Nem neked ajánlottam a VirtualLab v4.3.2-t
valamelyik másik topicban? Ez mindennel boldogul ami windows alatt szokásos filerendszer. (ha valahova beírsz azért néha nézz rá, hogy válaszoltak-e)
http://www.binarybiz.com/vlab/ kipróbálható, ha full kell akkor tessék törni a fejed :)
Köszi a gyors segítséget mindenkinek, akit illet ! :o)
Sajna nem oldotta meg a gondot, de ! Télleg le kellett szednem, újratelepítenem, és most már jó lett ! :o))))))))))))
Tenx mégeccer ! :o)
Skacok ! Minden privát mélt szívesen fogadok. Olyat meg pláne, amiben néhány dll van összecippelve. Ezek a dll-ek olyan drive:\program files\common files\ahead\audioplugins könyvtárból származnak, amely gépen a Nero Recode 2-es harmadik menüpontja is működik, és nemcsak linkeket mutogat. Úgy láccik az enyémnek nem sikerült rendesen a letöltése... ;o)
3 kellene: aac, aacenc32, dvdmpeg2enc.
Tenx-ö-lot előre is ! :o)
Ezen kiadók lemezei Linux alatt, régi CD-ROMmal a cdparanoia-t használva simán grabbelhetők. Azaz nem olyan simán, mert írtózatosan lassan, egy lemez több óráig tart. Mellesleg pont ezért volt szükség a begrabbelésre, mert a trükközések miatt nem lehetett real-time olvasni róluk (azaz hallgatni őket!), grabbelni viszont így sikerült.
Azaz az én szemszögömből nézve ezek nem másolásvédett CDk, hanem lejátszásvédettek, aminek feltalálásához ezúton is szeretnék gratulálni... Ehhh...
igen.. a tdk valóban nem philips. Tökéletes meglátás :)
Mellesleg az, hogy milyen nyersanyag mennyit bír, kár véleményt alkotni. Mert biz' sok esetben a drága, és brand cd-k is okoznak meglepetést b?ven. Találkoztam már olyan széria tdk-val (csak hogy márkánál maradjunk) ami kb duplája volt árban az átlagos cd árnak, és 10-b?l 6 átlagban lehámlott reflexiós réteggel jutalmazta a választást, kb 5-6 hónap után. Viszont vannak olyan, er?sen noname cd-k amik szinte teljesen átlátszóak, és visszajön róluk az adat, elég jó sebességgel, még 4 évvel ezel?ttr?l is.
a copy conrtol-lon magát a copy control nevű védelmet értem (EMI és BMG) a vas yamaha régi véső (8x) clonecd nem jó, freerip sem. a lemez egy japán csoda.
Mit értesz 'copy controll'-oson ? Ha másolásvédett audiót, akkor a védelem típusától függ, hogy van-e, és milyen esélyed, attól függően, hogy milyen vassal és vajjal prószálkozol. A vas lehetőleg jó minőségű cédavéső legyen... Dívídíromok/vésők eléggé esélytelenek.
Clony-zz egyet, oszt talány többet tudok nyökögni...(??!)
Van par mp3 cdm. Most fel szerettem volna masolni az mp3akat a vinyora, de 2 cdt nem tudok. A cd olvaso beolvassa, az explorerben latom a cdk tartalmat, de a cdkrol nem tudok masolni. Illetve a szamok nagy resze nem masolhato. A cdken nincs szemmel lathato serules.
Probaltam imidzset csinalni a cdkrol, mondvan h bemountolom es akkor kimasolom a szamokat, de felemas eredmenyt ertem el. A cdrvin read errorral elszall. Az alcohol 120% sikeresen leszedte az egyik cd tartalmat egy csomo rossz blockkal, de legalabb vmit sikerult megmenteni... A masik cdt 61% keszultsegnel kilottem, mert az elso 300 mega utan 6% volt kepes leszedni 3 ora alatt... Meg az egyik baratom megprobalja beolvasni, hatha az o olvasoja tobbre kepes, de nem igazan hiszem, h sikerulne...
A kerdesek:
-mitol megy tonkre egy cd (philips), ha tokban, polcon, normalis korulmenyek kozott van tarolva es nem is tul regi (2-3 eves)?
-mivel lehetne megmenteni az osszes szamot?
Laptopomban van egy CD/DVD olvasó kombó, és USB-IDE átalakítóval akarok csatlakoztatni egy normál IDE CD-írót - USB kábelen keresztül. Meg tudom-e tenni, lesznek-e problémák?
Nalam az asztali lejatszokkal valo kompatibilitas lenyeges szempont volt, a Toshibarol csak rosszat hallottam/olvastam ezugyben. Pioval nem volt eddig gond.
igen, én is az lg-re gondoltam, azzal, hogy mindenev?...
Akinek meg a plextor az ász az meg azt vesz, ez már mindig is így lesz amíg világ a világ.
Mer' paprikából kalocsai, hagymából makói, cd/dvd writerb?l meg plextor :)
(ja, processzorból meg az áemdé....:)))
Köszi mindenkinek!
Az LG tényleg jónak tűnik, papír szerint ő tudja csak a DVD-RAM-ot. Programcsomagos dobozkivitelben 40e-ért kapható.
A Sonyt felejtem. A PX504 csak -R/W-t tud, tehát kiesett, talonban ott van még a 708-as és a Pio. Esetleg még Toshiba.
Lényeg, hogy tudjon ±R/W-t, a RAM kevésbé lényeges és legyen hozzá progi (legál) /cégnek lesz.
Figyelj, 2év garanciát adnak rá, pont annyit mint a többire, mindenevő, sebessége is jó. Két év múlva úgyis újat veszel, hogy a 10GB-s lemezeket esztergálhasd...
(ez nem szilvának szól)
Hétvégén körbeszimatoltam DVD-író ügyben:
LG 4040-es már 33-ért is van
Plextor 504-es van 40 körül a 708-as 70e-ért
De van még Pio A06-os és a Sony 500-asa szintén 30-40e között.
Az LG-nek elég baráti az ára, de ilyenkor felvetődik bennem, hogy vajh mér' ilyen olcsó a többihez képest?
8-)
Valakinek tapasztalata valamelyikkel?