Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Basszus ilyenre nem is gondoltam. De így ,hogy tudom végül is jó poén csak azt hittem baj van a kütyüvel. Egyébként mikor írtam, hogy azt hiszem megoldottam nem erre gondoltam. De akkor így hagyom, köszi hogy szóltál:)))).
Azt egy szóval nem írtam, hogy fel is töltöttem:). Egyébként ötöt jelöltem meg mind Pest megye sőt elég közel Budapesthez ezért gondoltam, hogy illett volna benne lenniük. Ma kipróbáltam, hogy valóban jó helyen jeleznek-e és ez után fel is fogom tölteni.
Kérdés mindenkihez: az mitől van, hogy navigációs hangnak be van állítva Andika és mondja is a magáét,de a sebesség túllépésre továbbra is Moha bá figyelmeztet és ráadásul nem azt mondja, hogy "Túl gyorsan mész" hanem csak annyit, hogy "Gyorsan mész".
Ha jól van minden felrakva akkor beállításkor "spoken alert" már elmondja az alap beszédet ugyan ugy ahogy pl. Moha Bá "menj 50 métert..." csak itt azt mondja , hogy " vigyázat lámpás sebességmérő kamera.
Nekem speciel MioMap skinek közül a Riks v2.3-as jött be. Éjszakai színek közül a "GS" a tuti. Legalább is nekem. Mio C520 skinek közül a Moonbear-félét alakítottam saját elképzelésemnek megfelelően. (saját háttér, saját egygombos programikonok)