Keresés

Részletes keresés

Giorgetto Creative Commons License 2000.07.17 0 0 6
Győrbe mindenképp mennék 1 esetleges összecsapásra, akkor most a acélvárosiak ott játszanak, émmég akasztónál leragadtam... Amúgy sokáig nagyon szerettem a Milan-t, még most is bár amióta tisztázódik előttem a lelátói helyzet, az ellentétek egyes csoportok között, és a vezető csoportok politikai nézetei, na a lényeg, hogy ez nem tetszik.... A két vezető csoport a Fossa dei Leoni és a Brigate Rossonere tisztán szélsőbalosak, a Curva Sud-ban az alattuk lévő szinten meg a Commandos Tigre szélsőjobbos, ez nem egy kellemes dolog... Főleg amikor egymás ellen énekelnek 1-2 dalt.... Mindennek ellenére, azért szivesen szurkolnék közöttük, ha Magyarországra jönnének, bár még rá kell tanulnom jónéhány dalt az eddigiekre...
Előzmény: prince (5)
prince Creative Commons License 2000.07.17 0 0 5
Red Squad!

Győrbe nem mennél el megnézni a MILAN-t? Szép is lenne ha a Dunaferrel játszanának de ez szerintem nem fog összejönni.Én már csak azt várom, hogy szeptember legyen, akkorra terveztük az első milánói utunkat. Fiore vagy Totti tényleg jó lenne meg Toldo,Panucci,Zambrotta,Lentini és Pippo.

Red Squad Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4
Üdv! Na, szép lassan gyülekezgetünk..

Továbbra is röpködnek a nevek(most már Zidane és Figo is Beckhamon kívül), úgyhogy megnéztem a hivatalos honlapot, röviden a lényeg:
GALLIANI: "NO BECKHAM, NO RIVALDO"
Szerintem ezekre a "nagy nevekre" nincs szükség. A Lazio és az Inter halálra költekezheti magát, mégis simán felvesszük velük a versenyt már évek óta, pedig nem nyúl mélyen a zsebébe Berlusconi. Jó példa erre a Barca is, a kis Valencia simán lealázta őket, mert egységes csapatot alkotnak. Sheva lényegesen olcsóbb volt, mint a "csodacsatár" Anelka, pedig az eredmények magukért beszélnek. A Beckham gyereknek heti 370 000 márkát ajánlottak...semmivel sem jobb, mint Ambrosini, persze ő most a nagy sztár a spicegirl-feleségével meg a szenzációs új frizurájával.
A lényeg, hogy Maldiniék maradnak. De Fioe és Totti tényleg jól jönne(Bár ez utóbbira nincs nagy szükség, csatárokban jól állunk)
Sorsolás még nem volt a bajnokságban, de remélem a BL selejtezőben összejön a Milan-Dunaferr párosítás. (bár Győrbe azért nem hiszem, hogy elmennék-viszont akkor már
bp-n játszanának a zÜllői úton talán.)

Batu. Creative Commons License 2000.07.14 0 0 3
Hajrá Milan!!!

Természetesen vannak még itt Milan szurkolók, csak a topicot nem láttam eddig. Az átigazlásokról: én Fiore-nak örülnék, nagy névnek pedig jó lenne Totti.

Hajrá Loki!!!Hajrá Milan!!!

batu

prince Creative Commons License 2000.07.14 0 0 2
Nekem nincs semmi bajom a légiósokkal de most már lehetne valami nagy nevű Olaszt is igazolni, mert a tavalyi felhozatal elég siralmas volt.
1999/2000
12 Olasz
4 Argentin
2 Brazil
1 Ukrán
1 Spanyol
1 Horvát
1 Nigériai
1 Német
1 Dán
Fölösleges ennyi külföldi.Abból a 12 hazaiból nem mondhatni, hogy mindnek a csapatnál lenne a helye. Mikor lesz a bajnoki sorsolás, vagy már volt? Nem tudok semmit,segítsetek.
Red Squad Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1
Nos igen, érdekes módon most mindenki a divatcsapatoknak szurkol, hirtelen milyen sok
Laziós és Interes lett. Na mindegy.
Ja amúgy kacsa-átigazolási hírből van elég; folyik a dobálózás a nagy nevekkel, Morientes, Inzaghi meg Thuram de ezekből nem lesz senki.
Eddig csak 4 kis nevet hoztunk(Brncic, Comandini, és a 2 brazil, Roque Junior és Dida), viszont lehet, hogy megszerezzük Fiore-t.
Idén megnyerjük a Bl-t és a Scudettót is, a Copa Italiáról nem is beszélve.
Forza Milan!
prince Creative Commons License 2000.07.13 0 0 0
Mi van veletek,hát rajtam kívül senki sem szurkol ennek a csapatnak? Mit szóltok,megkezdődtek a tárgyalások valami David Beckham nevű focistával.Nem tudjátok ki ez a fickó? Hahaha!
Forza Milan!!!
prince Creative Commons License 2000.07.10 0 3 topiknyitó
Üdvözlet minden piros-fekete szurkolónak!

Elsősorban azok írásait várom akik szintén a MILANért szurkolnak és velem együtt újra a csapat bajnoki címének szeretnének örülni.De szívesen olvasnám a rivális csapatok szurkolóinak véleményét is.Azt is írja le nekem valaki,hogy a Fdl. kék vagy a zöld oldalon van?
Foza Milan!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!