Keresés

Részletes keresés

TOMBOY Creative Commons License 2000.08.04 0 0 38
prince

Jó hogy megkérdezted mert az én címem tgrubert@acmilanfan.com

Ha továbbra sem kezdődik a bajnokság lassan el fog halni a topic, mert nincs semmi téma.

FORZA MILAN

prince Creative Commons License 2000.08.04 0 0 37
Olasz

A vonatjegy nem tudom mennyibe kerül még soha nem utaztam külföldre vonattal csak azért gondoltunk erre mert biztos olcsóbb mint a kocsi.A meccs belépő gondolom nem lehett több mint milánóba tehát szerintem 3-4 ezer körül.Az Üllőire biztos,hogy nem megyek a táborotok nem nagyon szereti a mi "fajtánkat".

Mindenki

Tényleg, most jutott az eszembe,hogy megkérdezzem ti regisztráltattátok már magatokat a Milan hivatalos oldalán az email-ek miatt?Ha valaki email-t szeretne nekem küldeni megteheti ezt az alábbi címre is: tibike@acmilanfan.com
Csak azért,hogy legyünk egy kicsit nemzetköziek.(((

TOMBOY

A csúnya beszédet("kib@szott") ha kérhetném hagyd meg a primitív angoloknak.Köszi.Amúgy üdvözöllek a körünkben!!!

TOMBOY Creative Commons License 2000.08.04 0 0 36
Na miaz senki sincs a topicban?
TOMBOY Creative Commons License 2000.08.04 0 0 35
Még egyszer a keret:
Kapusok:ABBIATI
ALDEGANI
DIDA
FIORI
ROSSI
Hátvédek:
AYALA
CHAMOT
COLOCCINI
COSTACURTA
MALDINI
ROQUE JUNIOR
SALA
WEST
Középpályások:
ALBERTINI
AMBROSINI
BRNCIC
COCO
DE ASCENTIS
GATTUSO
GIUNTI
GUGLILMINPIETRO
HELVEG
LEONARDO
REDONDO
SERGINHO
Csatárok:
BIERHOFF
BOBAN
COMANDINI
GRAFFIEDI
JOSE MARI
MOHAMMED
SAUDATI
SHEVCHENKO
Akármit is mondanak mienk a scudetto

FORZA MILAN

TOMBOY Creative Commons License 2000.08.04 0 0 34
Már tegnap leírtam az egész keretet(szenvedtem is vele),erre azt a kib@szott szöveget nem rakták be.Na mindegy.Nem tudjátok hol lehet mindenféle MILAN mezt venni,mert gyűjtöm őket(Még csak Bierhoff és Sev van)

FORZA MILAN

Giorgetto Creative Commons License 2000.08.03 0 0 33
Prince!

Én a Katedrában nyomulok, jó a társaság, ezért is szeretem! :))) A Studio Italia-ról hallottam, lévén a könyvünkbe is belenyomtak egy ilyen matricát. :) A milánói rossonero-kra gondoltam, de sebaj, a Sirkót persze ismeri nálunk mindenki. Májusban a Győr meccs után őt küldték be a játékosokhoz, hogy hozzák ki a mezt lévén ő az akkori Security tagja volt, aztán baszták kihozni...
Udine-be vonatt? Az a Venezia Express lesz nem? Ha Nagykanizsára lementem volna, azzal jöttünk volna haza. :) Mennyi külföldön a vonatjegy? A vonat valahogy úgy megy, hogy horvátország,trieszt,udine, nem? Meccsbelépő mennyit visz? Meg fogom gondolni! De ugye a hazai kanyarba megyünk. :))) Az itthoni utazásokat próbálom tartani, már a szombathelyi kétnapos mókán törjük a fejünket, lévén onnan nincs vissza vonat sajnos... ez van... vasasban vannak baloldali egyének? az meleg! ha nyerünk a nyirsegg ellen nincs kedved jönni velünk az üllőire? amúgy még 1x ismételték a milan-madrid-ot, most azért megnéztem, érdekes volt, hogy a Sud csak 0-3 után ébredt fel igazán, ekkor jónéhány percig szinvonalas és folyamatos szurkolást mutattak be!

Előzmény: prince (31)
prince Creative Commons License 2000.08.03 0 0 32
Remélem a hazai rossonerokra gondoltál mert arra válaszoltam ha a kintiekre akkor a válaszom:nincs.
prince Creative Commons License 2000.08.02 0 0 31
Szia Olasz!

Az utazásaidért tisztellek becsüllek, ez sajnos ilyen kiadásokkal jár.Ezt gondolom te jobban tudod nálam.Én már egy ideje nem voltam idegenbe mert elegem lett a saját szurkolóinkból.pl: buszutazás alatt egymást szidják fiatalok-idosebbek,közelünkben lévo figura eltorzult arcal élteti baloldali nézeteit,vonattal 4-en indulunk Gyorbe stb.Besokaltam.Én a Studio Italiaban kezdtem tanulni Hóka Szilvi csoportjában. A rossonerok közül sajnos nem ismerek senkit bár régebben Sirkó Lacival voltunk egy társaságban meccsen,gondolom róla hallottál már.Voltunk egy Fiorentina-Roma meccsen egy Tamás nevü sráccal(Sirkó Laci barátja).Ja és ismerek egy Kiss Feri nevü srácot kb. ennyi. Ajánlom neked az Udinese-Milant dec3 ez nem olyan drága móka mi szerintem vonattal megyünk ide.

Giorgetto Creative Commons License 2000.08.02 0 0 30
Prince!

4 February 2001 Milan - Reggina (17 June 2001)

erre menjél, a múlt évben (szerintem) legjobb olasz brigád látogat Milanoba azon a napon, hmm a qrva élet ez júniusban lesz? Az nem is rossz időpont, jövő nyáron nagy szeretnék kinézni, csak a diplomától függ minden... A Reggina ultráiról mindenhonnan csak jó hireket kaptam, egy hosszabb összefoglalót láttam az Inter-Reggina meccsről még valamikor tavasszal, állandóan az ő hangjukat hallottam, a Fossa és a Brigate alatti kapu mögötti részt töltötték meg totálisan, félelmetes hangjuk volt! A LonsGroup csoportot ismerem onnan, nemtom, hogy a hazai kanyar vezető csoportjáról van-e szó avagy sem...

Előzmény: prince (28)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.02 0 0 29
Prince!

A meccsről lemaradtam, azért egy haverom összegezte a szurkolást, elmondta milyen dalokat nyomtak, hát a csoportom egyáltalán nincs lemaradva itthon! :) De nagyon bánt, hogy lemaradtam, és az ismétlésről is, b@ssza meg... Videóra nem qrta fel valaki!
Prince! Megértem, hogy minden más szórakozásnál fontosabb, hogy Milan meccsre menjél, sajnos nekem az itthoni túrák elvisznek egy valag pénzt (foci+kézi mindenhol idegenben...) egy túra 2000-5000 Ft-ig szokott terjedni + a lelátói divatban is ott akarok lenni amennyire tudok.... Azért a szebbik nem képviselőire csak akad nálad is egy bizonyos keret, ha nem tévedek? :)))) Ja, és melyik olasz suliban kezdted a nyelvet, mikor, és milyen szinten vagy? Én ez év februárjában kezdtem, nehéz volt elhatározni magam, de kellett! Valami haverod van a rossonero-k között, esetleg vmelyik csoportból? Képeket majd fenek. :) Ja párszor dumálhatnánk egymással, most nyáron nagyon visszaestem a nyelvben, nemtok kivel gyakorolni, este a neten meg annyira fáradt vagyok már, hogy még az angol is alig megy, nemhogy az olasz. :)))
PRINCE! Van 2 Milan dal, nemtom leirni a szövegét, csak foszlányokat értek, RealAudio, elküldöm, nem tudnál segiteni benne??? Majd irok Mail-t!

Sosteniamo la squadra piú forte,
che il mondo ha visto mai,
magico Milan, vinci per noi,
magico Milan, e magico Milan olé!
ora che Milan sei veramente forte,
noi della Sud, cantiamo insieme cosí,
EOO Forza magico Milan, EOO Forza magico Milan!

Előzmény: prince (28)
prince Creative Commons License 2000.08.02 0 0 28
Mindenki!

Mint már értesültetek róla csapatunk beleszaladt egy méretes zakóba.Sajnos én csak O:3 után kapcsolódtam be amikor is a csereként beállt Ayala óriásit hibázott, a 16-tól pár méterre elvette tole a labdát Guti és már csak szegény Dida mellett kellett ellonie.Már ekkor falhangzott a füttykoncert.Nem sokkal késobb Jose Mari hibázott egy nagyot, nem bírta átemelni a kapuson a labdát.A csapat rengeteg hibával játszik sok az eladott labda,foleg a védok hibáznak sokat.Egy ilyen következményeként megszületett a 4.Alázás,az emberek már indulnak hazafelé.Az isteni Sev cselezgetett befelé a 16-on a lövésébe belefeküdt egy védo aki kézzel ért a labdába 11-es.Sev belövi 1:4.A végére maradt még egy alázó gól a védoket simán átjátszották 1:5.Totális alázás.Ezt nem akarom elhinni.Végeredmény 1:5 a mérkozés legjobb játékosa Sev lett ami annyiban igaz,hogy tényleg megpróbált mindent megtenni bejátszotta az egész pályát.Személy szerint én Dida-t sajnálom o tényleg nem tehetett a gólokról de hát ha szarok a védok nem tud mit csinálni.A Real-ról annyit,hogy ezt a csapatot ha kiegészülnek a sztárokkal nincs aki megállítsa,jól játszottak megérdemelten nyertek.Lezs ez még jobb ebben bízom.

Olasz!

Azért van rá keretem mert nekem ez fontosabb mint bármi más szórakozás!!! Nyelvsuliba tanultam olaszt.Hiányolom a képeidet.

DBalage Creative Commons License 2000.08.02 0 0 27
Milan-Real:1-5
Ez az erdmény nagyon letaglozott, mert csak 20 percet láttam az elso félidobol és abban a Real szinte teljesen veszélytelenül játszott.A második félido elott elaludtam de a gólokat a CNN-n láttám és Guti hülyét csinált a védelembol és szegény Didából.Szerintem egy Boban szintu irányító nagyon elkéne mert Albertini és Gattuso vagy Ambrosini a védekezés mellett nem nyújt minoségit támadásban.Egyébként ki tud valamit Bobanról, ugye csak sérült de nem ment el?
Nagyon remélem mert o az egyik nagy kedvencem a csapatból.
FORZA MILAN!!
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.01 0 0 26
Prince!

Basszeg, micsoda mázlista vagy, hogy van rá kereted évközben... Nekem még 1 évet kell várnom, remélem többet nem... A nyelvet nem tanulod véletlenül? MIlyen társasággal szoktál menni???

Előzmény: prince (22)
prince Creative Commons License 2000.08.01 0 0 25
Gondolom az előzőt nem igazán értitek nem így akartam. Csináltam egy nagy O-t és egy nagy K-t de egy kicsit elszúrtam.Bocs, majd legközelebb.
prince Creative Commons License 2000.08.01 0 0 24
OOO K K
O O K K
O O KK
O O KK
O O K K
OOO O K K O
Red Squad Creative Commons License 2000.07.31 0 0 23
Nem igaz, nincs Eurosportom, pedig nagyon kiváncsi lennék a csapatra.
Prince, majd írj pár sort, hogy milyen volt a meccs, jó?
Kösz.
prince Creative Commons License 2000.07.31 0 0 22
Red Squad!

Köszi a sorsolást, most aztán lehet válogatni. Mi az idén legalább 2 meccsre ki akarunk menni szerintem az otthoni Atalanta-t és a Napoli-t fogjuk megnézni. De egy bolognai túra is jól hangzik.Sőt!!

Mindenki!

Eurosporton ne felejtsétek: Milan-Real!!!

Red Squad Creative Commons License 2000.07.29 0 0 21
Rivaldora még mindig van esély! (De nem sok..)
Végre van sorsolás.

1 October 2000 Milan - Vicenza (11 February 2001)
15 October 2000 Bologna - Milan (18 February 2001)
22 October 2000 Milan - Juventus (25 February 2001)
1 November 2000 Parma - Milan (4 March 2001)
5 November 2000 Milan - Atalanta (11 March 2001)
12 November 2000 Bari - Milan (18 March 2001)
19 November 2000 Lazio - Milan (1 April 2001)
26 November 2000 Milan - Napoli (8 April 2001)
3 December 2000Udinese - Milan (14 April 2001)
10 December 2000 Milan - Lecce (22 April 2001)
17 December 2000 Verona - Milan (29 April 2001)
23 December 2000 Milan - Perugia (6 May 2001)
7 January 2001 Milan - Inter (13 May 2001)
14 January 2001 Fiorentina - Milan (20 May 2001)
21 January 2001 Milan - Roma (27 May 2001)
28 January 2001 Brescia - Milan (10 June 2001)
4 February 2001 Milan - Reggina (17 June 2001)

Elég kemény 3 meccs lesz januárban(Inter, Fiorentina, Roma)

gekmage Creative Commons License 2000.07.29 0 0 20
Hi ! Drukkers!!!

:)))

Valóban messze még a bajnokság....

A BLÉ selejtező viszont közeledik (Dinamo Zagreb)
Tán redondoval végre a BL-ben alakit vmit a csapat...
Rég volt már az Atheni döntő...(''94)

Amit tavaly műveltek aze gy katasztrofa volt 10 perc alatt elbukták nemcsak a BL,
hanem még az UEFA -s helyüket is...

(Én meg a TippMixen buktam..)

Előzmény: prince (19)
prince Creative Commons License 2000.07.29 0 0 19
Srácok jövő héten lesz egy jó kis meccs az eurosport-on.
MILAN-REAL MADRID
Most legalább kiderül a Redondo kinél van.

DBalage Creative Commons License 2000.07.28 0 0 18
MILAN FANS!

Az index sportlapja szerint Redondo három évre a piros-feketékhez igazolt.Bár nem tartozik a kedvenceim közé, de ha egy párszor úgy játszik mint a Manchester és a Bayern ellen idegenben a Real színeiben akkor már jó vétel volt.
FORZA MILAN!

prince Creative Commons License 2000.07.27 0 0 17
Kedves Milan-os barátaim!

Elkezdődhetne már az olasz bajnokság mert ha még sokáig nem történik semmi meg fog halni szeretett topicunk. Az igazolások körüli kavarás egy nagy vicc, mindig csak a hitegetés aztán nem történik semmi. Látjátok már megint ezeket a szavakat kellett használnom hát nem gáz ez egy kicsit. Már itt tartok a Milan körüli unalom lesz az én végzetem.
Kitartás!! Forza Milan!!

Giorgetto Creative Commons License 2000.07.25 0 0 16
mert elbasztam a hivatkozást... :( majd megcsinálom....
Előzmény: prince (13)
Red Squad Creative Commons License 2000.07.25 0 0 15
Na, legalább Redondo meglesz. Középpályán kellett már egy kis erősítés.
Milan-Bellinzona 6-4 (Shev most "csak" 4 gól)
A védelem eléggé gólképesnek látszik.
prince Creative Commons License 2000.07.22 0 0 14
Most olvastam,hogy barátságos mérkőzést játszott a csapat.A tények: Milan-Tradate(amatőr) 20-1
gólok:Sevcsenko 5;Leonardo,Brncic 4-4;Comandini 3;Jose Mari 2;Guglielminpietro,Aliju 1-1.
prince Creative Commons License 2000.07.22 0 0 13
Olasz!

A rossoneri alé;basta con la maffia;coro contro il Verona;veronese,sei...;per i colori és a br-fdl
alatt hogy-hogy a diavolo hallható???

prince Creative Commons License 2000.07.21 0 0 12
Nemzeti Sport mai számából néhány kiszemelt igazolásával kapcsolatban:

Rivaldo elérhetetlennek tűnik
Gerard nem vágyik külföldre
Kily Gonzalez 2001-re előszerződés vele

Egyenlőre ennyi.
Forza Milan!

Giorgetto Creative Commons License 2000.07.18 0 0 11
Bocs, eltoltam az előbbi beszólásomat....
A cim még 1x:
http://www.extra.hu/rossoneri/
Előzmény: Giorgetto (10)
Giorgetto Creative Commons License 2000.07.18 0 0 10
Prince!

Meglesz fenek egy párat, bár 1x-bb ha megnézed a honlapon, ahol vannak! Egy kispesti honlap (kézivel kapcsolatos), de csináltam egy olaszországgal kapcsolatos oldalt, amelyen jónéhány fotó mellett vannak AC MILAN dalok is, a cim:

Képeket úgy tudsz felrakni, ha valahol ott van a fotó a neten egy szerveren, és egy HTML kódot beirsz a hozzászólásba bárhova.

Előzmény: prince (8)
Red Squad Creative Commons License 2000.07.18 0 0 9
Na jó, azért nem hiszem hogy annyira hülye lennék, hogy kihagynám a meccset még ha Győrben is játszanák,
de azért remélem, ha összesorsolják őket akármilyen sztárcsapattal, akkor Pesten lesz a meccs.
Edzőmeccsen 2-2-őt játszottunk..a Lugano juniorcsapata ellen..idényeleji forma.
Gólszerző Shev és Coco (ezek szerint marad)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!