Keresés

Részletes keresés

Forza Milan Italia Creative Commons License 2000.09.12 0 0 91
Ja, és Nowotny-nak nem örülök. Remélem nem veszik meg. Nem való a csapatba. Ahogy korábban a németek (Lehmann , Ziege ) nem találták a helyüket, szerintem ő sem találná.(Bierhoff kivétel) Inkább vegyen egy U21-es dél-európai irányítót.
Forza Milan Italia Creative Commons License 2000.09.12 0 0 90
Sziasztok!
Most vagyok itt először, de nagyon tetszik a topic, királyak vagytok! Én is imádom a Milan-t !!! Én úgy látom, hogy okt.1-ig nem igazán fogják komolyan venni a meccseket. Remélem Berlusconi meg Galiani összehoz még valamit a középályára, mert ez kevés lesz. Minimum egy Lazio szintű középpálya kellene (Nedved-Veron-Simeone-Sztankovics) , szóval remlélem még egy osztogató, támadó középpályást szerválnak valahonnan. Elégedett lennék ha : Totti,Nedved,ORTEGHA,Figo...lenne, vagy egy igazi latinos, meghatározó irányító. Bár Leonardo,Albertini,Redondo esetleg Boban képes lenne ütős középpályát alkotni. Vagy Jose Mari, ha még fejlődik.
francisdrake1 Creative Commons License 2000.09.11 0 0 89
Gyerekek, írjátok már meg nekem, hogy szokott játszani nálatok az a drága ember? Ja, Redondo-ról van most szó. Ha már átment, akkor nektek is szurkolok nemcsak neki.

Forza Redondo

prince Creative Commons License 2000.09.11 0 0 88
Micsoda kupameccs, a két kedvenc olasz csapatom került össze.
AC MILAN - TORINO CALCIO
Kinek is szurkoljak?:)
Red Squad Creative Commons License 2000.09.09 0 0 87
Most olvasom, hogy az UFA felmérése szerint a legnépszerűbb klub Európában .............ki fogjátok találni, a MILAN!! (Második a MU)

Még két hír, hátha nem olvasta mindenki:
Nowotny a legújabb átigazolási célpont.
A másik erősen pletykaízű, állítólag Figó összeveszett az elnökkel, vagy valami ilyesmi, és el akar menni Madridból, úgyhogy a menedzsere kapcsolatba lépett a Milannal.
Szerintem kamu az egész, de nem baj.

Sev bombaformában van, kettőt gurított a Romának is, de kicsit aggasztó, hogy megint büntetőt hibázott. A Besiktast azért simán verjük.

prince Creative Commons License 2000.09.08 0 0 86
Ez az összeállítás majdnem megegyezik a tegnapi Roma ellenivel.Tehát ez az erősen tartalék csapat 2:2 után tizenegyesekkel 2:3 arányban alulmaradt a fővárosiakkal szemben. A Romat annyira nem ismerem de szerintem ők sem a legjobb csapattal játszottak,bár lehet,hogy tévedek.6 büntetőből 2 az elég siralmas. Mindegy előkészületi meccsnek jó volt.
Red Squad Creative Commons License 2000.09.03 0 0 85
Ja egyébként az Atalanta ellen nem igazán az A-csapat játszott.
(Rossi, Sala, Chamot, Coloccini, Coco, de Ascentis, Giunti, Serginho, Boban , Comandini , Saudati)
Red Squad Creative Commons License 2000.09.03 0 0 84
Hello Axl, látom naprakész vagy az ellenfélből.
Kérdésedre válaszolva: Massaro azon a bizonyos athéni meccsen kettőt hintett, aztán Szavicsevics alázta meg a jó öreg Zubit egy húszméteres emeléssel, végül 4-0 lett Dessaley(biztos nem így írják a nevét) góljával. A Barca Romario-Sztojcskov csatárkettőssel állt fel, nálunk Van Basten akkoriban fejezte be, ha jól emlékszem. Az egész meccsből az maradt meg leginkább, hogy a spanyolok nem egyszer percekig rohangásztak a labda után, alig volt náluk a labda, pedig ők voltak esélyesnek kikiálltva. Az volt az 5. BEK-győzelmünk. Idén lesz a 6.
Axl Creative Commons License 2000.09.03 0 0 83
Barátságos meccs:
ATALANTA-MILAN 2-O
GÓLOK:rOSSINI 41.,GANZ 44.
TOMBOY Creative Commons License 2000.09.02 0 0 82
NE HAGYJÁTOK ELHALNI A TOPICOT!!!!!
Több hét után végre netközelben vagyok.
Ha tudjátok légyszi mondjátok már meg, hogy miért játszunk csütörtökön a Roma-val.(EUROSPORT LIVE)
Köszi
prince Creative Commons License 2000.08.31 0 0 81
Beírok már valamit,hogy egy kicsit felhozzam ezt a topicot.

Hétvégén kikaptunk ettől a mocsok juventustól, bár ahogy láttam eléggé elszórakozták a fiúk ezt a meccset nem látszott valami komoly derbinek.
Örömteli hír,hogy +3 játékos bekerült a csapatból a válogatottba.

namindenjót

Axl Creative Commons License 2000.08.26 0 0 80
Mos,ez szégyen,de mivel a nemzetközi focil csak 2 éve érdekel,és csak 1 éve vagyok Barcás.Hányat rakott Massaro nekünk 94 környékén???
Előzmény: Red Squad (79)
Red Squad Creative Commons License 2000.08.26 0 0 79
Meglátjuk..Massaro neve mond neked valamit? (Úgy '94 környékén kell keresgélni..)
Előzmény: Axl (78)
Axl Creative Commons License 2000.08.26 0 0 78
Sajnos nektek ebből max. csak 2. hely lesz.Rossz csoportba kerültetek.Ha vagy első,vagy utolsó,akkor utolsó,hiszen ma már semmi nem állíthatja meg a Barcát.A világ legjobb csapata!Második lesz a Milan,hiszen a Besiktas idegenben komolytalan,de otthon igen kemény.Minket nem tudtok megverni,legalábbis remélem,a Leeds pedig legyőzhető.
Red Squad Creative Commons License 2000.08.25 0 0 77
Na mit szóltok, megint kioktathatjuk a Barcát..
A Besiktas idegenben kemény lehet,
A Leedstől félek a legkevésbé.

Ebből vagy csoportgyőzelem lesz vagy utolsó hely..

Olasz, látom, te is tudod, hogy a legszebb öröm a káröröm. :)

Előzmény: Giorgetto (75)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.25 0 0 76

Remélem nem felejtettétek el. :)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.25 0 0 75

Varázslatos egy kép!!! La nord é una curva di merda!!!
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.25 0 0 74
PisztolyP_d!

zsir a dal, amit irtál! nem tudnád elénekelni??? komoian! énekeld már fel egy mp3-ba... elég új keletű... amúgy leszopott az inter, ilyen egy szerencsétlen csapatot, nevetseggesek.... Chi non salta é un'neroazzurro olé, olé!!! qualcuno nem látta a zagrebi cuccot???

Előzmény: PisztolyP_d (72)
Red Squad Creative Commons License 2000.08.24 0 0 73
Megnyertem az egyszemélyes tippversenyt, a csapat meg kitömte a horvátokat.
A 6-1 összesen jól hangzik a reálos 5-1 után.

Pisztoly!

Az első sort kb értem, az 5..-et teljesen..a többi mit jelent??

Van már Inter-topic! :)

PisztolyP_d Creative Commons License 2000.08.23 0 0 72
Non e' un brasiliano pero'
che gol che fa!
Il fenomeno lascialo la'
gui c'e Sheva!
lalalalalalala Sheva, Sheva!
esélye sem volt a Dinamonak, de nekünk se sok szept.03.-án ha így játszanak. :o(
Red Squad Creative Commons License 2000.08.22 0 0 71
Na legalább egy tippversenyt rendezzünk.
A nyertes egy dedikált Albertini-mezt kap!
Részemről még mindig Dinamo-Milan 0-3
Előzmény: prince (70)
prince Creative Commons License 2000.08.19 0 0 70
Üdv Mindenkinek!

Visszatértem a számüzetésből és azt kellett észrevennem,hogy kezd egy átjáróházra hasonlítani ez a topic.Van itt már juve,Parma,barca mi jöhet még ezek után?Lassan itt a bajnokság.Végre.Kiváncsi vagyok,hogy az új sport csatorna tényleg fog-e olasz bajnoki meccseket közvetíteni.

Gialloblu Creative Commons License 2000.08.15 0 0 68
Szerintem mert az Inter hanyatlik, a Parma pedig ellenkezoleg:)

Sempre Parma

Red Squad Creative Commons License 2000.08.15 0 0 67
na de tényleg, hogy van az, hogy Parma topic van, de Inter nincs?
Pedig nemrég még tele volt Ronaldo-mezes Interesekkel az utca.
Vagy ezt nevezik divatnak?
Előzmény: Giorgetto (64)
yodamester Creative Commons License 2000.08.14 0 0 66
Axl: Barca Figo nélkül... Hááááát. Vehetnek Gerardokat meg Overmarsokat, de az nem egészen Figo szintje. Ugyhogy szerintem a Realnak papiron nagyobb esélye van a spanyol bajnokságra.

FORZA MILAN!

Előzmény: Axl (59)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.14 0 0 65
köszi! :)
Előzmény: PisztolyP_d (63)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.14 0 0 64
Red Squad!

nyitok egyet a kedvedért! ;)

Előzmény: Red Squad (62)
PisztolyP_d Creative Commons License 2000.08.14 0 0 63
Hiszek neked Olasz!!! :o)
Előzmény: Giorgetto (60)
Red Squad Creative Commons License 2000.08.12 0 0 62
Francba, nincs Inter-topic. :((
Red Squad Creative Commons License 2000.08.12 0 0 61
Most olvastam egy kedves adatot, ha van Inter fórum, akkor oda is beszúrom.
Szóval, Maldini szerdán játszotta a 62.(!) BL meccsét, ami több, mint amit az Inter játékosai
ezidáig ÖSSZESEN játszottak. :)
(A klub egész története során!)

Ja és a szurkolók ünnepelték Zac-et a meccs után.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!