Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Nem gondoltam volna, hogy nem szeretitek a Bierhoffot, akkor miért linkelitek be a képét a topicba? Nem igazán tudom, hogy mostanában hogyan játszik, csak azt tudom, hogy Eb bajnok klasszis.Úgy hallottam, visszavonul nemsokára, ezt a kis időt kibírjátok.
Hát,ez már tényleg gáz! Ennyi baromságot összehordan! Hol dolgozol? Sonda Ipsos?
Bierhoff miatt kedvelik az emberek a MIlant? Egy igazi Milan drukker már régen kitagadta ezt a szerencsétlen germánt,mivel nem csinál semmit. Tavaly pl. Del Pieróval játszottak "Ki húzza tovább akciógól nélkül?" c. játékot.
Persze,mindenki Olivert rohanná le egy aláírásért,Maldini és Albertini pedig csak megkövülten irígykednének,igaz?
Ennyire te sem lehetsz buta! Valld be őszintén:Direkt csinálod!
Nem lettem olasz drukker, de nem vagyok olaszgyűlölő sem. A Milannak azért drukkolok, mert az utóbbi idők egyik legnagyobb német játékosa itt játszik, Bierhoffnak hívják. Nem mindegy a Milannak, hogy ki miért kedveli a csapatot? Egyébként a többiek tudják ezt, és nem tiltottak ki innen. Rendben van, ha úgy tetszik, szerintem a többieknek is a két nagy kedvence Sevi és Oliver. Egyik sem olasz. Javítsatok ki, ha nagyot tévedtem volna.
Ez a csoport amúgy jóval könnyebb, mint az előző. :)
A pálya nekem is feltűnt már.
Mash pedig nagyon rutinos volt, már 188nál megjelent, hogy ne legyen olyan feltűnő, aztán véletlenül pont 200nál jött vissza. Amúgy Milan-Juve már vagy 2 hete volt...
100as kié volt?
A bl csoportunk nagyon keménynek tűnik, sokkal erősebb mint amelyikből továbbjutottunk. A GalatátCIM-BOM) nem szabad lebecsülni, a PSG-t és a Deport pedig kifejezetten nehéznek érzem a játékstílusuk miatt( nem a védekezésükről híresek). Elsőként fogunk azért továbblépni, de lehet, hogy csak 1 pont különbséggel.
A lényeg, hogy nem kaptunk ki és csoportelsők lettünk. Bár szívesebben gyöznénk le a Barcá-t a bl döntöben(lásd 1994 Athéni varázslat!). Túl sok nagy csapat esett ki most és több kicsi maradt benn mint tavaly. Ez egyrészt nem gond pl:Sturm Graz Korsóssal(előre).
Azért valaki megírhatná, hogyan lehet képet beleépíteni a hozzászólásba!?
Amikor először megláttam az eredményt, azt gondoltam, hogy Milan az anyád picsája. Utána megnéztem az összefoglalót és ... köszi fiúk. Mindent megtettetek, de ezek az állat, falábú, sípszájú, buzi angolok kibekkelték az 1-1-et. Remélem kapnak egy olyan csoportot, ahol mégcsak labdába sem rúgnak. Akkor volt jó, mikor az angol csapatok ki voltak tiltva az európai ligákból.
Szaiasztok!
Én biztos vagyok benne hogy nyerünk prémiummal vagy anélkül, ugyanis a gyötrelmes bajnoki szereplés után éppen nem ártana egy győzelem, meg amúgy is vissza kell vágni azért az idegesítő vereségért.
Sziasztok drága barátaim, Milanosok!!!
Megtennétek nekünk (Barcásoknak) azt a szívességet, hogy akár csak 1-0-ra legyőznétek a Leeds-t. Ha igen, örök hálám a Milannak...
A prémiumról csak annyit: A Milan elnöke tegnap cáfolta, hogy a Barca pénzt ajánlott volna fel a Milan játékosainak abban az esetben, ha győznek. Albertini, Maldini és José Mari nem fog játszani, de a Leeds idegeben gyenge, ti pedig jók vagytok. Mi otthon legyűrjük a Besiktast, ez biztos. Tehát rajtatok áll vagy bukik minden. Ha remiztek, egy UEFA kupával lesz a Barca gazdagabb, ha nyertek, egy BL-trófeával. Tehát nagy a tét. Nyerjetek!
Forza Milan és természetesen forza Barca!
Nos, szerintem a Barca mindezzel nem fog éppen fair play-díjat kapni, nem mintha bármi kivetnivaló lenne a dolgban, meg is lehet érteni őket, csak hát ugye mégis rossz íze van az egésznek..
Én úgy vagyok vele, hogy az egész BL-nek jót tenne, ha a Barca benn maradna, de viszont iszonyú idegesítő lenne, ha végül ők ütnének el minket a kupától...
Egyébként holnap érzésem szerint simán győzünk, prémiummal vagy anélkül.
Hi itt van egy újság cikk. Véleményeket várok.
:Barcelona: célprémium a Milannak
A Sport című katalán napilap szerint az FC Barcelona 400 millió pesetát (több mint 600 millió forint) fizetne az AC Milánnak, ha az olasz labdarúgócsapat a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen legyőzné a Leeds Unitedet.
A lap egyúttal megjegyzi, hogy az összeget a 26 játékosnak ajánlotta fel a katalán klub, vagyis a labdarúgók fejenként 15 millió pesetát kapnának.
A lap emlékeztet arra, hogy Angel Fernandez, a Barcelona alelnöke szerint is prémium kilátásba helyezésével kell az olasz csapatot győzelemre buzdítani.
A spanyol élcsapat csak akkor jutna tovább a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek második körébe, ha szerdán nyerne a török Besiktas ellen, és a Milan is legyőzné a Leedset.