Mintegy 100-150 ember részvételével tüntetést szervezett több civil szervezet a terhességmegszakítások és az abortusztabletta esetleges bevezetése ellen csütörtökön, Budapesten.
Feltételeznem kellett, hogy egyenlő, mivel nem láttam tőled, hogy elfogadnád, hogy nálam mi mit jelent. Gondoltam, ha megengedő vagy magaddal szemben az én beírásaim interpretációjában, akkor én is megengedhetem magamnak ezt a luxust. Zavar? Engem is zavart. Érdekelt téged? No, annyira érdekel engem is.
Amúgy különben tényleg mondom, hogyha egyszer legalább végigolvasnád, amit írtam, látnád, hogy nincs olyan hatalams nagy különbség a kettőnk véleménye között - csupán a nüanszok nagyítódnak fel. :)
Elég gáz ilyet leírnom, de azt hiszem, nem teljesen vagy tisztában bizonyos fogalmak jelentésével.Ahogy itt olvaslak, egyre többével....
(Mielőtt rögzülne:a feket-fehér világ nem Afrika és Európa szinonímája, és a nem érti kifejezés nálam sosem egyenlő a buta szóval.Az ebben való hit afféle munkaköri kötelesség is egyben nálam....)
Készséggel elismerem, hogy neki rosszul eshetett. Ugyanakkor hadd hívjam fel becses figyelmedet, hogy a topic tényleg nem erről szól. Másfelől pedig: Miért neked kell ugranod?
Szerintem például az is taplóság - hogy idézzelek téged -, hogy olyan dolgokat állítanak, sejtetnek másról (ez lennék én), amit az illető nem is mondott. És mi mindennek az alapja? Az, hogy nem értünk egyet, és ebből mindjárt nagy feneket lehet keríteni a dolognak. Szerintem ez is taplóság.
beírta valaki a vele történt tragédiát.Erre te válaszképpen - totál érzéketlenséget mutatva! - előjöttél egy százalékos aránnyal, meg hogy "de nem ez a jellemző".
Mint nő és viszonylag könnyen beleélő típus ezen akadtam fenn, pláne, hogy utána 1-2 hozzászólással bornírt megjegyzést tettél arra, hogy nem válaszolt azonnal, senki erre!
Azt gondolom, hogy ha valaki elolvasta Almíra történetét, nem feltétlen a százalékos megoszlás igazságossága vagy igazságtalansága tolakodott előre a fantáziájában...
Ha ezt nem érted, sajnálom.
A lényeg:ott és az a fajta hozzászólás taplóság volt - és független attól, hogy a topic éppen miről szól.
A "hangemberség" illetve az, hogy valaki időnként nem fél kiborítani a lisztet az szerintem nem ugyanaz. De most magyarázzam ezt egy süketnek, aki még életében nem evett egy jó kenyeret?
Amúgy mi köze ennek az AB hoz és za AB tablettához?
Még mindig érdekelne, hogy milyen alapon teszel különbséget magzat és magzat között.
Könnyen dobálózól a minősítgetésekkel - ezt írtam alább, de nem kellett volna mindjárt bizonyítani is.Igaz, most már nem kell utánaolvasni, igaz-e......
Nézd, ha elolvastad volna, mit is írtam, magad is belátnád, hogy nem őrölünk annyira két malomban. Nem tetted és most ezt próbálod magyarázni. Mi lenne, ha egyszer vennéd a fáradságot? :)
Teljesen igazad van. Nem írtál olyat, hogy kényszerítve lennének arra, hogy megszüljék a gyereket. . Csak nem szakíttathatják meg a terhességet. . Mecsoda különbség!!