Ausziföldön talán már józanodnak, Astanában még tart a buli, itt az Öreg kontinensen már készülünk, míg a napfényes Kaliforniában élő csapattag(ok) még az ebédet fogyaszthatja, így akár ez a pillanat is megfelelő lehet: BUÉK! :-)
Mindenkinek olyat, amilyet szeretne! Legalább is hasonlót. :-)
Két Astanából távozó kazah egy újonnan alakuló francia-olasz kontinentális csapat, az A-Style színeiben versenyez jövőre. Sajnos egyelőre nem írják, hogy a Maxim Gourov, Alexey Kolessov és Yevgeny Sladkov hármasból kik találtak helyet ebben a csapatban. Rajtuk kívül 4 olasz (a Doors MG csapatból) és 4 francia versenyzője lesz a csapatnak egy olasz és egy francia sportigazgatóval. Olaszországban és Franciaországban fognak versenyezni.
Az A-Style motoros felszerelést (sisak, cipő, ruházat) gyártó cég, a MotoGP-ben is jelen vannak szponzorként.
Péter tegnap felnéztem a www.trekbikes.com -ra. Régebben ennek az oldalnak volt egy részlege ami kimondottan a discoveryvel foglakozott. Most sehol sem találok linket az astanás részhez?
A tábort élvezte, sokat mókáztak. Jani Brajkovic-csal voltak egy szobában, így sokat fejlődött az angoltudása. (mire nem jó egy ilyen tréning? :-) ) Januárban Kazahsztánban lesz a prezentáció, utána mennek amerikába a második táborba. Albuquerque ráadásul 2000 méter felett fekszik, szóval majdhogynem magaslati tábor lesz. :-) (csak el ne felejtsék kitölteni az UCI kérdőíveket)
Ha ehez hozzáveszem, hogy Chechu Rubiera az írta, hogy tavasszal megy Kazahsztánba, akkor valószínű, hogy a prezentáció közvetlenül az Albuquerque-i edzőtábor (jan. 23-feb. 4.) előtt lesz, és a TdU-csapat nem vesz részt rajta. Az Auszi verseny jan. 20-án kezdődik, szóval amúgy is ütközés van a táborral, bár a verseny után még átruccanhatnak a második hétre. Liz Kreutz lencsevégre kaphatja a fiúkat. :-)
Úgy látom, már megjöttek az új bringák, de még nincsenek "csapatszínesítve". Vagy ez még az előző színváltozat :-) A Trekeken is jól mutat ez a fekete-kék...
Gondolom nem mindegy anyagilag, hogy a világ másik végére 7 vagy 8 embernek szállítod át a felszerelést, és így sem tetszett minden csapatnak, hogy egy verseny miatt utazniuk kell gyakorlatilag kötelező jelleggel. Gyanítom ebben engedett az UCI vagy a szervezők.
Nem, azért nem, én csak most néztem meg, mert holnap vizsgázom, és nincs kedvem tanulni :)). Nem is a csapatok után nyomoztam, nem gondoltam volna, hogy már most megvannak, csak a szakaszokat akartam megnézni. Na és persze ma délután csorgott le a '98-as Tour 4 és fél gigás összefoglalója, amit olyan másfél hónapja kezdtem el letölteni, csak hogy legyen valami kísértés is tanulás helyett. :)