Keresés

Részletes keresés

cinkapanna1 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 1970
Sajnos nincs topikleírás, csak maga cím utal a tartalomra.

Végül is a kintről behozott több zsáknyi cucc is felesleges gyerekholmi.... :((((
Akkor nincs mit tenni?

Előzmény: Murder Incorporated (1969)
Murder Incorporated Creative Commons License 2009.03.31 0 0 1969
Topikleírás.
Előzmény: cinkapanna1 (1968)
cinkapanna1 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 1968
Jó reggelt!
Az lenne a kérésem, hogy legyetek szívesek jelezni a Felesleges gyerek holmik topikba, hogy a külföldről behozott holmival üzletelők szíveskedjenek háttérbe húzódni, illetve máshol hirdetni . Mivel ezen a fórumon a saját gyermekeink kinőtt holmijait szeretnénk eladni, elcserélni, de a kereskedők elárasztják az "angol márkás cuccaikkal" .
Köszönöm szépen!
Üdv:
Cinkapanna1
attention Creative Commons License 2009.03.30 0 0 1967
ott is azt amit én, egyszerűen eltűnt, ujra kell nyitni, csinál néha ilyet a szoft.
Van ilyen. Újra kell nyitni.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1966)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2009.03.30 0 0 1966

Köszi a választ. Nekem azt írta ki, hogy

A művelet elvégzéséhez sajnos nem rendelkezik a szükséges jogosultsággal, vagy az adott topicból kizárásra került. Amennyiben kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot a moderátorokkal

Kitiltva egészen biztosan nem lettem, mert már írni sem tudtam oda. :-)

Gondolod, hogy az itt linkelt "moderátor segíts"-ben tudnak valamit?

Előzmény: attention (1965)
attention Creative Commons License 2009.03.30 0 0 1965
Nem tudom, én a töröltek között sem látom.
Néha el szoktak tűnni ujonnan nyitorr topikok.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1964)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2009.03.30 0 0 1964

Meg tudnátok mondani, hogy ZoliCA topikja tegnap miért került törlésre?

Spórolás hagyományos termékekkel

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9190069

végállomás Creative Commons License 2009.03.21 0 0 1963
Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache/2.2.3 (Debian) mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8c Server at forum.index.hu Port 80

500 - Internal Server Error

Miért jönnek ezek az üzenetek?

2-3-4-5 frissítésre jön be minden ami egyáltalán bejön

Köszönöm ha tudnának segíteni.
greenwood Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1962

...döcög...? most már kb. tizedjére próbálok elküldeni egy hsz-t, és mindig azt kapom, hogy "a hozzászólás nem tartalmaz szöveget"

de ha csak egy mondatot írtam, az átment. nem értem.

Előzmény: Murder Incorporated (1960)
e_is? Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1961
Sziasztok!
Szeretném kérni, hogy a Rák, avagy a szomorú valóság topikból töröljétek már a "bebebeb" nevű, - topiktársnak nem nevezném - személy hozzászólásait.
Van egy előre megírt hosszú hozzászólása, amit már negyedszerre másol be, rontva ezzel a topik olvashatóságát.
Az első OK, nem probléma, hogy valaki olyant ír, ami a topik általános szemléletével szöges ellentétben áll, hiszen a vélemény szabad.
A második alkalomtól kezdve, viszont minden egyes alkalommal írt neki valaki, kvázi válaszul, udvariasan megkérve, hogy ne másolgassa be újra és újra ezt a hosszú hsz-t. Arról nem is beszélve, hogy tematikus választ is kapott, de arra nem reagált, csak újra bemásolta az eredeti szöveget.
Az inkriminált hsz-ek:
26172
26178
26205
26216

Előre is köszi
e_is?
Murder Incorporated Creative Commons License 2009.03.17 0 0 1960
Döcög a szoft.
Előzmény: greenwood (1959)
greenwood Creative Commons License 2009.03.17 0 0 1959
a 929-et is, az kimaradt... at öbbit köszönöm
Előzmény: greenwood (1958)
greenwood Creative Commons License 2009.03.17 0 0 1958

üdv.

kérem, h a szociális fóbia-csettopikból a következő hsz-aimat távolítsátok el, hibámon kívül félrement az egész, egy részük hiányzik, másik részük magyarázkodás.

928, 29, 30, 31

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9186552

Murder Incorporated Creative Commons License 2009.03.12 0 0 1957
Nagyon örülnék, ha a furcsa hangzatú, de nagyon fontos topikleírást elolvasnád.
Előzmény: Auréliusz (1956)
Auréliusz Creative Commons License 2009.03.12 0 0 1956
Kedves Moderátor!

Nagyon örülnék, ha a furcsa hangzatú, Orosz Gáza -t bombázza Izrael topicot is törölnétek végérvényesen az adatbázisból, úgyhogy az adatlapomon se látszódjon, ez nagyon fontos lenne, tudniillik, nem én hoztam létre, csak valaki föltörhette a jelszavam, és ezzel szórakozott. Köszönöm.
Murder Incorporated Creative Commons License 2009.03.12 0 0 1955
Volt.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1954)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2009.03.12 0 0 1954
Psichodad Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1953
Kedves moderátor!

Szeretnélek megkérni,hogy Shakert engedd vissza a topikba,hogy tisztázhassuk a tegnap történteket.Meglátásom szerint a tegnapiak szerencsétlen félreértések miatt következtek be és azért,mert sajnos éppen minden fórumozónak rossz napja volt.
Ezt úgy írom,hogy volt lehetőségem elolvasni a tegnapi hozzászólásokat.

A moderációs meg egyéb szabályokban sajnos nem vagyok otthon.Ígérem,hogy elolvasom egyszer,de tényleg,becs' szó.:)
Mindenesetre én nem akarok offolni,csak beszélgetni néha a sorstársaimmal a topikban,pláne nem szeretném,ha a topik károsodna.De szerintem úgyis látjátok,hogy ki az,aki rossz szándékkal a topik rombolására tör.:)

Shakernek:

Én tudom,hogy nem akartál rosszat senkinek és pontosan tudom azt is,hogy az érzékenységed volt neked is a hajtóerő,ezért nem hibáztatlak sem téged,sem másokat.

Gizinek:

Téged is megértelek,hogy érzékenyen érintettek a dolgok és nem hibáztatlak.De a legjobb szerintem mindenkinek a békesség lenne a topikban.

Köszönettel: Psichodad
Előzmény: shaker888 (1952)
shaker888 Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1952

Nezd, skizofreniarol es bipolarrol van papirom, tehat tisztaban vagyok ezzel. Ha tanulmanyozod hsz-aimat akkor ezt latni is fogod.

A tegnapi intezkedese a topiktarsnak enyhen szolva tulzott volt, az en erzekenysegemre miert nem gondolt senki? Kulonben ami ma folyik ott az nem rombolas? De nem all szandekomban vitatkozni. Kosz mindent, szep napot.

Előzmény: békésen szántogató traktor (1951)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1951
Mostantól. A törvényszerűen bekövetkező offolás és a másik izélgetése nem egy és ugyanaz a dolog. Ezekben a topikokban az átlagnál érzékenyebb, sérülékenyebb nickek járnak, akik a tapasztalataim szerint maximálisan igyekeznek a másik lelkivilágát figyelembe venni.
Előzmény: shaker888 (1950)
shaker888 Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1950

Nezd. Szvsz a bizonyos topikban rengeteg az off es furcsallottam, hogy pont az enyem lenne rombolo jellegu.. Nem szeretnelek kerdesekkel faggatni, kar is forszirozni, ertem mire gondolsz. Maradjunk annyiban, hogy kijelentem, hogy termeszetesen tudok rombolas nelkul forumozni hozzateve, hogy eddig sem volt soha semmilyen moderacios vagy barmilyen problemam es masoknak sem velem. Gondolom, ezt tudod.

Legyszives jelezz vissza ide, hogy mikor el ujra szamomra a hsz lehetosege. Vagy nem tudom, hol kell azt megnezni. Feleslegesen probalkozni nem szeretnek, igy is eleg ramaty az index ezen a gepemen amit most hasznalok, sok jo nem jonne ki belole.

Vidam perceket a gep elott. Varom a tovabbi informaciot, hogy tudjam mit kell tennem.

Előzmény: békésen szántogató traktor (1949)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1949
A baloldali menüben a Tudnivalók alatt található minden fontos dolog, amit a fórumról nem árt tudni. A moderálási szabályokat a Modus Moderandit ott eredetileg a Moderálás » linken találhatod, de most bemásoltam neked. Ott egy nevesített tétel a 8.g. pontban a topikrombolás, ezen belül is a

Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli ("offtopic") hozzászólások.

Pár egészségügyi topikban csak akkor szoktam moderálni, amikor már nagyon muszáj. Éppen elég troll szaladgál fórumszerte (rövid ideig, mert vadászidény van rájuk), nem érdemes a társaságukat szaporítani. Azt sem árt megfontolni, hogy a fórumra beírt hozzászólásaokat nagyon hamar megtalálják a különböző keresők, tehát esetleg hiába is töröljük őket, másutt megmaradnak másolatban sokáig.

Ha úgy gondolod, hogy topikrombolás nélkül is tudsz fórumozni, akkor visszaengedlek.
Előzmény: shaker888 (1948)
shaker888 Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1948

Nem tudtam, hogy tudok ide irni.

Azt szeretnem megtudni, miert lettem kitiltva es meddig tart ez a tiltas.

Előzmény: békésen szántogató traktor (1946)
cyanne Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1947

eredetileg ott kerestem én is.

shaker888 kitiltva Egészségügyi fórumok topikból/fórumból.

ebből számomra nem derül ki.

Előzmény: békésen szántogató traktor (1946)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1946
Ide tud írni. Az időkorlátot itt találod meg: Közlemények - SOS
Előzmény: cyanne (1943)
baromijókedv Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1945

Én meg azt szeretném megköszönni, hogy a saját hsz-eimet törölték...nem odavalók voltak.

Köszi

cyanne Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1943

meg lehet tudni, h shaker888 kitiltásának mi az oka és az időkorlátja?

kösz.

Előzmény: békésen szántogató traktor (1942)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.03.10 0 0 1942
Ki- és eltakarítottam
orlanda Creative Commons License 2009.03.10 0 0 1934

Dear Modi,

egy régebbi nick feltámadt és az új nicken se nagyon bírja, hogy a ki tudja miért elkezdett személyeskedését folytassa velem szemben. Továbbra sem tudom miért csinálja, nem is nagyon érdekel, de hogy mindenbe belepofizik amit mondok, az lassan állandó szokásává válik.

Szóltam neki, úgy látszik nem hallja, nekem meg nincs kedvem vele foglalkozni. Az eddigi tapasztalataim szerint ha egyszer belekezd, nem nagyon akarja/tudja magától abbahagyni.

attention Creative Commons License 2009.03.09 0 0 1933
Az is ott van a topikleirásban. Aláhuzva.
Előzmény: sysNet (1932)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!