Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Még a nov.11.-i Sportban volt hogy állítólag a Milan megegyezett Markus Schoppal a Sturm játékosával, mivel azóta nem írtak róla semmit nem hiszem hogy hiteles.Azóta volt szó újabb 2 játékosról csak most azok nem jutnak az eszembe.
Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lenne még egy kérésem.
Égre földre kerestem Milanos, vagy esetleg Shevchenko-s elő+hátlapot nokia 3210-hez, ha valaki tudja, hogy hol lehet beszerezni kérem írjon.
Előre is thanxx!
Most már emlékszem, hogy miért tippeltem 3:1-es győzelmet. Vettem a te tipped gólkülönbségét,mert nem akartam ugyanazt tippelni. Akkor most 3:2-re győz a Milan.
A kép az egyszerű dolog, de most nincs időm leírni. Van egy topic ahol szépen leírta valaki, asszem mash, a topic címe kb. 'Képek belinkelése a kocsmába"
Bocs hogy még mindig ezzel sza*akodok, de hogy a fenébe lehet képet betenni.
Nem akarom teletömni képekkel a forumot, de jó lenne tudni.
Amúgy meg a SERIE A góltotón 3 HÁROM telitalálatom lett.
Benne a Bari-Milan 1:3 -al!!!!!!!!!
Eltaláltam az eredményt, de ez tiszta véletlen volt. Azért mégse olyan rossz ez az Oliver, mert most ő lőtte az első gólt. Nem tudom, hogy kilóg-e a csapatból, de szerintem nem lehetne kezdő, ha nem illene bele a Milanba. Egyébként az teljesen igaz, hogy a csapat a lényeg. Én a Bierhoff miatt néztem meg a Milan-Roma meccset / centenáriumi /
és megtetszett a csapat játéka. Nagyon sok jó csapat van, és valami indíttatás kell ahhoz, hogy el kezdjünk szurkolni egy csapatnak.
Lassan szomorú évfordulóhoz érünk.
Azért mert majdnem 20 éve történ(pontosabban az 1981/82-es bajnokságban)az a szörnyű dolog,hogy a Milánnak meg kellett barátkoznia a kiesés gondolatával.
A pontok alapján ebben az évben a Milan volt a 3.legrosszabb olasz csapat.
Az 1982/83-as idényt a második vonalban kellett töltenie de azután visszajutott és azóta tart(sok ellendrukker legnagyobb bánatára) a "szárnyalás".
Milánóban 20 éve új időszámítás kezdődött...
Jól van, Juve-Lazio duótól csak 3 pontra vagyunk, bár a Róma eléggé megugrott.
A totót szvsz most még nem nagyon kell számolgatni, majd valamikor összesítünk.
Ha már felhoztad a témát én személy szerint az AC Milan-t szeretem.
A CSAPATOT, a KLUBBOT!!
Nem egy-egy játékost vagy edzőt.
Bárhogy hívhatnak egy játékost,lehet bármekkora világsztár ha nem illik bele a csapatba-közösségbe eltakarodhat más csapatot nézni magának.
Én akkor is ugyan úgy fogom szeretni ezt a KLUBBOT.
Mert a CSAPAT az első nem a játékos.