Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
A vonatjegy nem tudom mennyibe kerül még soha nem utaztam külföldre vonattal csak azért gondoltunk erre mert biztos olcsóbb mint a kocsi.A meccs belépő gondolom nem lehett több mint milánóba tehát szerintem 3-4 ezer körül.Az Üllőire biztos,hogy nem megyek a táborotok nem nagyon szereti a mi "fajtánkat".
Mindenki
Tényleg, most jutott az eszembe,hogy megkérdezzem ti regisztráltattátok már magatokat a Milan hivatalos oldalán az email-ek miatt?Ha valaki email-t szeretne nekem küldeni megteheti ezt az alábbi címre is: tibike@acmilanfan.com
Csak azért,hogy legyünk egy kicsit nemzetköziek.(((
TOMBOY
A csúnya beszédet("kib@szott") ha kérhetném hagyd meg a primitív angoloknak.Köszi.Amúgy üdvözöllek a körünkben!!!
Még egyszer a keret:
Kapusok:ABBIATI
ALDEGANI
DIDA
FIORI
ROSSI
Hátvédek:
AYALA
CHAMOT
COLOCCINI
COSTACURTA
MALDINI
ROQUE JUNIOR
SALA
WEST
Középpályások:
ALBERTINI
AMBROSINI
BRNCIC
COCO
DE ASCENTIS
GATTUSO
GIUNTI
GUGLILMINPIETRO
HELVEG
LEONARDO
REDONDO
SERGINHO
Csatárok:
BIERHOFF
BOBAN
COMANDINI
GRAFFIEDI
JOSE MARI
MOHAMMED
SAUDATI
SHEVCHENKO
Akármit is mondanak mienk a scudetto
Már tegnap leírtam az egész keretet(szenvedtem is vele),erre azt a kib@szott szöveget nem rakták be.Na mindegy.Nem tudjátok hol lehet mindenféle MILAN mezt venni,mert gyűjtöm őket(Még csak Bierhoff és Sev van)
Én a Katedrában nyomulok, jó a társaság, ezért is szeretem! :))) A Studio Italia-ról hallottam, lévén a könyvünkbe is belenyomtak egy ilyen matricát. :) A milánói rossonero-kra gondoltam, de sebaj, a Sirkót persze ismeri nálunk mindenki. Májusban a Győr meccs után őt küldték be a játékosokhoz, hogy hozzák ki a mezt lévén ő az akkori Security tagja volt, aztán baszták kihozni...
Udine-be vonatt? Az a Venezia Express lesz nem? Ha Nagykanizsára lementem volna, azzal jöttünk volna haza. :) Mennyi külföldön a vonatjegy? A vonat valahogy úgy megy, hogy horvátország,trieszt,udine, nem? Meccsbelépő mennyit visz? Meg fogom gondolni! De ugye a hazai kanyarba megyünk. :))) Az itthoni utazásokat próbálom tartani, már a szombathelyi kétnapos mókán törjük a fejünket, lévén onnan nincs vissza vonat sajnos... ez van... vasasban vannak baloldali egyének? az meleg! ha nyerünk a nyirsegg ellen nincs kedved jönni velünk az üllőire? amúgy még 1x ismételték a milan-madrid-ot, most azért megnéztem, érdekes volt, hogy a Sud csak 0-3 után ébredt fel igazán, ekkor jónéhány percig szinvonalas és folyamatos szurkolást mutattak be!
Az utazásaidért tisztellek becsüllek, ez sajnos ilyen kiadásokkal jár.Ezt gondolom te jobban tudod nálam.Én már egy ideje nem voltam idegenbe mert elegem lett a saját szurkolóinkból.pl: buszutazás alatt egymást szidják fiatalok-idosebbek,közelünkben lévo figura eltorzult arcal élteti baloldali nézeteit,vonattal 4-en indulunk Gyorbe stb.Besokaltam.Én a Studio Italiaban kezdtem tanulni Hóka Szilvi csoportjában. A rossonerok közül sajnos nem ismerek senkit bár régebben Sirkó Lacival voltunk egy társaságban meccsen,gondolom róla hallottál már.Voltunk egy Fiorentina-Roma meccsen egy Tamás nevü sráccal(Sirkó Laci barátja).Ja és ismerek egy Kiss Feri nevü srácot kb. ennyi. Ajánlom neked az Udinese-Milant dec3 ez nem olyan drága móka mi szerintem vonattal megyünk ide.
erre menjél, a múlt évben (szerintem) legjobb olasz brigád látogat Milanoba azon a napon, hmm a qrva élet ez júniusban lesz? Az nem is rossz időpont, jövő nyáron nagy szeretnék kinézni, csak a diplomától függ minden... A Reggina ultráiról mindenhonnan csak jó hireket kaptam, egy hosszabb összefoglalót láttam az Inter-Reggina meccsről még valamikor tavasszal, állandóan az ő hangjukat hallottam, a Fossa és a Brigate alatti kapu mögötti részt töltötték meg totálisan, félelmetes hangjuk volt! A LonsGroup csoportot ismerem onnan, nemtom, hogy a hazai kanyar vezető csoportjáról van-e szó avagy sem...
A meccsről lemaradtam, azért egy haverom összegezte a szurkolást, elmondta milyen dalokat nyomtak, hát a csoportom egyáltalán nincs lemaradva itthon! :) De nagyon bánt, hogy lemaradtam, és az ismétlésről is, b@ssza meg... Videóra nem qrta fel valaki!
Prince! Megértem, hogy minden más szórakozásnál fontosabb, hogy Milan meccsre menjél, sajnos nekem az itthoni túrák elvisznek egy valag pénzt (foci+kézi mindenhol idegenben...) egy túra 2000-5000 Ft-ig szokott terjedni + a lelátói divatban is ott akarok lenni amennyire tudok.... Azért a szebbik nem képviselőire csak akad nálad is egy bizonyos keret, ha nem tévedek? :)))) Ja, és melyik olasz suliban kezdted a nyelvet, mikor, és milyen szinten vagy? Én ez év februárjában kezdtem, nehéz volt elhatározni magam, de kellett! Valami haverod van a rossonero-k között, esetleg vmelyik csoportból? Képeket majd fenek. :) Ja párszor dumálhatnánk egymással, most nyáron nagyon visszaestem a nyelvben, nemtok kivel gyakorolni, este a neten meg annyira fáradt vagyok már, hogy még az angol is alig megy, nemhogy az olasz. :)))
PRINCE! Van 2 Milan dal, nemtom leirni a szövegét, csak foszlányokat értek, RealAudio, elküldöm, nem tudnál segiteni benne??? Majd irok Mail-t!
Sosteniamo la squadra piú forte,
che il mondo ha visto mai,
magico Milan, vinci per noi,
magico Milan, e magico Milan olé!
ora che Milan sei veramente forte,
noi della Sud, cantiamo insieme cosí,
EOO Forza magico Milan, EOO Forza magico Milan!
Mint már értesültetek róla csapatunk beleszaladt egy méretes zakóba.Sajnos én csak O:3 után kapcsolódtam be amikor is a csereként beállt Ayala óriásit hibázott, a 16-tól pár méterre elvette tole a labdát Guti és már csak szegény Dida mellett kellett ellonie.Már ekkor falhangzott a füttykoncert.Nem sokkal késobb Jose Mari hibázott egy nagyot, nem bírta átemelni a kapuson a labdát.A csapat rengeteg hibával játszik sok az eladott labda,foleg a védok hibáznak sokat.Egy ilyen következményeként megszületett a 4.Alázás,az emberek már indulnak hazafelé.Az isteni Sev cselezgetett befelé a 16-on a lövésébe belefeküdt egy védo aki kézzel ért a labdába 11-es.Sev belövi 1:4.A végére maradt még egy alázó gól a védoket simán átjátszották 1:5.Totális alázás.Ezt nem akarom elhinni.Végeredmény 1:5 a mérkozés legjobb játékosa Sev lett ami annyiban igaz,hogy tényleg megpróbált mindent megtenni bejátszotta az egész pályát.Személy szerint én Dida-t sajnálom o tényleg nem tehetett a gólokról de hát ha szarok a védok nem tud mit csinálni.A Real-ról annyit,hogy ezt a csapatot ha kiegészülnek a sztárokkal nincs aki megállítsa,jól játszottak megérdemelten nyertek.Lezs ez még jobb ebben bízom.
Olasz!
Azért van rá keretem mert nekem ez fontosabb mint bármi más szórakozás!!! Nyelvsuliba tanultam olaszt.Hiányolom a képeidet.
Milan-Real:1-5
Ez az erdmény nagyon letaglozott, mert csak 20 percet láttam az elso félidobol és abban a Real szinte teljesen veszélytelenül játszott.A második félido elott elaludtam de a gólokat a CNN-n láttám és Guti hülyét csinált a védelembol és szegény Didából.Szerintem egy Boban szintu irányító nagyon elkéne mert Albertini és Gattuso vagy Ambrosini a védekezés mellett nem nyújt minoségit támadásban.Egyébként ki tud valamit Bobanról, ugye csak sérült de nem ment el?
Nagyon remélem mert o az egyik nagy kedvencem a csapatból.
FORZA MILAN!!
Basszeg, micsoda mázlista vagy, hogy van rá kereted évközben... Nekem még 1 évet kell várnom, remélem többet nem... A nyelvet nem tanulod véletlenül? MIlyen társasággal szoktál menni???
Köszi a sorsolást, most aztán lehet válogatni. Mi az idén legalább 2 meccsre ki akarunk menni szerintem az otthoni Atalanta-t és a Napoli-t fogjuk megnézni. De egy bolognai túra is jól hangzik.Sőt!!
Rivaldora még mindig van esély! (De nem sok..)
Végre van sorsolás.
1 October 2000 Milan - Vicenza (11 February 2001)
15 October 2000 Bologna - Milan (18 February 2001)
22 October 2000 Milan - Juventus (25 February 2001)
1 November 2000 Parma - Milan (4 March 2001)
5 November 2000 Milan - Atalanta (11 March 2001)
12 November 2000 Bari - Milan (18 March 2001)
19 November 2000 Lazio - Milan (1 April 2001)
26 November 2000 Milan - Napoli (8 April 2001)
3 December 2000Udinese - Milan (14 April 2001)
10 December 2000 Milan - Lecce (22 April 2001)
17 December 2000 Verona - Milan (29 April 2001)
23 December 2000 Milan - Perugia (6 May 2001)
7 January 2001 Milan - Inter (13 May 2001)
14 January 2001 Fiorentina - Milan (20 May 2001)
21 January 2001 Milan - Roma (27 May 2001)
28 January 2001 Brescia - Milan (10 June 2001)
4 February 2001 Milan - Reggina (17 June 2001)
Elég kemény 3 meccs lesz januárban(Inter, Fiorentina, Roma)
Az index sportlapja szerint Redondo három évre a piros-feketékhez igazolt.Bár nem tartozik a kedvenceim közé, de ha egy párszor úgy játszik mint a Manchester és a Bayern ellen idegenben a Real színeiben akkor már jó vétel volt.
FORZA MILAN!
Elkezdődhetne már az olasz bajnokság mert ha még sokáig nem történik semmi meg fog halni szeretett topicunk. Az igazolások körüli kavarás egy nagy vicc, mindig csak a hitegetés aztán nem történik semmi. Látjátok már megint ezeket a szavakat kellett használnom hát nem gáz ez egy kicsit. Már itt tartok a Milan körüli unalom lesz az én végzetem.
Kitartás!! Forza Milan!!
Na, legalább Redondo meglesz. Középpályán kellett már egy kis erősítés.
Milan-Bellinzona 6-4 (Shev most "csak" 4 gól)
A védelem eléggé gólképesnek látszik.
Most olvastam,hogy barátságos mérkőzést játszott a csapat.A tények: Milan-Tradate(amatőr) 20-1
gólok:Sevcsenko 5;Leonardo,Brncic 4-4;Comandini 3;Jose Mari 2;Guglielminpietro,Aliju 1-1.
Na jó, azért nem hiszem hogy annyira hülye lennék, hogy kihagynám a meccset még ha Győrben is játszanák,
de azért remélem, ha összesorsolják őket akármilyen sztárcsapattal, akkor Pesten lesz a meccs.
Edzőmeccsen 2-2-őt játszottunk..a Lugano juniorcsapata ellen..idényeleji forma.
Gólszerző Shev és Coco (ezek szerint marad)