Keresés

Részletes keresés

Satinette Creative Commons License 2004.04.24 0 0 692
Szia, sajnos ez nem így megy nálam... :))

Persze az élményeidről még mindig nem meséltél!

Előzmény: Törölt nick (691)
Satinette Creative Commons License 2004.04.23 0 0 690
Hol vagy W.P.???
Satinette Creative Commons License 2004.04.20 0 0 689
WP, tényleg még legközelebb is?

mesélj részletesebben, léccci,
nekem jún. végéig tanfolyásom lesz,
úgyhogy nem úgy van, hogy most akkor... :((

Szia!
S.

Előzmény: Törölt nick (686)
zenox Creative Commons License 2004.04.19 0 0 688
A Hostmark hotelről tudtok valamit? Milyen a tengerpartja, miyen az ellátás, stb. Olcsóbb mint a Dreams, de nem e rosszabb annyival?

Kint lehet könnyen pipát,uszonyt, maszkot venni snorkelezéshez? Kb árakat tudtok? Jó lenne nem itthonről cipelni, és mint görogben, olcsón vásárolni a helyszinen.

thomas21 Creative Commons License 2004.04.19 0 0 687
Nagyon bízom a dologban. Épp most beszéltem egy kinti emberkével, azt mondta hogy van ez a két hétre érvényes pecsét, azzal át kell hogy engedjenek a rendőrök. Sűrün kell szajkózni hogy "only Dahab" és továbbengednek.

Majd ha visszajöttünk, beszámolok a valóságról.

Előzmény: Törölt nick (686)
thomas21 Creative Commons License 2004.04.19 0 0 685
Sziasztok!

Az ingyen vizumról az infót itt találtam:

http://www.sharm-el-sheikh.com/Travel/GeneralDetails/Airport.htm

De ezt megerősítették szóban is kint dolgozó magyarok. Remélem igaz!

Előzmény: Törölt nick (680)
redhut Creative Commons License 2004.04.18 0 0 684
Ezzel a vízum dologgal tényleg vigyázzatok. A reptéren beszerezhető, és mindenhol csak ezt nézik, úgyhogy sztem nem éri meg a rizikó...

A link meg href="www.aquasharm.com"itten van.

Mi is velük merültünk egyet. A tapasztalatok vegyesek voltak.

Előzmény: Emszi (677)
Satinette Creative Commons License 2004.04.17 0 0 683
Elég egy hónap???
Hm.....
Most elgondolkodtam...
Mikor mesélsz bővebben?
Előzmény: Törölt nick (682)
Satinette Creative Commons License 2004.04.17 0 0 681
MÉG nem győztél meg... :))

Gyere át a RESTI-be dumcsizni erről,
mert érdekel, hogy hogy kezdted, mikor kezdted, és ez itt OFFF lenne... talán.
Ollllyan közel van a május vége,
már csak 1 hónap... :((

Előzmény: Törölt nick (679)
Emszi Creative Commons License 2004.04.17 0 0 678
Sanyeszka, sajnos ez a dive centeres link nem igazán m?ködik...
Előzmény: Sanyeszka (676)
Emszi Creative Commons License 2004.04.17 0 0 677
Thomas21, ez komoly (mármint hogy nem kell vízum, avagy nem kell érte fizetni)? Honnan tudod ill. tudnál hivatalos forrást említeni? Köszi el?re is!
Előzmény: thomas21 (674)
Sanyeszka Creative Commons License 2004.04.16 0 0 676
Szia Zenox!
Nem nem mindenki volt kezdő búvár csak egy két ember a csoportból.Azt hiszem 200 eruoból jött ki a 10 merülés.Egyébként a Dreams Beach melletti hotelben volt egy dive center amit úgy hívtak hogy aquasharm,www.aquasharm.com,ez pedig a weboldala.És amagyar srác neve ha jól emléxem akkor Bajdlák Péter volt.A kajálval csak anyi gond volt hogy sajna nem mindegyik olyan ízű amilyennek kéne lennie de nem mindegyik ilyen.Meg hát nem mindig tod hogy miből készült:)Igen a Dreams Beach-en lehet snorkelezni és szentem biztos hogy gyönyörű mert sokan snoriztak akkor is amikor ott voltunk.
Előzmény: zenox (673)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.04.16 0 0 675
thomas21 Creative Commons License 2004.04.16 0 0 674
Szasztok!

Mi jövö héten indulunk Sharmon keresztül Dahabba merülni. Tudtátok hogy a Sinai keleti részére nem is kell pénzes vízum? Már ha nem mentek Ras Mohamedbe vagy a Thistlegorm-hoz. Utazási irodák RULEZ, 10KFt-vel lehúzzák szegény turistákat!

zenox Creative Commons License 2004.04.16 0 0 673
Szia!

Kezdő búvárok vagytok? Mennyibe jött ki a merülés, ki volt a vezető, hol "találtátok"?
A kajában mi nem volt jó?
Árban mi is a Dreamset néztük, ami még jónak tűnik. A Dreams partján lehetett sznorizni?

Előzmény: Sanyeszka (672)
Sanyeszka Creative Commons License 2004.04.15 0 0 672
Sziasztok Topiclakók!!!!!!!
Tegnap este érkeztünk haza a csodálatos Sharm El Sheikből.Én mondom nagyon király volt.A Dreams Beachen voltunk ami szintén nagyon jó volt és szép csak a kaja ami nem tetszett.De egyébként nagyon rendben volt a tenger is.Tizenvalahányat merültünk és mindegyik nagyon tettszett nekem.Ajánlom mindenkinek hogy ne csak egyszer hanem többször is látogasson el oda mert énnis ezt fogom tenni:)))))És szerintem fényévekkel jobb mint Hurghada.Sokkal modernebb és elegánsabb a hely.Ráadásul magyar merülésvezetőnk volt.Ez is egy pici előny volt.Remélem, hogy lesz még lehetőségem visszatérni oda.
Üdv:Sanyeszka
Előzmény: satine (671)
satine Creative Commons License 2004.04.10 0 0 671
Hurrá!
Már vártam a híreket!
Üdv itthon!

Ha úgy érzed, hogy a sztori nem csak Sharmról szól,
gyere át Gombóc RESTI-jébe beszélgetni!
Szia:
S.

Előzmény: Törölt nick (670)
satine Creative Commons License 2004.04.10 0 0 669
Redhut! Átjött, köszi!
Nosztalgiával nézegettem a stéget, mennyi hal gyűlt 1x körém, ill. a lábam köré :))
Szép lehetett a színes kanyon is, na mjad legközelebb :))

Azért ha meggondolod magad, és fölrakod a képeket valahová, szólj! Jó volt ezeket is látni :))

Előzmény: satine (668)
satine Creative Commons License 2004.04.09 0 0 668
Örömmel, no és nosztalgiával veszem! :)
Az én képeim még nincsenek cd-n,
de a hétvégén rendbe rakom, aztán a jövő héten föllököm a képtárba, a Mózes-hegyen sikerült pár szép pillanatot megörökíteni, annak ellenére, hogy totál koca-fotós vagyok...
Várom! Szia.
Előzmény: redhut (667)
redhut Creative Commons License 2004.04.09 0 0 667
No akkor válogatok egy párat a hétvégén átküldöm fénypost :o)
Előzmény: satine (666)
satine Creative Commons License 2004.04.09 0 0 666
Szia, mi is a Dreamsben voltunk, tul.képpen minden érdekelne :); mi a színes kanyon-túrán nem voltunk, viszont megmásztuk a Mózes-hegyet.
Szívesen nézek képeket azokról a helyekről, ahol voltunk, szálloda, part, bármi, mert jó visszaemlékezni. Nekünk ez a tömegétkeztetés, nyomulás a kajáért volt zavaró, de azt kibírtuk, a többi szép emlékként maradt meg.
Előzmény: redhut (665)
redhut Creative Commons License 2004.04.09 0 0 665
Nem szándékoztam, de ha megmondod, hogy mire vagy kíváncsi úgy köbö, akkor küldök párat este.
Előzmény: satine (664)
satine Creative Commons License 2004.04.09 0 0 664
Teszel föl valahova képeket???
Előzmény: redhut (662)
ercsibe Creative Commons License 2004.04.07 0 0 663
zenox, ment egy jó hosszú mail! Kréta és Sharm összevetése Ciceró után szabadon... :)
Előzmény: zenox (661)
redhut Creative Commons License 2004.04.06 0 0 662
Legjobb a helyszínen körülnézni, nem maradsz le biztosan semmiről. N darab búvárcég van kinn, a szállodán belül is van egy pl. de meg fognak keresni ahogy megérkeztek legalább öten. Ne válasszatok azonnal, ne adjatok előleget akárhogy sürgetnek mindenféle indokkal, csak ha már kiválasztottátok a legjobbat! Egy nap két merüléssel 50-60 EUR + ha kell felszerelés 20 EUR. Ja, és vigyetek dollárt, van ahol abban fizetve (most) sokkal jobban jöttök ki. Nyugodtan alkudozzatok a helyi képviselővel is, nem kell elájulni a dumájától. Egy példa: a szuperszafarira 75 EURt fizettünk koponyánként, aztán a melletünk levő dzsipben összehaverkodtunk valakikkel, akik csak 45-öt perkáltak... szal csak bátran.
Előzmény: zenox (661)
zenox Creative Commons License 2004.04.06 0 0 661
A búvárkodásra, hol tudtatok jelentkezni? Mennyibe került, és magyar volt a vezető?
Vannak a helyszinen (magyar)konkurens utazási irodák, ahol lehet jelentkezni programokra?
Előzmény: redhut (659)
redhut Creative Commons License 2004.04.06 0 0 660
Az út olyan 95-100e között volt reptéri illetékkel de vízum nélkül. Félpanzió, gazdag svédasztal, híztam egy csomót, rá sem merek állni a mérlegre.
Előzmény: zenox (656)
redhut Creative Commons License 2004.04.06 0 0 659
Az a helyzet, hogy a part mellett végig korallsáv van, hol keskenyebb, hol szélesebb. Lehet "rendesen fürödni", de a korallsáv fölött egy kb. 2 m széles járat vezet be a tengerbe, és ott már úszni kell! Gyerekeknek ajánlom inkább a szálló medencéit, sok van belőle, az enyémek megtalálták a szórakozásokat.
Korallok mindenütt vannak, és a tűzhalat meg a többieket is természetesen 8-10 méteren láttuk merülés közben. A szálló strandja is nagyon szép, egyik nap pl. egy delfin vendégeskedett, és ott játszott egész nap!
Előzmény: zenox (657)
Amtibácsi Creative Commons License 2004.04.06 0 0 658
Szívesen küldenék, de úgy néz ki, hogy megoldódik a probléma a Ti segítségetetekkel. Köszönöm.
Előzmény: zenox (656)
zenox Creative Commons License 2004.04.06 0 0 657
Redhut:
A Dreams közelében találtatok olyan partot, ahol lehetett rendesen fürödni, és nem csak sznorizni?
A Dreamsnél lépcsők mentek a vizbe? Korallok, már voltak ott? A tűzhalat búvárkodás közben láttátok?
Előzmény: redhut (655)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!