Alig 2 hete történt. Természetesen ahogy leírtam az a valóság de, hogy kit hoznak ki és hány %-ban hibásnak, az majd hosszú hónapok ha nem évek eredménye lesz. Nem ismerte el a vétkességét, azt állította, hogy ő szabályosan gangolt egyenesen én meg elé fordultam.
Ez van...
1ébként ha jobban megnézed a nagyfelbontású képeket meglátod miért nem csináltatom meg. Abba természetesen nem szólhatok bele ha valaki elviszi mire használja, de ebbe az autóba ÉN nem ülnék bele.
(persze most sem megy az x3 szervere, szóval yool választottam, hogy oda raktam a hirdetést :o))
Bizony szegény..
"Sima" balra fordulás 2x2 sávos úton.
Mindkét irányban a belsőből lehet balra menni, külső az egyenes.
A másik delikvens jött szemben a belső kanyarodóban, későn vette észre, hogy állnak előtte, ezért úgy gondolta egyenesen megy tovább, de én már ott voltam, mivel fordultam volna :o((
Meglepően jól vizsgázott a 626. Kb 85 km/h-val jött a másik, (Skoda pick up) 17m-es féknyomott húzott majd csatt. Eltolt vagy 5 métert neki egy közlekedési táblának, ez nyomta be a sofőr ajtót.
ennyi volt
Szívesen bele tenném a fenekem egy új 6-osba, mondjuk a 2.3-asba :o))
A segítségetket szeretnem kérni a 'Mazda Mester'-ként aposztrofált mágus pontos címe megszerzése érdekében, hiszen a forumban csak utalásokat talaltam vele kapcsolatosan.
Olvastam a TotalCar-ban megjelent cikket is, azonban a pontos elérhetőség -nyilvánvaló okok miatt- itt sem került feltüntetésre.
Az auto-motor und sport német számában (24.) menettudósítás olvasható az RX-8-ról. Eléggé lehúzta a Fritz, de a végén azért elismerte, hogy féláron Porsche Boxter menetteljesítményt lehet majd kapni...
kifogásolta, hogy a motornak nem szép a hangja...
A hátsó üléssor viszont teljes értékű!
:) Örülök neki! Felkerült az autókád a mazdaklubra.
Felhívás!
December 7-én a mogyoródi gokart pályánál kötetlen találkozást tervezünk. Lehet gokartozni, nézelődni. Várunk mindenkit szeretettel! Pontos megközelítésre várok skicceket :)))