változat miatt... ilyet találtam, hogy mohiam könyörület tanusított... :) és még szebbeket is... :(((
szereplők:
shaddam: síkhülye
de vries: tökhülye leginkább G. I. joera emlékeztetett... :) nagy marha volt örültem hogy kinyírták...
vladimir: a legokosabb mind közül(ez meglepett)
glossu beast rabban: még hülyébbnek mutatták mint eddig... bár hogy beleegyezett a támadásba, és előtte gondolkozott... GONDOLKOZOTT!
liga: na itt ők voltak a főhősök, a kedves aranyos senkitsebántók... :) eléggé meglepett hogy d'murr egy irdatlan nagy tasrtályban volt... elég sok helyen meg van hogy kicsi tart., 1 ember tolja, stb akkor mér csinálták akkorára? hülye bh+kja...
ajidicát is síkhülyének ábrázolták, az arctánososokat detto
leto és szerény udvartartása megintcsak dettó, a csatahajókon szarrá röhögtem magam... mkintha egy amcsi eksönfilmet néznék... :)
a boszorkányokról most alig mondtak valamit, ha esetleg mégis, az is tök más volt mint az eredeti könyvekben... az meg iszonyat röhej, hogy nem bírták magukat kinyírni mikor elkapják őket a gnómok... ja itt egy másik bajom: mért van az hogy minden fontos szereplkő összefut egy másik fontos szereplővel? tiszat szappanopera... :(
kábé ennyi, a mellékszereplőket nem is mondtam... :( na mindegy, szép volt jó volt, sok ilyet olvassunk még ;)
A Lovecraft osszes elso reszet megvettem es mar el is elolvastam javaslatodra! :))
Erdekes vilagnezete volt az ironak... A Duneben sokmindenki helyeben szivesen lennek, de vhogy ezzel a konyvvel kapcsolatban nem merult fel bennem ilyen! :)
Teljesen masra szamitottam, de ennek ellenere nagyon bejott, ugyhogy mar varom a masodik reszt!!!