A Pálya nagyon rossz állapotban volt sajnos, és ahogy elnézegettem a néző is kevés volt szerintem. Én is késtem mondjuk egy jó 15 percet, amikor beértem akkor kaptunk rögtön a gólt :((
A mi 2. gólunkat viszont nem a Jovánczai lőtte, mint, ahogy az NB1.hu-n írják, hanem az az új ember, akit Lelléről hoztunk! (Akkor sem jutna eszembe a neve, ha kínoznának most :))
A 90. percben még 11-est is hibáztunk... Ugye Barna Laci sérült, így a Balassa lőtte - mellé. Mondjuk mid1 volt már.
Bravúrosan fordítottunk. Sokszor csak bámultam, mert voltak tényleg szép akcióink, remek összjátékkal.
Örömmel látom, hogy megvan az ötödik hazai siker. Milyen volt a Pécsi úti pálya? Az meg teljesen elképesztő, hogy Jovánczai végre gólt lőtt! Most már csak idegenben kéne átlépni az árnyékunkat!
HAJRÁKÓCZI!!!
Most már egyáltalán nem akadok fenn ezen a vereségen. Idegenben akár a vereséget előre is be lehetne írni. Még jó, hogy itthon azért általában nyerünk. A legfrissebb hírek szerint jövő vasárnap a stadionban játszunk a DVTK ellen, viszont napfénynél.
Ez még biztosan ott lesz, elvileg az utolsó cseri meccs. Csak azt nem tudom, hogy szombaton-e vagy vasárnap mert már mindkét információt láttam leírva.
A hétvégi meccshez csak annyit, hogy az eddig jól teljesítő védelmünk miatt, nem sikerült most pontot szerezni. Főleg Finta és Barna Laci volt könnyen zavarba hozható. A Dunaújvárost mindenképp meg kell verni itthon a hétvégén.
A BKV eddig hazai pályán elég gyengén szerepelt:
Kikaptak a Vasastól (1-2) és a Balassagyarmattól (0-1), a REAC-ot viszont ők is megverték otthon 2-0ra.
Eddig jobbára idegenben szerezrek pontokat. 2x nyertek (Hévizen és Dunaújvárosban egyaránt 1-0ra - mondjuk ezek ellen talán mondható, hogy nem volt nehéz).
Kikaptak Nyíregyházán és Diósgyőrben 1-0-ra, Bodajkon 3-1re.
Az látszik, hogy eddig nem voltak "gólzáporos" meccseik.
Ha törik, ha szakad megyek vasárnap a BKV ellen, bár még mindig lidérces álmokat idéz fel bennem, ha a tavalyi meccsünkre gondolok, amikor egy viszonylag jó sorozat után kilátástalan játékkal 2-0-ra vesztettünk a Sport utcában. Annál legalább most tényleg csak jobb jöhet!
Bank Pisti inkább védekező középpályás mint irányító. Most, hogy Nagypál nem kezdő, nincs is igazán irányító a csapatban. Máté Peti próbálja meg összeszedni a középpályán a labdákat, de ő sem irányító. Viszont a mutatott játék alapján szerintem neki van a legnagyobb esélye első osztályú szerződésre. Király lenne, ha ezért el se kellene mennie innen.
Na azért. Rajczit is elvittétek, aztán "nagytudású" edzőtök nem is játszatja. Amikor sztárcsatáraitok folyamatosan betliznek (nulla otthon a Haladás ellen, Siófokon dettó) akkor sem képes betenni. De ez már a ti bajotok, nem a miénk. Csak azért zavar némiképp, mert ha még mindig itt lenne, lehet, hogy feljutó helyen állnánk.
Sorrendben haladva:
Lecso11,
hát örülnék, ha végre már a banner készítésével foglalkozhatnék, de egyszerűen nincs most időm, hogy elzarándokoljak ahhoz a haverhez, akinél a szükséges szoftver rendelkezésre áll. Nem tudok ígérni semmit, illetve talán ha azt mondom, hogy karácsonyra lesz, azzal nem vállalok túl nagy kockázatot :-(
lg18,
a csapatban jelenleg Nagypál a tényleges irányító, de végülis Bank is erre a szerepkörre van kijelölve, hosszabb távon övé lesz ez a pozíció.
A REAC elleni győzelemnek nagyon örülök, lassan helyreáll a bizalmam a csapat és Pruki iránt. Mészöllyel meg nem kell foglalkozni, a vesztesekkel ritka kivételektől eltekintve a kutya sem foglalkozik.
Kezdem megszeretni a Cserit! Mindhárom meccsünket megnyertük eddig ott, ráadásul még gólt sem kaptunk. A védelem ismét keményen állta az ellen rohamait, Máté Peti pedig nagyot játszott a középpályán. Megint nem a csatárok lőtték a gólokat, de ha nyerünk, akkor tőlem a Balajcza Szasza is lőheti.
Hajrá Rákóczi!