"Róna Armand széles cimpájú orra beleszimatolt a levegőbe. Lehet, hogy ez a vidéki ember egy nagy botrány magvát hozta el hozzá? Fantáziája már nekieredt, látta a cikk alatt a nevét, s érezte zsebében a bankókat is, amiket esetleg az ügy elhallgatása jelenthet. - Nézze, Brandstein úr, én most nem érek rá. Nagyon érdekel a dolog, de ezt a dolgot be kell fejeznem. Nem vacsorázhatnánk együtt? Akkor szépen, részletesen mindent elmond nekem. - Jó. Hol? - A Wampeticsnél. Tudja, hol van? Juda habozott, de aztán rávágta, hogy igen. Ne tartsa olyan buta vidékinek, aki még azt se tudja, merre van egy divatos pesti vacsorázóhely. Legfeljebb kocsiba ül majd, megéri a költséget. - Helyes. Mondjuk, kilenckor. Asztalról én gondoskodom. Kezet nyújtott, fejedelmi leereszkedéssel s már indult is vissza asztalához, széles, kacsázó járásával. Juda utána pillantott és megvetően mosolygott. Ostoba, nagyképű fickó, aki azt hiszi, hogy most egy vidéki embernek sikerült imponálnia. Nem érzi, hogy csak eszköz lesz, annyi, mint egy kő, amivel Dávid agyonsújtotta Góliátot? De nem is, inkább a szamár állkapcsa, igen... Aprókat bólogatott, de azért elégedetlen volt. Csak egyszer jönne el az idő, mikor az ilyen Róna Armandok kedvéért nem kell a tájékozatlan alázatost játszania! Hiába, nagyon gazdagnak kell lennie az embernek, hogy ilyen apró sebeket ne ejtsenek rajta."
Mindig felmerül bennem a kérdés hogy miért utálják a zsidókat a létezésük óta?
Szerintem a választ te is tudod... Ahogy a legtöbben, csak ... a fene tudja miért, a többség szereti kérdés formájában megfogalmazni a rejtett antiszemitizmust.
Mert hát mindenki antiszemita, csak páran rejtegetni próbálják...
Mert kétféle antiszemita van:
Aki úgy akarja kezelni a zsidókat mint bárki mást, és elvárja tőlük, hogy uganúgy viselkedjenek, mert ha nem akkor kirekeszti őket.
A másik meg aki eleve különbözőként kezeli a zsidókat, és úgy rekeszti ki őket.
A zsidó az a nép, amelyik a legellenállób más kultúrákkal szemben és leginkább megtagadja más kultúrák törvényeinek betartását, ha az a saját hagyományaikkal szembe helyezkedik...
Ebből aztán sokszor előnyük, máskor meg hátrányuk keletkezik.
Így találkozhatunk a "gazdag zsidókkal" meg a holokauszt áldozataival.... érdekes kérdés, hogy a két csoport miért nem feltétlenül esik egybe...
mindegyik Grúziában van a kihelyezett kormányülés miatt.
– ezt Hadházy Ákosszúrta ki a repülőgépek utazási naplói alapján.
Az ellenzéki képviselő bejegyzését teljes terjedelmében közöljük:
„Tudják miért nem megy több »honvédségi« repülő Izraelbe a magyarokért? Biztos lehet sok okot találni, mindenesetre a repülőknek más dolguk volt. Grúziába vitték vacsorázni Orbánt és a feleségét, majd utána az egész kormányt és a sleppet. Kihelyezett kormányülésre. (Tényleg!!) Grúziába. Elvileg háborús veszélyhelyzetben. Most is kint áll az összes »honvédségi« gép.
Miután 8.-án és 9.-én összesen három kört tett meg két Airbus és hazahozott kb 320 embert, a légihíd leállt. Ehelyett a honvédségi repülők az alábbi utakat tették meg:
-október 10: 604 lajstromjelű Airbus 319: Grúziába vitte Orbánt és feleségét vacsorázni, majd hazatért
-október 11: 604 lajstromjelű Airbus 319 : Grúziába vitte a kormányt és a sleppet, jelenleg kint tartózkodik
-október 11: 605 lajstromjelű Airbus 319: Grúziába vitte a kormánytagokat és a sleppet, most is ott tartózkodik
-október 11: 607 lajstromjelű Falcon luxus jet: Grúziába vitt valakit (lekéste a nagy gépeket?) 9.-én Franciaországon keresztül Ománba, majd 10.-én Ománból haza repült.
Közben tegnap Szijjártó drámai videóban ígérte, hogy lesz még mentőakció, mert több százan várják. Majd ha lesz repcsi, mennek.”
Nem is tartják embereknek a palesztinokat, nyilatkozta egy izraeli miniszter, talán a hadügy. És nekik joguk van az állatokkal ezt tenni, amit akarnak. Micsoda egy gondolkodás! És még ők sírnak, hogy állatok akiket ők annak tartanak?
Az EU nem a terrort finanszirozta hanem etette, itatta és gyógyitotta azokat az embereket akiket bezártatok a gázai övezetnek nevezett koncentrációs táborba.
Ezzel megint csak azt éritek el hogy az a gyerek amelyik most túléli a háborút 20 év múlva ugyanúgy lenészárolja az unokáidat mint ahogy a mostani hamaszos terroristák tették.