Azt hiszem, hogy jövőre a PEZ lesz az egyik kedvenc oldalunk:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. :-) A PEZesek beavatkozása életmentő volt.
Jól nézett volna ki a mezeken ez a sötétkék-arany összeállítás..
Szerintem is, de úgy tűnik, valakiknek nem tetszett.
Andrei is one of the mechanics, he speaks French and listens to a Russian who sings in Italian on his laptop (the one with the enormous screen) while he works, which was nice for half an hour, but all day?
Álljunk meg csak egy pillanatra, mert ezt azért tisztázni kell. Szóval adott egy kazah szerelő (Andrei) aki munka közben franciául beszél, miközben (laptopról) egy orosz énekest hallgat, aki olaszul énekel? És mindezt spanyolországban, miközben egy brit kollégája egy amerikai weblapnak nyilatkozik.
Én meg azt hittem felosztott az Internacionálé... :-))
Steve Morabito igazán szorgalmas, újfent jelentkezett, ezúttal az év eleji versenyprogrammal. A hírértéket növeli, hogy ha ő, akkor bizony a csapat is ott lesz ezeken a versenyeken. :-)
Ami biztos: - Tour Down Under - Challenge Mallorca - Valenciai Körverseny - Tirreno-Adriatico - Criterium International - Baszk Körverseny
Nyárra pedig a Svájci bajnokság van beütemezve.
Egyelőre nincs szó arról, hogy indulna a Romandiai Körön, de szeretne az Amtel Gold Racen, a Fleche Wallone-on és a Liege-Bastogne-Liege-n indulni, erről majd a formája ismeretében dönt Gallopin.
Itt amolyan közbülső megoldás született, szép fehér minden, de csak két-három centi hó, szóval még lehet közlekedni. :-)
Feltűnt a fény az alagút végén (és remélhetőleg nem az Intercity jön szembe. :-)) ):
Looking forward to following Team Astana in 2008? We are! Johan tells us that the new team website is in production, and yes, forums will be part of the program - more soon!
Szóval kitartás kartácsak, az új weblapot már hegesztik és kalapálják, lesz fórum, meg zizi-bambi-körhinta, csak győzzük kivárni! :-)
Nálunk igazi ítéletidő van. Tegnap leállt a teljes közlekedés, csak 3 óra volt (fél óra helyett) bejutni Pécsre, de muszáj volt. :) Aztán délutánra kicsit jobb lett, addigra másfél órára sikerült leszorítani a menetidőt. :) De ma reggel továbbra is szakad. A hó szép és jó, csak a közlekedés ne lenne teljes káosz. :)
Egyetértek! Ugyan nem télen hanem nyáron voltam egy kis tanyán, hát nagyon jó volt! Olyan tiszta volt a levegő, hogy az egy pesti ember számára felfoghatatlan. Hasonlóan voltam Székelyföld után is, itt Budapesten csak úgy kapkodni kellett a levegőt... Nem tudom, itt is ott is jó. Télen mindenesetre biztos jobb lehet a vidék!
Jó lehet nekik a kellemes bringaidőben! Most is olyan csúnya idő van itten, szívesen kimennék én is egy kicsit.:) Amúgy De Kort-ra kíváncsi leszek, tavaly túl sokat nem mutatott, idén talán már kezd valamit mutatni.
A jobb oldali sztem tök jó. Nem egyértelműen kék, inkább fehér-kék-sárga, ezt könnyen ki lehet szúrni a karavánból. A sötétebb trikók fognak kevésbé látszani, ha jövőre is a kék dominál a pelotonban.
Majdnem egy hete tart a tábor, és megjelentek az első naplóbejegyzések.
Steve Morabito csak tömören írt. Az idő szép (15-20 fok), örül a találkozásnak az új és régi-új csapattársakkal. Az új Madone 6.9 Pro kerékpárokat még nem kapták meg, 5.2-esekkel edzegetnek, de már az új SRAM szettekkel.
Koen de Kort egy kicsit beszédesebb. Három hete van edzésben, már Ausztráliában is készült. Minden fantasztikus az "új" csapatban. Ő is megemlíti, hogy még nem kapták meg a versenygépeket, de a SRAM szett nagyon tetszik neki, jól megy és "szuperkönnyű". A programjáról egyelőre annyit tud, hogy a Tour Down Under-rel indul de a Klasszikusok a fő célja.
Hát hogy reagáljak én is, nekem sem tetszik. A tavalyi szerintem sokkal szebb volt, nekem az a hupikék szín volt a kedvencem.:) Dehát biztos ezt is megszokjuk majd.:)
Nekem tetszik. És ha a kazahoknak ezek a színei, akkor illik ezeket használni, variálni. Az mondjuk tényleg nem jó, hogy az elmúlt években (világos)kék láz uralkodott a mezőnyben. És a földgömbös DSC szerelést én személy szerint nagyon szerettem, de majd ezt is megszokjuk, megszeretjük. :)
Kövezzetek meg, de nekem kimondottan tetszik ez a mez. Szerintem ez egy tök jó értelemben vett retro szerelés, ami a régebbi időket idézi a maga egyszerűségével, de egyáltalán nem gagyi módon. És a színe is tetszik, ami egy árnyalattal ugye sötétebb kék, mint a tavalyi szerkó, nem az a - számomra - idegesítően taszítóan világos, vagy mondhatnám úgy, hogy hivalkodóan rikító.
Nos, a teherautó , ami mellett Alberto ácsorog, illetve ami a Marca mai címlapján megjelent (áldassék a Team Rubiera, hogy megosztották velünk a képet) szintén meglehetős fekete.
De lehet, hogy ez csak az ellenség megtévesztését célzó elterelő hadművelet. :-)
Hölgyeim és Uraim, történelmi pillanat következik, az első kép a táborból!
A PEZCyclingnews száguldó riportere követte el, és még azt sem sajnálta megosztani a nagyérdeművel, hogy a laptop kijelzője nagyobb, mint az ő tévéje. :-)
Ezútta a Discovery ex-helyettes sportigazgatója, Lorenzo Lapage az áldozat. Az egykori belga pályaversenyző az Astana logisztikai menedzsere lesz.
Mondjuk élek a gyanúperrel, hogy a főlogisztikus adott esetben nemcsak a bőröndöket fogja kommandírozni, az idei Osztrák körön is sikerre vezette Devoldert. :-)