Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Tehát akkor itt van a következő 5 meccs menetrendje.
Mindenki időben adja le a tippjeit!
2000 10/15 Bologna-Milan Serie A
2000 10/18 Milan-Barcelona Champions League
2000 10/21 Milan-Juventus Serie A
2000 10/24 Besiktas-Milan Champions League
2000 11/01 Parma-Milan Serie A
Tíz napon belűl 4 meccs, abból 3 kemény derbi.
Nem rossz,remélem ezt látják az agyonhajszolt hazai "sztárjaink" is.
Prince!
Bár nem tudom, hogy pontosan mit jelent az, ami a kulcstartódra van írva, de szerintem elhamarkodott dolog volt nevetgélni rajta...
Red!
Kösz. Azt is, hogy elolvastad a Barca-topicba írottakat. De egy TV adta a meccset, én ott láttam. Ez pedig a UPC-vel fogható lengyel TV4.
Megnyrjük a BL-t, akkor is, ha 2. helyen jutunk tovább.
FORZA BARCA! Lesz ez még jobb is...
Korrekt vagy, Axl.
Fordított esetben nekem biztos nem lett volna erőm beírni, hogy jobbak voltatok
Meg azt se, hogy zseniálisan fejeltek a kapunkba. Meg azt se, hogy az ellenfél is kihagyott ziccert ;)
Nagy kár, hogy nem adta a TV a meccset. Talán majd a visszavágót.
Ne is mond.
Már amikor a riporter az összefoglalóban az első félidőben azt mondta,hogy most volt a Milan legnagyobb helyzete tudtam,hogy valami gáz lesz.
Tényleg kár volt ezért,remélem nem marad semmi maradandó lelki sérülése Didanak az utolsó perc miatt.
Én többet játszatnám a "latinos" játékosokat.
Most már nem szabad botlani mert elég sz@r helyzetbe kerülhetünk.
Megvertük 3-1-re a Torinot is, úgy, hogy 14(!) játékos hiányzott.
A kezdőcsapat Rossi, Chamot, Roque Junior, Sala, De Ascentis, Guly, Brncic,Serginho, Mohammed Aliyu, Saudati, Leonardo.
Csereként bejött Bierhoff, be is tett egyet.(A másik kettőt Guly lőtte.)
Most olvasom, hogy Kaladze a Dinamo Kijevből már tél előtt átjön a Milanba. Vele is erősödünk.
FMI én is üdvözöllek, gyertek minél többen a topicba, legyen meg a 100. hozzászólás még a héten. Egyébként a középpályás felvetéseddel nehéz vitatkozni, nyilván jó lenne, ha Figó nálunk lenne, de a realitás az, hogy Berlusconi csak dobálózik a nagy nevekkel, és kimaradunk a nagy átigazolásokból. De nem baj, én jobban örülök annak, hogy 3(!) olasz válogatott középpályásunk van, meg hogy a világverő olasz U-csapatokból jó páran már a Milant erősítik. Ne felejtsük azt se el, hogy amikor nagyon bevásároltunk, és megvettük a fél Ajaxot, akkor voltunk a leggyengébbek, pedig akkoriban Kluivert, Reiziger, Davids és Bogarde mellett ott voltak még a régi sztárok is a 94-es csapatból. Azóta a kisebb igazolások elég jól bejöttek, lásd Helveg, Guly, Gattuso, José Mari, a sztárok, Sev vagy Bierhoff pedig sokkal olcsóbbak voltak, mint a gyengécske Anelka vagy Crespo.
Nowotnynak örülnék, középen régóta gyenge a védelem.
˝Némi meglepetésre a Milan vasárnap megvásárolta Pablo Garciát,az Atlético Madrid uruguayi középpályását...a 23 éves játékos 10milliárd lírába kerül...a hispán sajtó szerint Roberto Carlos, a Real Madrid brazil válogatott balhátvédje is Milánóba tart...a játékos vételára 40milliárd líra.˝
Ugyancsak ebben az újságban olvastam,hogy egyik kedvencem Gianluigi Lentini/Torino,Milan/mégsem hagyja abba a labdarúgást, bejelentkezett érte a Brescia és a West Ham United is !!!!!!!!!!!!!