Keresés

Részletes keresés

Giorgetto Creative Commons License 2000.08.11 0 0 60
PisztolyP_d!

Ahonnan letöltöttem a dalt, ott már igy volt, és igy is hallom a dalban, és igy is van értelme! Érdekes, hogy a FDL dalai között nincs a per szó pedig kell...

Előzmény: PisztolyP_d (56)
Axl Creative Commons License 2000.08.11 0 0 59
Prince!
Ugye csak a Milánt védted,amikor azt mondtad a Realról,hogy ha kiegészül,akkor nincs,aki megállítsa?Dehogy nincs:a sztárokkal kiegészült BARCA!
Duturel - F. de Boer ,Abelardo (Rio Ferdinand) ,Sergi -Guardiola (Petit) ,Luis E., Overmars, Gerard -Rivaldo , Kluivert (Alfonso) , Henry (G.Dani)
És erre mind reális esély van,de lehet,hogy McManaman is hozzánk jön.
Forza BARCA!!!!!!!!
lemonhead Creative Commons License 2000.08.11 0 0 58
BBB a San Siroban!

prince Creative Commons License 2000.08.11 0 0 57
A nem egy szaladgálós brigádról csak annyit,hogy nagy szerencse,hogy nem a hazaiakkal találkoztak hanem csak a rendőrökkel.Akkor kiderült volna hamar,hogy nem is olyan bátor egy társaság és a szaladgálásban még mindig jobbak mint másban.Felhúztam magam ezeken a f@....pó buzikon rohadjon meg minden horvát,ne a sima lakosok között keménykedjenek.Elnézést a kifakadásom miatt,egy hétre kitíltom ezért magam a topicból.

üdv Mindenkinek, egy 7 múlva ugyanitt!!!

PisztolyP_d Creative Commons License 2000.08.11 0 0 56
A hiba lehetséges... de akkor a tifosok is hibáznak ha így éneklik+így jelentetik meg a fanzine-jukban + CD-n :o)
A Dóm téren volt az incidens s csak a rendorökkel,de ahogy láttam a híradásokbam nem egy szaladgálós brigád volt a horvát.
A visszavágóra már lehetett jelenkezni a múlt héten is...úgyhogy szerintem szépszámú vörös fog megjelenni.
Előzmény: Giorgetto (55)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.10 0 0 55
PisztolyP_d!

Kis hiba van a szövegben, az első és a negyedik sor elejéről hiányzik egy "per" szó!
Néztem a meccset, legalábbis amit az euro adott, mocskok, a szar sportingot végig adták, ebből meg 41 percet... Hol élnek ezek? Többet vártam szurkolásban mindkét oldalról!!!!!!!! Hány nézőt irtak? A horvátok meccs előtt már nemtom melyik téren nyomtak egy fight-ot, ahogy hallottam csak a rendőrökkel. Kb.2500-ra saccoltam a létszámukat. Kiváncsi vagyok Zágrábba hány rossonero megy???

Előzmény: PisztolyP_d (54)
PisztolyP_d Creative Commons License 2000.08.10 0 0 54
kár azért az egy kapottért...
addig is:
I colori che noi portiamo
sono la gloria
sono la gloria
i colori che noi portiamo
sono la gloria
dei Rossone'
forza Milan ole'
forza Milan ole'
forza Milan ole'ole'ole'
Milan!Milan!Milan!
Előzmény: TOMBOY (53)
TOMBOY Creative Commons License 2000.08.10 0 0 53
Hazaérek Győrből 0:30-ra erre az a rohadt eurosport yoz-t ad.

Szép volt fiúk(Győrben és a San Siroban is)

FORZA MILAN

gekmage Creative Commons License 2000.08.10 0 0 52
Uff!!!

Csöppet fáradt vagyok....

Uhh....

"...Csak a riporter, csak azt tudnám feledni..."

Előzmény: Red Squad (51)
Red Squad Creative Commons License 2000.08.09 0 0 51
Aztán mehogy megint égés legyen!!
F O R Z A M I L A N ! ! !
Lealázzuk őket idegenben is!!!
Dinamo-Milan 0-3 lesz
prince Creative Commons License 2000.08.09 0 0 50
Ezt nekem is látnom kell!!!!!
Ki írja a beszámolót?
gekmage Creative Commons License 2000.08.09 0 0 49
Köszi....

Készitem a literes kávétermoszt jó előre...:)

Egy TippMixt is fel kéne adnom, de ha X-et mernek játszani, fellógatom a "vöröseket"
a SanSiro oszlopaira...:))))

Addig is
Forza Milan!!!!

Ajánlom, hogy a csatáraink is legyenek jó formában, ne csak a kapufáink!!!!

Előzmény: TOMBOY (48)
TOMBOY Creative Commons License 2000.08.09 0 0 48
Én nem megyek a helyszínre, de a EUROSPORT ma 24:00-tól adja.
prince Creative Commons License 2000.08.08 0 0 47
Esetleg a helyszínen.((((((((
gekmage Creative Commons License 2000.08.08 0 0 46
Hali....

Nem tdjátok merre lehet maj' dan megtekingetni a meccset..???

Dinamo vs. VÖRÖS ÖRDÖGÖk

TOMBOY Creative Commons License 2000.08.06 0 0 45
Aki KNÉZY az hülye.De ha egyszer az volt a legfrissebb info.

MINDENKI

Az NS szerint Arrigo Sacchi és Mauro Tassotti a legnagyobb esélyes.

Red Squad Creative Commons License 2000.08.06 0 0 44
Hát mostani NS szerint "A milánói sportlap úgy tudja, hogy a Frank Rijkaard, CEZARE Maldini páros szerződtetésének az ötlete már a múlté"
Szóval a papáról volt szó, de persze ha egy KNÉZY mondta, akkor biztos neki van igaza. :)
Előzmény: TOMBOY (43)
TOMBOY Creative Commons License 2000.08.05 0 0 43
Red Squad

Nem én találtam ki. Ifj.Knézy mondta a PSV meccs alatt.

Red Squad Creative Commons License 2000.08.05 0 0 42
Maldini??? Ez azert vicces lenne.
TOMBOY Creative Commons License 2000.08.05 0 0 41
Zaccheroni kirúgása esetén a lehetséges új edzők: Arrigo Sacchi, Paolo Maldini, Frank Rijkaard

u.i.Úgyis továbbjutunk

FORZA MILAN

Red Squad Creative Commons License 2000.08.05 0 0 40
Állítólag Berlusconi kirúgja Zaccheronit, ha nem nyer a csapat a Dinamo ellen.
mash Creative Commons License 2000.08.04 0 0 39
Párizsba 15 rugó környékén van a vonat jegy

Róma olyan 1100km, cirka
10 liter átlagfogyasztás
250ft a benzin árral
2200km
55000 forint a költség + autópályadíj

Előzmény: prince (37)
TOMBOY Creative Commons License 2000.08.04 0 0 38
prince

Jó hogy megkérdezted mert az én címem tgrubert@acmilanfan.com

Ha továbbra sem kezdődik a bajnokság lassan el fog halni a topic, mert nincs semmi téma.

FORZA MILAN

prince Creative Commons License 2000.08.04 0 0 37
Olasz

A vonatjegy nem tudom mennyibe kerül még soha nem utaztam külföldre vonattal csak azért gondoltunk erre mert biztos olcsóbb mint a kocsi.A meccs belépő gondolom nem lehett több mint milánóba tehát szerintem 3-4 ezer körül.Az Üllőire biztos,hogy nem megyek a táborotok nem nagyon szereti a mi "fajtánkat".

Mindenki

Tényleg, most jutott az eszembe,hogy megkérdezzem ti regisztráltattátok már magatokat a Milan hivatalos oldalán az email-ek miatt?Ha valaki email-t szeretne nekem küldeni megteheti ezt az alábbi címre is: tibike@acmilanfan.com
Csak azért,hogy legyünk egy kicsit nemzetköziek.(((

TOMBOY

A csúnya beszédet("kib@szott") ha kérhetném hagyd meg a primitív angoloknak.Köszi.Amúgy üdvözöllek a körünkben!!!

TOMBOY Creative Commons License 2000.08.04 0 0 36
Na miaz senki sincs a topicban?
TOMBOY Creative Commons License 2000.08.04 0 0 35
Még egyszer a keret:
Kapusok:ABBIATI
ALDEGANI
DIDA
FIORI
ROSSI
Hátvédek:
AYALA
CHAMOT
COLOCCINI
COSTACURTA
MALDINI
ROQUE JUNIOR
SALA
WEST
Középpályások:
ALBERTINI
AMBROSINI
BRNCIC
COCO
DE ASCENTIS
GATTUSO
GIUNTI
GUGLILMINPIETRO
HELVEG
LEONARDO
REDONDO
SERGINHO
Csatárok:
BIERHOFF
BOBAN
COMANDINI
GRAFFIEDI
JOSE MARI
MOHAMMED
SAUDATI
SHEVCHENKO
Akármit is mondanak mienk a scudetto

FORZA MILAN

TOMBOY Creative Commons License 2000.08.04 0 0 34
Már tegnap leírtam az egész keretet(szenvedtem is vele),erre azt a kib@szott szöveget nem rakták be.Na mindegy.Nem tudjátok hol lehet mindenféle MILAN mezt venni,mert gyűjtöm őket(Még csak Bierhoff és Sev van)

FORZA MILAN

Giorgetto Creative Commons License 2000.08.03 0 0 33
Prince!

Én a Katedrában nyomulok, jó a társaság, ezért is szeretem! :))) A Studio Italia-ról hallottam, lévén a könyvünkbe is belenyomtak egy ilyen matricát. :) A milánói rossonero-kra gondoltam, de sebaj, a Sirkót persze ismeri nálunk mindenki. Májusban a Győr meccs után őt küldték be a játékosokhoz, hogy hozzák ki a mezt lévén ő az akkori Security tagja volt, aztán baszták kihozni...
Udine-be vonatt? Az a Venezia Express lesz nem? Ha Nagykanizsára lementem volna, azzal jöttünk volna haza. :) Mennyi külföldön a vonatjegy? A vonat valahogy úgy megy, hogy horvátország,trieszt,udine, nem? Meccsbelépő mennyit visz? Meg fogom gondolni! De ugye a hazai kanyarba megyünk. :))) Az itthoni utazásokat próbálom tartani, már a szombathelyi kétnapos mókán törjük a fejünket, lévén onnan nincs vissza vonat sajnos... ez van... vasasban vannak baloldali egyének? az meleg! ha nyerünk a nyirsegg ellen nincs kedved jönni velünk az üllőire? amúgy még 1x ismételték a milan-madrid-ot, most azért megnéztem, érdekes volt, hogy a Sud csak 0-3 után ébredt fel igazán, ekkor jónéhány percig szinvonalas és folyamatos szurkolást mutattak be!

Előzmény: prince (31)
prince Creative Commons License 2000.08.03 0 0 32
Remélem a hazai rossonerokra gondoltál mert arra válaszoltam ha a kintiekre akkor a válaszom:nincs.
prince Creative Commons License 2000.08.02 0 0 31
Szia Olasz!

Az utazásaidért tisztellek becsüllek, ez sajnos ilyen kiadásokkal jár.Ezt gondolom te jobban tudod nálam.Én már egy ideje nem voltam idegenbe mert elegem lett a saját szurkolóinkból.pl: buszutazás alatt egymást szidják fiatalok-idosebbek,közelünkben lévo figura eltorzult arcal élteti baloldali nézeteit,vonattal 4-en indulunk Gyorbe stb.Besokaltam.Én a Studio Italiaban kezdtem tanulni Hóka Szilvi csoportjában. A rossonerok közül sajnos nem ismerek senkit bár régebben Sirkó Lacival voltunk egy társaságban meccsen,gondolom róla hallottál már.Voltunk egy Fiorentina-Roma meccsen egy Tamás nevü sráccal(Sirkó Laci barátja).Ja és ismerek egy Kiss Feri nevü srácot kb. ennyi. Ajánlom neked az Udinese-Milant dec3 ez nem olyan drága móka mi szerintem vonattal megyünk ide.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!