Takarítói munkát keresek,akár magánházaknál is. Heti 5 napot dolgozok, de szükségem lenne egy mellékállásra. Évekig takarítottam házaknál, most költöztem nemrég Budapestre. Precíz, gyors és megbízható vagyok.
Kedves Fórumozók. Tapasztalt, alapos hölgyként 20 éves gyakorlattal takaritói munkát és Idősgondozást keresek Budapest területén. Az Idősgondozást nappali elfoglaltsággal, nagy gyakorlattal végzem, mivel imádom az Idös embereket. Irjon bizalommal. iamil. galosne60@freemail.hu
Családi házaknál keresek elvégzendő bejárónői feladatokat.Kisgyermekes anyukáknak is szívesen besegítenék a napi őrület és káosz felszámolásában :) Karácsony előtti egy alkalmas nagytakarítást is vállalok ha szükséges. Referenciával, gyakorlattal rendelkezem.Személyes találkozást részestem előnyben, mert azért nem mindegy kit engedünk be a lakásunkba az életünkbe. Kölcsönös szimpátia és bizalom elengedhetetlen.Budapest XVII-VIII-IX-X kerületei lenne az optimális, de minden megbeszélés tárgya. Tömeg közlekedem jelenleg még, így másfél-két órás utazásra lévő kerületek biztosan nem jöhetnek szóba.
Telefont ha mégsem venném fel akkor dolgozom vagy iskolapadban ülök és figyelek, amint tudom visszahívom.
30 éves, gyakorlattal és referenciával rendelkező nő vagyok, Karácsony előtti nagytakarítást vállalok Budapest egész területén, december 5-20ig bezáródó időszakban, hétköznap és hétvégén is. Kizárólag hölgyeknél és családoknál. Várom szíves jelentkezését a 06706412241 számon. Üdvözlettel, Éva
Hosszú távra keresek a margit hídhez közeli lakásom takarítására: középkorú, nem dohányzó, precíz megbizható Nőt aki az 50 nm lakásom tisztitását és a vasalást tudja hetente végezni. Szükségszerűen elvárom az ablakok tisztitását és a konyha gépek,sütő/fözőlap tisztán tartását is.
Fényképes jelentkezéseket, erkölcsi bizonyítványt, referenciát felmutatva ide várjuk: butorelado3@gmail.com
Szeretnék jelentkezni a munkára. 14 éve takarítok, megbízhatóan, precízen dolgozom. Ha meg tud adni e-mail címet, átküldeném önéletrajzomat, referenciáimat.
Anyukám részére keresek takarítónőt havi rendszerességgel.Ő a IX.kerületben lakik közel a Klinikák megállóhoz.
Minde hónapban szeretne nagytakarítást(csempe,kád mosdó,ablakok,ajtók mosása,konyhabútorok,Wc tistítás,felmosás,porszívózás,törölgetés......)Megadom a telefonszámomat,és ha esetleg érdekli,kérem csörgessen meg,visszahívom.Előre is köszönöm!
13. kerületbe 60 nm panellakáshoz keresünk januártól, nem dohányzó, gyors, megbízható, munkájára igényes, az esetleges kritikát és az ehhez kapcsolódó kérést pozitívan viselő takarítónőt, heti 1 alkalomra.
Feladatok minden alkalomra:
portörlés
porszívózás
felmosás
Továbbá minden alkalommal 1-1 ablak/szoba/bútor letakarítása.
Mi ezt a munkát kb. 4-5 óra alatt csináljuk meg, ennél többet nem szeretnénk és nem is tudunk fizetni másnak sem. Bérezés megegyezés szerint.
Hosszú távra keresünk segítséget - nem alkalmazottat!- az előző hölgy is több mint 2 évig volt nálunk, ezért fontos a szimpátia és a megbízható, precíz hozzáállás. A lakásban velünk él két tacskó is.
Én a rádióban hallottam a Helpy.hu -ról, megrendeltem tőlük egy takarítást, jó munkát végeztek és nagyon jó árban dolgoztak (az előző takarítónőmhöz képest).
Takarítást vállalok a hét bármely napján, családnál. Egy fiatal lány vagyok, akinek jelenleg most nincs munkája de NAGYON szeretne dolgozni! Szeretek takarítani, mert a frissesség és rendezettség látványa mindig örömmel tölt el. Szeretek pakolni, bármivel foglalkozni. Kiskutyát is szívesen sétáltatok, nagyon szeretem az állatokat. Kedves, mosolygós, precíz, megbízható lánynak tartanak, akinek jól esik, ha csinálhat valamit.
Takarítónőt keresünk Budapest 11. kerületbe, heti egy napra (péntek) lakásunk tisztán tartására. Portörlés, porszívózás, felmosás, mosogatás, fürdőszoba takarítás, alkalmanként vasalás lenne a feladat. Nagyjából 4-5 óra alatt lehet végezni. Olyan személyt keresünk, aki megbízható, kifejezetten precíz, munkájára igényes, nem dohányzik. Fényképes bemutatkozó leveleket, referenciákat erre az email címre várjuk, fizetési igény megjelölésével: nick nevem + gmail
Kozepkoru vagyok, kis es nagytakaritast keresek, hetkoznap vagy hetvegere, kizárolag kulon ablaktisztitás is erdekel! Eljott az Oszi nagytakaritás ideje, hivjon bizalommal! Nincs károsszenvedelyem, preciz , alapos a munkám! Szeretek es tudok is takaritani! ( hetfo,kedd, szombat, vasarnap)
KEDVES FÓRUMOZÓK!!! 26 éves megbízható, kis gyermekes anyukaként takarítást vállalok! SZENTENDRE ÉS MARGITHID KÖZÖTT VAGY KÖRNYÉKÉN! JELENLEG IS TAKARITOK! HÍVJON BIZALOMMAL!!! ELÉRHETŐSEGEM:0620566-7916. ÜDVÖZLETTEL:MARIKA