Ne hidd már, hogy ez volt az első. 15 éve apró, szinte porszem nagyságú fémszilánkok kerültek a szemembe. Akkor 2 variációt mondtak: Az első, hogy kiveszik őket (jobb szemben 5, bal szemben 7 darab), de akkor jelentősen romolhat a látásom egy életre; második variáció, hogy benthagyják, betokozódik, de fényérzékeny lesz a szemem. Utóbbit választottam.
Nem mellesleg tavaly már kaptam a szemembe olyan szilánkot, ami annyira kiállt, hogy a pislogástól kicsit véresre vagdosta a szemhéjamat. A mostani azért volt rossz, mert kedden gipszkartonból por került a szemembe, majd szerdán még1 rózsabokortól is kaptam egy pofont ugyanabba. Ezek után nem volt csoda, ha be van gyulladva, ami pénteken már javult, de szombaton megint szar volt és vasárnap is, bár már a talin kezdett javulni, de ma megint alig tudtam vezetni, ezért haza is jöttem melóból és irány a szemészet. Ott kiderült a fémszilánk, amit csakis pénteken kaphattam be, de ha akkor tudom, már mentem volna a szemészetre, de ki gondolta, amikor már eleve be volt gyulladva. Most már jó, de aludnom kellett még az előtt, hogy elmúlik az érzéstelenítő hatása, különben a tapétát is levakartam volna a falról.
Megérkeztek a féktárcsák és -betétek. A héten fel lesz applikálva... és csütörtökön/pénteken ki is próbálom.... remélem jobban harapnak majd. :D A tali jó volt, köszönöm mindenkinek, aki eljött! Sajnálom, h csak ilyen rövid ideig maradhattam. Majd legközelebb több időm lesz, remélem. Vlad, köszi még 1x a vonószem-takarót! Joci-01: ha abban a bontóban jársz, nem esne bele a zsebedbe egy szivargyútjó véletlenül a számomra? :)
Szóval nagyon örülök,hogy azért összejött pár embernek a találka,azt viszont sajnálom,hogy nem lehettem ott..... Legközelebb viszont nem hagyom ki...... Lehet szervezni egyet agusztusra valami szép helyen.....
Nagyon király idő volt, megbeszéltük a vectrás dolgokat és a világ dolgait, kajáltunk egy jót és kellemesen eltelt a nap! Ja a 2,5 v6-os nagyonnnnnnnnn állatul gyorsul!
Hát nem tudom te hol vetted,de nekem ilyen 2oldaluval van fölrakva a küszöbborítás és bírja és bírja és bírja... ;-) Pedig gyerekek mászkálnak rajta,takarítom,állandóan birizgálva van,de még semmi baja.... Anno mondeón pedig hátsó szárny(ST-s)volt fölrakva vele és minde1 volt,hogy +20 vagy -20.....
Felhívtam egy szélvédő javítóst és udvariasan kijelentette, hogy nem tud mit kezdeni a hátsó szélvédőről levált pótféklámpámmal, mert nem tartanak olyan ragasztót, amivel helyre lehetne tenni :-(.
Esetleg ti tudjátok, hogy milyen ragasztótípus kellene és hol lehet beszerezni??
2 dolog miatt nem tudtam voln menni:1 picit ittam.....2 a vekibe visszaraktam a saját akksiját ami reggelre megadta magát,így a sógornőméket is az anyámék micujával vittem ki az állomásra....
Amit nem tudok és már nagyon bassza csőrömet az az:miért ment 1 használt akksival az autó miután kiiktattam a zene biztijét,és miért adta meg ismét magát az 5 hónapos akksi(75A)-talán zárlatos...?
Szóval vasaárnap révén,ha nehezen is de ment vissza a kitudja hányéves Varta akksi az enyémet pedig holnap viszem vissza az autósboltba,hogy nézzék meg mi lehet a baja..... :-((
Hát nem ezt terveztem..... :-((
Az én gondjaimtól eltekintve a többség remélem jólérzi magát és mindenki odatalált.....