Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Fárasztó dolog végigolvasni a fórumot, de ebben az esetben roppant hasznos.
Most nehogy azt gondold, hogy ez valami lerázás akar lenni, de tényleg én is így tettem, és hidd el, minden kérdésedre itt a válasz, ha valami ezek után is sötét lenne, akkor itt kapsz segítséget!
Tényleg agyonrágott téma. Neked is csak azt tudom mondani, mint minden újnak, hogy csak egy pár oldalt kéne visszaolvasni figyelmesen és mindenre megtalálod a megoldást!
c720 at hasznalok par napja, lenne pár kérdésem a készulékkel kapcsolatban. firmware -t szeretnék frissiteni, a hivatalos honlapon nincs erre lehetoseg. itt olvasgattam r40 re valo frissitest vatibor ftp -n keresztul, de az az igazsag, azt sem tudom, most r? van ezen. hol tudom ezt megnézni?
térkép frissitésben is el vagyok akadva, 20070418 -i a miomap, 20070320 a magyarorszag terkep. olvastam, h vlkinek mar van olyan terkepe, amin rajta van a koroshegyi volgyhid. nekem most nincs rajta, csak mint poi a nagy ürességben.
hogyan tehetnék szert egy frissebb részletesebb hun map ra?
bocsánat, ha agyonrágott témát ütöttem meg, segitségetek elöre is nagyon koszonom !
Csak kérdeztem, hogy megy-e a mi készülékükön a feltett iGO, mert ugye az 520-as és a 720-as kütyünek már a felbontása, mint a PDA kütyüké. Az iGO többnyire PDA-ra csinált skineket. A MioMap ugyan iGO klón, de ez nem az.
Tegnap vagy tegnapelőtt valaki panaszkodott, hogy frissítéskor, a backup készítés előtt reklamál a gépe, hogy nem látja a kütyüt. (Nem tudom, ki volt, de ő biztos tudja.) Nekem is ez volt a gondom. Az okozta, hogy alapesetben Activesync-t használok, de ezen nem megy a frissítés. Át kell állítani USB használatra! Nekem segített! Ha még mindig probléma, egy próbát ez is megér!
"rövid gomb nyomással" és később vissza - már a telefonom nem jelzi az aktív kihangositót :( mért lehet ez?"
Nekem K510i-m van, de azzal rendesen működik. Megállok valahol, kikapcsolom a GPS-t, akkor pittyen a teló, hogy elment a kihangosító. Ha újból bekapcsolom a MIO-t, akkor meg pittyen a telefon, hogy újra van kihangosító.
Felraktam az LCP oldalán található frissítéseket C 520-ra. Firmware frissítés után - térkép inditáskor (helyett) ki írta a hiba üzenetét. Ezzel nem foglalkoztam akkor. Feltelepítettem a "térkép frissítést", majd lecsatlakoztattam az USB kábelt, újra indítottam és működik. (Firmware R42) - Megjelent a bluetooth ikon alatt a némítás ikon - rögtön találtam egy új utcát Hatvanba - és egy kis inaktivitás után kikapcsol a készülék ha állok (ennek annyira nem örülök de majd belövöm) . Viszont a telómat (K700i) akkor se hajlandó megjegyezni vagy a telcsi nem jegyzi meg a navigátort. Össze párosítom a két készüléket, működik is rendesen de amikor kikapcsolom a navigátort "rövid gomb nyomással" és később vissza - már a telefonom nem jelzi az aktív kihangositót :( mért lehet ez?
Nos, ugye egyrészt az ac07 nick leteremté a társaságot, hogy miért warezol.
Esetleg neki is a Mioval kellene akkor inkább veszekednie.
Másrészt írtam a Mionak, amikor megvettem, merthogy a melléadott sw olyan honlapokra vitt, ahol a C720 még csak nem is létezett...no választ azóta sem kaptam!
Ha megnézed pl. hogy eldugták a legutolsó updatet is, és mennyire nem egyértelmű az egész tálalás, akkor bizony azt kell mondanom, hiába jó a vas (ami egyébként nyilván valahol King-Kongban a 7. dzsunkán balra készül fillérekért, ha a térképi anyag igen messze van a -nem, nem a legjobbtól- csak a lehetségestől...
Nyilvánvalóan a Netvilgában nem lehet sokáig fenntartani a "nemérdekel, kifizette, süsse meg" álláspontot, mindíg lesz olyan hozzáértő, aki keres valamiféle megoldást. Egy darabig az ember még megpróbál "hűséges" lenni, de ha sokáig azt tapasztalja, hogy tesznek a fejére, akkor bizony odanyúl, ahol talál naprakészebb anyagot... és onnantól kezdve nem érdekli a Mio, vagy alkalmazottjának a jajkenolása: teccettek volna időben felébredni...
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Nekem lehetőleg minnél hamarabb kellene C520-ra teljes európa térkép. Már próbáltam keresgetni itt a fórumban, de nem igazán találtam meg hogy honnan lehetne letölteni+hogy hogyan lehet feltelepíteni a gépre. Ha valaki tudna ebben segíteni annak nagyon megköszönném.
A régi sw verziókkal lassú volt, mint a tetű, de az újak már szerencsére gyorsak. Nem túl friss, meg ez-az ország hiányzik belőle 100 ezerért, de nem rossz masina.