Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Én csak az összefoglalót láttam, de inkább a lelátót figyeltem akkor is. :) Meccs közben is remek bunyók voltak a rendőrökkel, határozottan tetszett! Mintegy 3500-4500 gobbo :)))) jött, 1 görögtüzet még fel is dobtak a második szintre a rossonero-k közé, persze a keritésnél a rendőrök is ott posztoltak, igy inkább őket találta el a tüz. :-p A settore ospite-ben is volt 1-2 bunyó a rendőrséggel, remek adok-kapok alakult ki, majd mintha a második szinten is lett volna némi nézeteltérés a rendőrökkel.
Az összefoglalóban a Reggina-Lecce(?) tetszett a legjobban, asszem a Lecce volt az ellenfél, nem tudom, nem emléxem, pedig pár órája volt... Félelmetes volt a hangulat, kiemelkedett a többi meccs közül, nagyon tetszett a hazaiak összeszedettsége, nagy létszáma, és fanatizmusa mely szinte sugárzott az összefoglalóból is!
Most leírná valaki semleges nézőis a játék képét?Nem mintha Zoltánnak nem hinném el, de ha az ember drukkol valakinek valamennyire tudtán kívül biztosan elfogult.
Bár Juve-drukker vagyok, azért remélem tőlem is elfogadjátok a meccs leírását...:-)))
Az első félidőben a Juve nagy fölényben volt, mintha hazai pályán játszottak volna. A Milan nem tudta megtartani a labdát, képtelen volt támadni, ellenben a szürke mezben játszó Juvésok sorra alakították ki a helyzeteiket. Az első félidő 40.percéig kellett várni a Milan első megnyílvánulására, egy szabadrúgás utáni beívelést fejelt Guly kapufára. Na, ennél a helyzetnél rendesen leizzadtam! A 2.félidőre felpörgött a Milan és két perc alatt szerzett két gólt. Ekkor már lélekben én is feladtam, de a frissen beállt Trezéguet egy szép támadás végén gólt fejelt. Még volt hátra húsz perc és a Juve tovább támadott. Bachini lőtt egy kapufát(igaz, a labda a partjelző szerint már a beívelésnél elhagyta a játékteret), majd Zidane riogatta Abbiattit. Aztán amikor a 90.percet elérte az óramutató, jött Conte és egy 20 méteres, jól helyezett lövéssel szállította a teljesen megérdemelt egy pontot a Juvénak- ami könnyen lehetett volna három is a játék képe alapján. Jó kis meccs volt!!!
Nyugodtan berakhatsz sokat is, úgyis ki vannak kapcsolva a képek. :)
Francba, 2-0 volt már, Conte meg a végén belőtte az egyenlítőt. Boban az elsőben kapufát fejelt.
Ba és Panucci megy a ManU -be. Hozzánk jön valami görög félisten(Karagounis), akit a Juve is meg akart szerezni. Az igazi fogás viszont Donati az Atalantától (U-21). Még egy fiatal olasz titán.
Sziasztok!
Örülök hogy nyertem, de inkább én vesztettem volna és a MILAN nyer.(Ja egyébként hogy hogy én nyertem, senki más nem tippelt döntetlent?)
Amit Knézy csinált az szerintem is nagyon undorító volt,de ő máskor is ki szokott pécézni magának egyes játékosokat.
Két dolog van amit nem értek:
1:Hogy lehet az hogy a MILAN 3 gólt rúgott és ebből egyet sem vállalt fel Sev?
2:Miért nem bírt egy rohadt gólt sem rúgni Bierhoff ha a második félidőben volt 2 ziccere is.Abból mind a kettőnél ahelyett hogy ráfordult volna a kapura elkezdte kezelgetni a labdát és beérte a védő.
Na,mivel szeretem a Milant,mostantól ide is irkálok.Knézy tényleg undorító volt("idegen test Boban a Milanban","lassú,pepecselős,körülményes focit játszik,majdnem azt mondtam hogy közép-európait","Áhh",nem illik a Milanba").
Ja, és Knézy tényleg gusztustalanul közvetített. Boban minden megmozdulását leszólta, még akkor is, ha jó volt a kivitelezés. Valljuk meg őszintén, Boban nem játszott kirobbnó formában, de a Knézy ezt úgy állította be, mintha egy törött lábú, hetvenéves focista játszott volna a Milanban. Ez még egy nem Milan-fannak is feltűnt. Hajdú B. sokkal jobban közvetít.
Megint nagyon jók voltatok, csak hát nálunk játszik a világ legjobbja. A 3. gólja egyébként egy gyönyörű csukafejes volt. H a Barca egységes csapat lesz, senkinek semmi esélye nem lesz ellenünk. A Real-t is lenyomjuk szombaton.
Albertinin iszúnyúan meglepődtem. Az olasz válogatottba szerintem legkevésbé illő ember nagyon nagyot játszott ellenünk, a góljai is szépek voltak. (Dutruel pedig a hibája ellenére marha jó kapus, én többször láttam fantasztikusan védeni.)
Szóval ügyes kis csapat ez a Milan. Jól fiatalítottatok, és egységesebbek vagytok nálunk. Ezért nem kaptatok ki. Attól viszont nem kell tartani, hogy nem leszünk ott a rájátszásban, a továbbjutók: BARCA, MILAN.
Ja és undorító volt, ahogyan Jenő közvetített (főleg szegény Zvonimirre gondolok, aki minden megmozdulásakor "idegen test" volt, de az se volt semmi, amikor félperceként mondta, hogy "egykapuzik a Barca", miközben helyzetük se volt)
És egy egészen pontos tipp a rangadóra
Milan - Juve 1-0 Gól Sev 11-esből a 86. percben
Nem, fejelte. Én elégedett vagyok az eredménnyel és a játékkal is. A legjobban (Albertini mellett) Gattuso és főleg Ambrosini játéka tetszett. Coco sajna eléggé elszürkült a másodikra. A tippversenyt ezek szerint most TOMBOY nyerte.
Rivaldo nélkül kikapott volna a Barca. Albertini és a többiek nagyszerűek voltak.Meg tudnád mondani, hogy Rivaldo hogyan lőtte a z utolsó gólját? Azt már nem láttam. Azt is szabadrúgásból?
Nem is, én vagyok a hülye. Természetesen én is Milan-győzelmet tippeltem, csak félreolvastam. Azt gondoltam, hogy 2-1-re fog nyerni a Milan, szóval én is rosszul tippeltem.
Remélem, a következő eredmény tényleg 1-3 lesz. :)
Diszlexiás Axl
Jé, tényleg, Axl eltalálta..én meg meg sem néztem a tippeket, mert biztos voltam, hogy mindenki Milan-győzelmet tippelt. Remélem, utoljára kell neked gratulálnom...
Milan-Barca 1-1
Mi a tippbajnokság állása?
Az elfoguatlan Axl eltalálta az eredményt. Maradjon ez így! (Bocs...)
Következő tipp: Milan-Barca 1:3
Igaz, itt egy kicsit elfogult vagyok, mert az isteni Barca ellen játszotok.
Ha viszont nem nyerünk a real ellen, a csapat le lesz sújtva... Mindegy, akkor is ez a tippem.
A gólokat Bierhoff, ill. Luis Enrique, Rivaldo és Alfonso szerzi majd.
mostanság kissé eltüntem, millió problémám volt minenhol, de majdcsak egyenesbe jönnek a dolgok.. bár amint látom nem sokmindenről maradtam le, ahogy végignéztem a topicot..
Új kiszemeltek: Vanucchi, Beto (portugál, Sporting), Cursaro(román U-21), Brett Emerton (ausztrál olimpiai csapat) Úgy látszik, most már véglegesen leszoktunk a nagy nevekről, de talán bejönnek a fiatal tehetségek is.(Biztos jobban járunk velük, mint Kluivertékkel anno.)
Visszatért Ba!!! Emlékszik még valaki rá?? Milyen felkapott játékos volt...
Ja, és gratuláljunk Maldininek, az új válogatottsági csúcstartónak!!