még ha a gyári rádióm CD-s lenne, lehet hogy megreszkiroznám a kódjának kiolvastatását. akkor már jobban el is lehetne adni például. de a kazist nem érdemes, sajnos vége a kazettás korszaknak, pedig anno milyen jó volt... most meg már lassan CD is kimegy a divatból , csak bedugjuk a 2-4-8 Gb-os USB-t a fejegységbe aztán annyi. nincs is már olyan varázsa ennek mint pl egy kazinak vagy egy jó kis audio cd-nek..
hát a mi esetünkben úgy tudom kemény pénzekbe fájna életet lehelni a gyári rádióba. meg lehetne venni elvileg valami kódot opeléktől. esetlegesen felkeresni a régi tulaj(oka)t olcsóbb lehet:))
mondjuk jó lenne ha létezne valami kód-generátor. és ha létezik mégjobb lenne ha tudnánk is róla
Én 6 éve használom úgyanazt a fejegységet már az elöző kocsimban az volt egy Blaupunkt mp3 fejegység! Nagyon elégedett vagyok vele! Meg van amúgy a gyári rádió is a vekihez de nincs hozzá kódom! Ilyen kódot honnan lehet szerezni csak úgy kiváncsiságból kérdem?
Nekem nem torzit,csak ha nagyon folnyomom a hangerot..... Amit hianyolok a vekibol az az omegaban levo kalaptartoban elhelyezett gyari melynyomo.....A faceliftes modellekben pedig mar Bose az egesz rendszer-na az nekem eleg volna......Ill. itt kint a 406 -ban volt gyari Jbl-na az is utos volt.....
Most egyebkent ezeket nezegetem,es az iden meg is veszem valami 24.000 korul jon ki forintra es megy szivargyujtorol,220-rol es akkumlatorrol is,mert remelhetoleg jovore bovul a csalad.... ;-)
jah hát anglia már csak ilyen... 17 fokban még inkább picit be is kell fűteni.
a jvc-m nekem is tud loud funkciót, érdemes bekapcsolni. csak akkor előbb torzít. (csak nem tudom hogy mi, a hangszórók, vagy a fejegység erősítője...)
Hasonlo van nekem is kb. 5 eves es nekem van benne "loud" on-off funkcio-es aktivalva fenyevekkel szebben szol.....2 omegat,kezdetben a 206(aztan blaupunkt kerult bele) es most mar a vectrat szolgalja.... A Djkoxi Alpine fejegysege azonban megfogott.....igy gondolkodom a cserejen-valami jobbra...
melyiket vetted a sok közül? nem lehet rossz dolog, de szerintem jobb egy mp3mas rádió. nem ismerem a gyári fejegységet lehet egész kúltúráltan szól, igaz megkaptam az autóhoz (kazis), de nem valószinű hogy valaha is be fogom rakni, főleg mert kód sincs meg hozzá. meg amúgyis. ma már 11-12ezerből szerintem kapni egy átlagos, esetleg használtan egy jobb minőségű fejegységet is. meg vannak néha szuper-hypermarketekben meg itt ott egész jó ajánlatok. 2 éve egy 30ezer forintos sony fejegységet vettem meg 19ezerért. sokmindent tud meg egész kúltúráltan szólna ha japóék nem hagyták volna ki belőle a LOUD funkciót. most a vectrába nekem egy JVC KD-G311 van, nem tudom mennyi idős lehet, látszik már rajta a kor, de nagyon szépen szól. (4x50W zenei teljesitmény, de az valójában csak 4x19W RMS-ben) új korában még biztos nagyon éllovas volt, csak az árából ítélve...
Nekem mar nem lenne helye,mert ha hosszab utra megyek akkor a Gps es Detektor megy egyszerre a szivargyujtorol....a fejegysegem pedig jatszik mp3-t-amit ki sem hasznalok,mert idekint szinte felaron veszem a cd-t....
Jol van na,csak vicceltem....Mindegy az enyem marad ilyen-amugy sem huzgalom az ablakot-foleg most,hogy a klimam is jo.... ;-) Igaz, ezen funkcio,ha ugy van ahogyan irtad(par szaz forint)akkor nagyon megeri....
Ja. Az egész kb. 3-400 Ft-ba kerül, ha valaki otthon megépíti. Nem áll sok alkatrészből. Van rajta egy 555-ös IC, 2 relé és még néhány filléres ellenállat, egyebek.
Távirányítóra nem húzza fel. Ez a gyári. Nekem felhúzza, mert nálam okosabb emberek (Barta a Vectra B klubból) kitalált egy 555-ös IC-vel egy időzítő kapcsolást, amit meg is építettem és bekötöttem. Ez a második gombnyomásra (beriasztás/reteszelés) felhúzza az ablakokat.
Hu rég jártam erre pörög az élet. :) Én anno black & deckert vettem prakiterben 400-as az egyik bibi vele csak az hogyha szivargyújtóról használom akkor max 200- de ha közvetlenül az aksira csíptetem akkor 400. Gondolom azért van mert a szivargyújtós bedugóban van bizti és az ennyit bír. Eddig vagy 2-er használtam, laptop ment róla meg van rajta usb kivezetés ki lett próbálva, mert róla egy navi is. :) Bírta és nem is nagyon melegedett. Bár a nagy próba csak jövőhó végén lesz.