Keresés

Részletes keresés

vas víz Creative Commons License 2008.11.26 0 0 35
A kérdés nem is az hogy a Fidesz nyer-e, hanem az hogy a Jobbik mennyi szavazatot kap.
Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.26 0 0 34
ez hüleség, a 750 meg nem változott
Előzmény: Fine Tune (31)
staccato Creative Commons License 2008.11.26 0 0 32
Ez thürmeri anyag, a Párt újságjából:

SZDSZ-es ajánló?
Soha nem hittünk volna ilyenben. Mégis, gyűjtő-párom oldaláról egy mondatot hallottam: "Ez ellenkezik minden elvemmel!" Fiatal párttagunk pedig lehengerelte a helyi lakost. Egyszerűen: észérvekkel.
A jól fésült, harmincas férfi tudta, hová tartozik, mikor kinyitotta az ajtót. Rögtön meg is kérdezte: kinek lenne az ajánlószelvény?
A Munkáspárt szót meghallva nevetni kezdett, majd közölte: ő bizony SZDSZ-es, nem szeretné elfecsérelni a szavazatát.
Remek volt a replika: ez még egyáltalán nem választás, ez csak lehetőség arra, hogy többen megmérettessenek az igazi szavazásnál.
Ekkor jött a fent idézett mondat. És a jól szituált, liberális úr kommunistának adta az ajánlását.

Elég életszerűtlen, szerintem... erre az egy mondatra egy Szadi-hívő hirtelenjében átváltson az MKMP-re...

Egyébként eben a kerületben az elnök lánya (Thürmer Marianna) a KB-megbízott. Ez annyit jelent, hogy adott esetben neki kellene megkezdeni a gyűjtést, neki kell jelöltté válnia. Paulik Péter a külső-ferencvárosi (13. sz.) kerületben KB-megbízott.

John Emese hol éldegél? Szerintem valahol Budán... ehhez a kerülethez aligha van köze... vagy nem?
Fine Tune Creative Commons License 2008.11.26 0 0 31
Egész Ferencvárosban választásnak kell lenni, hiszen Gegesi PM volt.

500 db. kopogtatócédulát kell gyűjteni egy pártnak.
Előzmény: Ipari-antidepresszió (24)
toloba Creative Commons License 2008.11.26 0 0 30
Így van....
Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2008.11.26 0 0 29
Én a Középső Ferencvárosban lakom, mégis választás lesz. Szóval akkor a Belső és Középső Ferencvárosban lsz a választás. Mondjuk tök mindegy, aki kap cetlit, az mehet:-)
Előzmény: staccato (27)
Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2008.11.26 0 0 28
Én a Humanista Pártnak adtam a kopogtató cédulát vagy mit. Amúgy fgalmam sincs miért. Odaadtam azt a cetlit is, amin rajta van, hogy melyik szavazókörhöz tartozok. Remélem ugyanoda kell menni, mint multkor. Be az iskolába, majd az "uszoda" feliratú ajtó mellett balra.. Vagy jobbra?
Előzmény: Fine Tune (15)
staccato Creative Commons License 2008.11.26 0 0 27
Nem az egész Ferencvárosban lesz választás, csak a Belső-Ferencvárosban. Ez a 12. számú egyéni választókerület Pesten. Ha jól emlékszem, a Vámház körútig. A másik ferencvárosi választókerület (a 13-as), a Külső-Ferencváros, az észak-pestszenterzsébeti résszel fonódik össze, a déli pedig Soroksárral.
Bánsághy neve pontosan Bánsághi, természetesen.
vas víz Creative Commons License 2008.11.26 0 0 26
Az ábrán látható legdélebbi sötétkék választókerületben lesz választás:

Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2008.11.26 0 0 24
Én a középső Ferencvárosban lakom, de itt is választás lesz. Szerintem egész Ferencvárosban választás lesz, nem?
Előzmény: staccato (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.26 0 0 23

ez első körben nem lesz meg az 50% részvétel. A fidesznek sem lesz 50%-a, csak 48,5  

Előzmény: tobruk (18)
staccato Creative Commons License 2008.11.26 0 0 22
Honnan lehet azt tudni, hogy ki az első szelvénygyűjtésben?
Én csak abból indultam ki, hogy mikor lett egy jelölt hivatalosan is az.
Elvégre aki beadja az ajánlásokat, elméletileg még el is bukhat az ellenőrzésen.
Akkor aztán hiába hivatkozik arra, hogy ő volt az első.
Fine Tune Creative Commons License 2008.11.26 0 0 21
Kb, annyi esélye van neki is, mint az SZDSZ-nek.
Előzmény: toloba (19)
toloba Creative Commons License 2008.11.26 0 0 20
Nagyon magabiztos maga...biztos?
Előzmény: tobruk (18)
toloba Creative Commons License 2008.11.26 0 0 19
Sokkal éedekesebb Tomcat és a Zöld Párt....na, az a tiszta szemfényvesztés....sztem...
Előzmény: Fine Tune (16)
tobruk Creative Commons License 2008.11.26 0 0 18

Simán nyerni fog a fideszes jelölt. első körben.

A többiek a futottak még kategória.
Előzmény: Fine Tune (16)
toloba Creative Commons License 2008.11.26 0 0 17
Hülyeség, pláne annak fényében, hogy az értelmiség körében megest megugrott a szadi népszerűsége, meg ugyi a rendszerváltás óta szdsz-es a polgmeister, no és a maszop beérte a fővárosban a fideszt...
Előzmény: Fine Tune (15)
Fine Tune Creative Commons License 2008.11.26 0 0 16
Az bizony érdekes. Mert a azt is jelenti, hogy nagyon tudatlanok ott az emberek.
Előzmény: toloba (14)
Fine Tune Creative Commons License 2008.11.26 0 0 15
Ez tudod mit jelent? Semmit. Az már inkább, hogy azt, aki gyűjtötte neki a kopogtatócédulát, nem verték meg.
Előzmény: Libera nos, Domine! (0)
toloba Creative Commons License 2008.11.26 0 0 14
Mongyuk érdekes baleset lenne, ha pölö a Humanista Párt futna be...:)))
toloba Creative Commons License 2008.11.26 0 0 13
A IX. kerületben a rendszerváltás óta egy jónak mondható önkormányzati munka folyik, az egyes pártok rendszeresen le tudják vetkőzni magukról az országos politika hatásait...soha rosszabb önkormányzatot sem a kerületnek, sem bármelyik más területnek, helységnek...köszönet mindenkinek aki részt vesz benne...
Előzmény: Rock me Amadeus (3)
Rock me Amadeus Creative Commons License 2008.11.26 0 0 10
a Haller utca a határ -> tehát a Kálvin tér - üllői út - Haller utca- Soroskári út - Vámház krt által határolt terület a választókerület
Előzmény: Törölt nick (8)
Rock me Amadeus Creative Commons License 2008.11.26 0 0 9

Ne feledjük, hogy az első fordulóban Gegesy csak  22,47% kapott és azért nyert, mert a szocik visszaléptek (mert ő nem lépett vissza a javukra).

Amúgy az a 22% sem a libsiknek köszönhető, hanem a polgármesteri munkának. Itt lehet böngészni, hogy mennyit kapott Gegesy és mennyit az SZDSZ a listán:

http://valtor.valasztas.hu/valtort/jsp/szavkorval.jsp?URL=tipkiv&URLPAR=2&EA=23&MAZ=01&TAZ=009

(a 40. szavazókörtől már a 13. választókerület van, onnantól ne nézzétek, az most nem érdekes)

Előzmény: Libera nos, Domine! (5)
Psycho Dad Creative Commons License 2008.11.26 0 0 7
24:8 arányban fognak rászavazni. :))
Előzmény: Libera nos, Domine! (0)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.11.26 0 0 6
Van ott egy jó cigánkocsma, nem mindig nyit ki, de kedvenc helyem.
Előzmény: Rock me Amadeus (2)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.11.26 0 0 5
Az előző képviselő is SZDSZ-es volt - a mai polgármester.
Előzmény: Törölt nick (1)
6k Creative Commons License 2008.11.26 0 0 4
Várady-t bepróbájjuk.
Rock me Amadeus Creative Commons License 2008.11.26 0 0 3

Az eredményt lehet is borítékolni előre, amúgy nem csak léhűtők vannak szerencsére a társaságban.

Rock me Amadeus Creative Commons License 2008.11.26 0 0 2
Kevés? jártál már mondjuk a Gát utcában vagy annak a környékén?
Előzmény: Törölt nick (1)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.11.26 0 0 0
John Emese (SZDSZ) elsőnek gyűjtötte össze a k0p0gtatócédulákat,

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!