Jan. 30-án kezdődik a Malta Cup. Csak egy érdekesség: amennyiben J. White és S. Davis is túljut az 1. körön (amire minden esélyük megvan), akkor egymás ellen fognak meccselni. Király lesz:-)
Azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek videoja bármilyen formátumban Tony Jones játékáról.
Kevéssé ismert snooker játékos, asszem már visszavonult, de ha jól emléxem 91 ben ő volt az european open győztes, és nekem akkor nagyon rokonszenves volt.
Azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek videoja bármilyen formátumban Tony Jones játékáról.
Kevéssé ismert snooker játékos, asszem már visszavonult, de ha jól emléxem 91 ben ő volt az european open győztes, és nekem akkor nagyon rokonszenves volt.
Egy szóval sem írtam, hogy a versenyzők ne vennék komolyan. Csak nehezen tudok elképzelni perpillanat Magyarországon olyat, hogy egy snooker versenyen belépő, meg nézősereg, meg lelátók lennének. Szerintem egy biliárdszalonban ki lesz jelölve X asztal, amin játszanak, sorsolnak és játszanak. Szerintem ennyi, de nyugodtan javítson ki bárki, snooker versenyen még nem voltam
Mi, ez a verseny ilyen semmilyen, senki nem veszi komolyan, még a játékosok sem? Szóval, ha most úgy gondolom, hogy egy tökös programot szerveztem magamnak, akkor nagyon tévedek?
"Mennyi a belépő? Egyáltalán hány ember fér be nézőként?"
Áhh, szerintem ezt ne így képzeld. Ha meg akarod nézni, akkor menj oda, és nézd meg. Tuti nem belépős meg ilyesmi, sőt valszeg, ha nem kérdezed meg, akkor rá sem jössz, hogy melyek a "versenyasztalok" és melyek azok, amelyeken csak úgy játszanak. Csak arra figyelj, hogy ne zavard a játékosokat, de gondolom ezt egy snooker fannak nem is kell mondani :)
Én is nagyon örültem egy ilyen frenetikus döntőnek, én részemről azért volt ilyen jó, mert nem tudtam, hogy kinek drukkoljak, percenként változtattam. Mindketten nagyon szimpik és szeretem őket. azt viszont kifejezzeten vártam, hogy Higgins megszólaljon a meccs után, kiváncsi voltam, hogy hány szót értek meg belőle.
Mit is lehet tudni erről a magyar snooker bajnokságról, melyet hirdettek?
Feb 11-től lesz? Mennyi a belépő? Egyáltalán hány ember fér be nézőként?
O'Sullivan időnként tényleg kritikán aluli magatartást tanúsít, impulzív alkat. Mindemellett azt gondolom, hogy a világ egyik legjobb játékosától elnézhetjük ezeket a "kilengéseket'.
A legjobbak más sportokban (és egyéb területeken is, hogy csak a popműfajt említsem) is megengednek maguknak furcsa, visszatetsző dolgokat. Ezeknek egy része nem több egyszerű szándékosan művelt, vagy akár kreált felhajtásnál. A cél, hogy a személyiség publicitást kapjon, nevének ismertsége nőjön, írjanak róla és - sporttelljesítménye mellett - ezáltal nőjön a reklámpiaci értéke.
Ld:
- Jacko
- O'Neil
- Beckham
és még sorolhatnám.
Ja, és eezek a dolgok Ronnie esetében, azt hiszem, épp nem a valódi snookerrajongóknak szólnak, hanem pont azoknak, akik a "The Sun" és a hozzá hasonló tabloidokból szerzik ismereteiket a világról.
Ja ezen a versenyen összességében szimpi volt Ronnie, tavaly, meg tavalyelőtt párszor úgy viselekedett, hogy párszor legszivesebben beleboxoltam volna virtuálisan a fejébe... :)
Biztos vannak nálam tapasztaltabbak a fórumon, igazából felelőtlenség volt beírnom ezt, mert csak kb 1,5 éve nézem a profi közvetítéseket :) Aszerint írtam amit láttam eddig a meccseken, de egyébként szimpatikusabban játszik Sullivan és mindkettőnek drukkoltam... (ha lehet ilyet)
Szóval csak véleményeztem. De ami szörnyű volt, az az egyik riporter szövegelése, egy idő után le kellett vennem a hangot.
Azt hittem erre a Ronnie fanok majd ugranak. Azert irtam.
Tegnap tenyleg jobb volt, en is neki drukkoltam, de azert altalanossagban azt nem lehet mondani, hogy John jobb mint Ronnie. Nna... vmi ilyesmire gondoltam.
Kössz a tippeket, asszem utána járok! Csak remélem hogy nem túl drága a foglalkozás (ha van.) :)
Tegnapi befejezést én is láttam, Higgins szerintem jobb mint Sullivan, de most mintha kicsit "félt" volna tőle. Sullivan elég magabiztosan áll ki játszani és azért ez is sokat vet a latba!
Én is láttam tegnap a snooker döntőt, nagyon jó volt, magas színvonalú és a mondtottakkal ellentétben nem hibáztak sokat...
Nagyon jól játszott a Higgins az egész versenyen, megérdemelte, hogy nyert, de KURVA nagy szerencséje volt végig, szerintem. Bármit lökött sosem maradt tiszta állás, mikor meg a Sullivan lőtt mindig megállt középen csőre. A bontásról ne is beszéljünk, hogy esett egy piros a kék bontásánál. meg a Higginsnek az az emlegetett piros, szóval Isten vele volt az biztos...
Egyébként szerintem akkor szakadt el a cérna, amikor a "riporteknek" elmondása szerint Ronnie hibázott, pedig nem is a fehér volt "koszos" , hanem a piros volt koszos, kikket kapott, vagy nem tudom hogy mondják, akkor aztán már tényleg nem bírta tovább...
Üdv, keresek hasonló szintű vagy méginkább jobb edzőpartnert. Na jó nem edzőpartnert, annyira nem gondolom még komolyan, csak valakit akivel lehet játszani és nem k****ja szét a golyókat, hanem tudja, hogy mi a cél. Kezdő játékos vagyok, de ismerem a szabályokat, hogy hogyan működik a fals és kedvező állásból bepukkantok már 2-3 golyót.