Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Na, én is kipróbáltam ezt a NavnGo-t. Nem rossz, nem rossz, de azért egyelőre maradok a MioMapnál, főleg a Phi skinnel. Ez még sokkal több információt jelenít meg a képernyőn, mint a NavnGo. Azért egy próbát megért, fent hagytam, majd egyszer talán vezetés közben is kipróbálom....
Arra gondoltál, hogy csináljam meg a frissitést R39 -ről R40-re ? Én nem gondolom, hogy rossz a frissités, csak mivel egy szám a külömbség ezért gondoltam arra, hogy majd más alkalommal ha lesz újabb akkor frissitek.
A frissítést érdemes megcsinálni, mert a GPS rész sokkal gyorsabb lesz.
Tévhit, hogy rossz a frissítés. Csak olyan gépet kell frissíteni amit visszateszünk alap állapotba. Nincs rajta stopword eredeti data.zip, sys.tx. Ugyan is a frissítés beleír a windowsba, a data.zip-be, sys.tx-be stb. és csak USB-n keresztül lehet csinálni.
Ha megcsináltátok a frissítést utánna visszatehető minden. Tört verzión is lemegy.
Szia ! Nekem is c720-am van R39-el amit egyenlőre nem is akarok frissiteni R40-re mivel nincs értelme. Eddig a térképfelodást tettem fel és ezután minden gond nélkül tudtam frissiteni a legújabb kiadásokra ami az ftp-n fenn van. De ...nézdmeg a : http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=20315 itt megtalálod amit keresel A hangokba ha leakarod cserélni "Moha bá"-t Andreára vagy Zsuzsára vagy Ritára akkor azokat a MioMaps "voice" könyvtárba kell ZIPPELVE bemásolni és utánna amelyiket akarod a "navigáció hangjá"-nál tudod kiválasztani A HU F és HU M a kamerák jelző hangja. Én nem használom a "Stopword"-ot, igy gond nélkül fut minden. Javaslom, hogy olvasd el a beirásokat és mindenre választ fogsz kapni. Igaz, hogy nem kevés, de megéri.
Nekem 520-as van és hibátlanul megy rajta. Ha megnézed a datazip-jét van benne 480-272-es méret. Amúgy az iGO nem csak PDA-ra való mert például a MyGUIDE-on is ez van és az PNA.
Tényleg az! Végigolvastam elejétől végig, sőt egy csomót kimentettem átolvastam többször is. Mégsem mertem még nekiállni mert bizony csak annak egyszerü aki tudja mi micsoda.
De ha rászánod magad és elolvastad akkor is kell segítség a részletekhez szerintem.
Még kicsit áttanulmányozom én is, még egyszer aztán meglátjuk........
firmware -t szeretnék frissiteni, a hivatalos honlapon nincs erre lehetoseg. itt olvasgattam r40 re valo frissitest vatibor ftp -n keresztul, de az az igazsag, azt sem tudom, most r? van ezen
Ezek után meg tudnád mondani, hogy miért akarsz firmware-t frissíteni????
Csak jóindulatúlan mondom, NE piszkáld azt ami működik! Főleg ne ha ennyire nem értessz hozzá.Igy valószínüleg sokáig problémamentesen tudod használni.
A térkép frissítésekhez javaslom végigolvasni figyelmesen a topikot, utánna belefogni. Segítünk, csak ne kelljen az "összeadásnál" kezdeni.
A firmware frissítés egyébként is csak az esetleg problémás telefon névjegyzék áttöltését oldja meg, ha ugyan megoldja, eddig 2 tip. telefont mondtak problémamentesnek.
Én, az elején olvasott rossz tapasztalatok miatt meg sem próbáltam az áttöltést.
Szerintem nincs is sok értelme, sokkal kényelmesebb a telefon memóriájából előszedni a nevet és kezdeményezni a hívást a Mio-t csak kihangosítóként használva. Kényelmesebb és biztonságosabb,mint menet közben böködni a kijelzőt.