szeretném segitségetek kérni szeretném letölteni a Boszorkánypalánta magyar 88as film és a Kilenctöl ötig amerikai vigjátékot mindelhol keresem akinek meg van megköszönöm
Ezek meg vannak de lehet, hogy van még. Sajnos van közte angol szövegű, amelyek nem lettek Mo-n vetítve .(PL:Anzio; A fiatal Peter Falk szereplésével) A jellemző vonásai, mozdulatai felismerhetőek)
Némejikhez tudtam magyar feliratot szerezni.
Angliai csata; TOH;Patton 1-2; A „Z” rohamosztag; Tűzvonalban; A sas leszállt; A híd túl messze van; Az elrabolt expresszvonat;
Tora-tora-tora; Elit alakulat 1-10-ig; Burma hadművelet; Barbarossza hadművelet; A leghosszabb nap; Csendes hadművelet;A Crossbrow akció; Híd a Kwai folyón; Kémek a sasfészekben; Drezda a pokol napja; Memphis Bell; Az ellenállók; Csendben fut mélyen fut; Hitler titkos fegyverei; Bismarck elsüllyesztése; Max Manus (angol); A halál 50 órája; Kémek a tenger felől; Valkűr; Anzio (angol); Burma hadművelet; Remageni híd; A bedfordi incidens; Levelek Iwo Jimáról; Pearl Harbor; A vonat; A békaemberek; A nagy vörös egyes; Visszatérés a kwai folyóhoz; Iwo Jima fövenye; Neretvai csata; Ellenség a mélyben; A Breszti erőd; A sivatagi róka hadművelet; Szökés Sobiborból; Hitler fekete gárdája; Hals of Montezuma;
A bosszú; Das boot; Sztálingrád; Légihíd; Enigma; Tábornokok éjszakája; Mindenki háborúja; U 547; Torpedófutam; A piszkos 12 ( négy epizód); 633. repülő század; Támadás a vasparton; Hajsza Hitler tudósai után; Mydway csata; Thelemark hősei; Lángoló hó; Navarona ágyúi; U-47 Sorhajóhadnagy; Bataan (angol); Tengeralattjáró; Pilóták háborúja; A River Plate-i csata; A nagy szökés;
Te vagy az én emberem, én is szeretema II világháborús filmeket. Igaz nem sok van meg de látni sokat láttam. Amit keresel tuti,
hogy láttam,ha minden igaz több repülőnek valahogy úgy kellet a bombát fordulásból a kiálló szikla tövéhez dobni, hogy a robbanás
kibontja az alját és a szikla legörgül pont a gyár épületeirte. Ha jól emlékszem nem mindegyik tért vissza. Majd megpróbálok a címére rákeresni én is. Ha meg kérhetlek írd le a meglévő filmek címeit, hátha van benne részemre új. Köszi
nekem az rémlett, hogy Koncz Gábor játszotta az egyik nyomozót (a női szálat passzolom), de a filmjei közt nem találtam, sz'al ez vakvágány is lehet. viszont már órák óta nyomja a vérnyomásom :)
Lehet, hogy megtaláltam. A http://szilveszterimusor.freeblog.hu oldalon vannak régi szilveszteri tv műsorok, ott az 1989. dec. 31-es műsorban az M1 és az M2 műsorában is Gyilkosság két tételben című film van írva 17:20-ra.
Egy régi (kb. 25 éves) magyar filmet keresek, első körben a címét.
Egy krimi volt, a történetre a koromnál fogva nem igen emlékszem, de arra igen, hogy volt benne 3-4 pont, amikor a néző dönthetett, hogy melyik szálat szeretné nézni, aszerint kellett az M1 és M2 között kapcsolgatni.
Végignéztem néhány oldalt, de sajnos segíteni senkinek nem tudok. Egyedül annak, aki az "Ezek a fiatalok" c. filmet kereste, neki is csak annyit, hogy tegnap kétszer is vetítették a filmmúzeumon.
Ellenben nekem is kérésem lenne, ami elég reménytelennek látszik.
Két sorozatot keresek, az egyik kissé hosszú, az AXN vetítette éveken át az ausztrál VÍZIZSARUK (WATER RATS) sorozatot. Összesen hét évada van, bármenniynek örülnék, akár eredeti angol nyelven is.
A másik egy egész más műfaj. Jelenleg is megy reggelenként a Duna2-n az ÁLLOMÁS c. magyar sorozat. Ebből két évad készült, 2008-ban és2009-ben. Sajnos csak néhány részt sikerült kifognom, de kedvelem, szívesen megszerezném az egészet.