Más szolgáltatókkal ellentétben itt nem a netes loginhoz tartozik a postaláda (alapból nincs is), hanem neked kell csinálni egyet a freestart weblapján olyan pass/user duóval, amilyet csak akarsz, aztán valahol rá lehet adminisztrálni asszem hogy ez hozzád tartozik és nagyobb legyen.
Nem tudnátok segíteni abban, hogy hogyan állítsam be az e-mail kliensemet? (Eddig másik szolg-nál nem volt semmi bajom)
Amikor a pop3-ast akarja lekérdezni, akkor nem fogadja el vagy a felhasználónevet, vagy a jelszót.
?Login: ugyan az, amivel felcsatlakozok a netre, vagy a választott előtag@startadls.hu
?Pass: amivel felcsatlakozom a netre??
Végül is már az összes variációt kipróbáltam, de azért még reménykedem hátha tud valaki segíteni...
valahogy úgy alakult a netes életem, hogy a freestart kb. az 5. szolgáltató, akivel kapcsolatban állok. Vannak elképzeléseim a jövővel kapcsolatosan.. ;)))
Annak örülnék a legjobban, ha itt menne minden a legnagyobb rendben és nem kellene variálnom. De azért havi 11e ft-ért hadd követeljen már valamit az ember..
Betelt a pohár. Az elvileg 20Mb tárhelyem csak 8Mb valójában.Írtam egy emílt, kiwi leszek a válaszra és a következményekre.
Ha úgy vesszük, tavaly szeptember óta csak 8Mb a tárhelyem, ezzel a szolgáltató megszegte a köztünk lévő szerződést. Erre talán lehetne hivatkozni, ha ott akarnám hagyni őket és keresni mást. Majd utánakérdezek..
Eddig én is elégedett vagyok, csak az bántja a csőrömet, hogy 512-esre szerződtem, és még nincs... "állítólag" a MATÁV miatt. Ott meg azt mondják, hogy nincs akadálya...
Miután itt nyávogunk, rá 1-2 nappal már szokott menni a kifogásolt dolog. Csak ne jönne mindig másik. Más részről a többi szolgáltató 1-2 százassal adja többért, no de a minőség...
ahha értem, ill. nem értem miért nem csinálják meg. A jövő héten egy következő weblap nem fog bejönni és ez így megy augusztusig, amig le nem cserélem a szolgáltatót. Sajnos kénytelen leszek!
most éppen a bankszámlám adatait nem tudom megnézni, mivel a www.otp.hu tojik bejönni. Természetesem icq-n lógó barátaimnak bejön, bár ők nem freestartosak...
Mostanában freemail pop3 e-mail lekérdezés igen igen döcögős. Közben volt egy ettől független okból végrehajtott ringyóz install és még mindig döcög. Nálatok okés?
A 8kHUFért kapsz 512/128 kbs sebességet változatlan díjfizetés mellett?
Olyan opció nincs, hogy maradok 384/64 sebességen, alacsonyabb díj fizetése mellett?
Packets: Sent = 145, Received = 91, Lost = 54(37% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 25ms, Maximum = 771ms, Average = 58ms