Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
na de tényleg, hogy van az, hogy Parma topic van, de Inter nincs?
Pedig nemrég még tele volt Ronaldo-mezes Interesekkel az utca.
Vagy ezt nevezik divatnak?
Axl: Barca Figo nélkül... Hááááát. Vehetnek Gerardokat meg Overmarsokat, de az nem egészen Figo szintje. Ugyhogy szerintem a Realnak papiron nagyobb esélye van a spanyol bajnokságra.
Most olvastam egy kedves adatot, ha van Inter fórum, akkor oda is beszúrom.
Szóval, Maldini szerdán játszotta a 62.(!) BL meccsét, ami több, mint amit az Inter játékosai
ezidáig ÖSSZESEN játszottak. :)
(A klub egész története során!)
Ahonnan letöltöttem a dalt, ott már igy volt, és igy is hallom a dalban, és igy is van értelme! Érdekes, hogy a FDL dalai között nincs a per szó pedig kell...
Prince!
Ugye csak a Milánt védted,amikor azt mondtad a Realról,hogy ha kiegészül,akkor nincs,aki megállítsa?Dehogy nincs:a sztárokkal kiegészült BARCA!
Duturel - F. de Boer ,Abelardo (Rio Ferdinand) ,Sergi -Guardiola (Petit) ,Luis E., Overmars, Gerard -Rivaldo , Kluivert (Alfonso) , Henry (G.Dani)
És erre mind reális esély van,de lehet,hogy McManaman is hozzánk jön.
Forza BARCA!!!!!!!!
A nem egy szaladgálós brigádról csak annyit,hogy nagy szerencse,hogy nem a hazaiakkal találkoztak hanem csak a rendőrökkel.Akkor kiderült volna hamar,hogy nem is olyan bátor egy társaság és a szaladgálásban még mindig jobbak mint másban.Felhúztam magam ezeken a f@....pó buzikon rohadjon meg minden horvát,ne a sima lakosok között keménykedjenek.Elnézést a kifakadásom miatt,egy hétre kitíltom ezért magam a topicból.
A hiba lehetséges... de akkor a tifosok is hibáznak ha így éneklik+így jelentetik meg a fanzine-jukban + CD-n :o)
A Dóm téren volt az incidens s csak a rendorökkel,de ahogy láttam a híradásokbam nem egy szaladgálós brigád volt a horvát.
A visszavágóra már lehetett jelenkezni a múlt héten is...úgyhogy szerintem szépszámú vörös fog megjelenni.
Kis hiba van a szövegben, az első és a negyedik sor elejéről hiányzik egy "per" szó!
Néztem a meccset, legalábbis amit az euro adott, mocskok, a szar sportingot végig adták, ebből meg 41 percet... Hol élnek ezek? Többet vártam szurkolásban mindkét oldalról!!!!!!!! Hány nézőt irtak? A horvátok meccs előtt már nemtom melyik téren nyomtak egy fight-ot, ahogy hallottam csak a rendőrökkel. Kb.2500-ra saccoltam a létszámukat. Kiváncsi vagyok Zágrábba hány rossonero megy???
kár azért az egy kapottért...
addig is:
I colori che noi portiamo
sono la gloria
sono la gloria
i colori che noi portiamo
sono la gloria
dei Rossone'
forza Milan ole'
forza Milan ole'
forza Milan ole'ole'ole'
Milan!Milan!Milan!
Hát mostani NS szerint "A milánói sportlap úgy tudja, hogy a Frank Rijkaard, CEZARE Maldini páros szerződtetésének az ötlete már a múlté"
Szóval a papáról volt szó, de persze ha egy KNÉZY mondta, akkor biztos neki van igaza. :)