Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Az első forduló után még biztosabb vagyok abban,hogy a Galata és a Paris verhető csapat.
A Depor-ral lesznek gondok de az első vagy a második hely biztos,hogy meg lesz!
Az már csak részlet kérdée,hogy melyik.
Közben tovább folyik a tervszerű csapatépítés: Donati után lehet, hogy jön Rossini és Zenoni pusz még esélyes a 19 éves Bonera. Fiatal olasz tehetségek, ez az, ami kell.
Ki gondolta volna fél éve Gattusoról vagy Cocoról, hogy itt fognak már tartani?
Nagyon le voltam súlytva, amikor az sms-eket kaptam,/élőben nme tudtam nézni/
Ráadásul a Galata nem sokkal az első után lőtte a másikat.KB 2 percen belül kaptam az SMS-t. DE ma elolvastam a Nemzeti Sport-ot és ott az állt- hogy a Milan egykapuzott nem vagyok elégedett az eredményell, és a három alap játékos sérülése után nehéz mecsre számítottam, de bíztam a győzelemben.
Ha valakit érdekel a www.myalert.com-on fel lehet iratkozni sms hírszolgálatra, ahol van BL hirek, és SERIE A is.
Ha trilliális dolgot mondtam volna bocs!
Ezt a képet már valamelyik újságban láttam.
Én azért egy ilyen fanatikus nőtől megijednék,egy nő elsősorban ne a focimeccsen élje ki magát hanem ...
Ugye tudjátok mire gondoltam?
Milan-Milan-Milan
Várok részeredményt a Bl meccsről?
Nincs itt senki?
Ezzel én is egyet értek,kellenek a fenének holland és belga játékosok.
Az osztrákokról ne is beszéljünk.
Egy olasz csapatba egy portugál,spanyol vagy valamilyen dél amerikai játékos illene ha már mindenképpen kellenek a külföldiek.
Na azért se Schupp se Schopp nem az a szint...meg ugye mostanában már 7! olasszal állunk ki jobb napokon. Ez a jó irány.
De azért hajrá Sturm!!! Jó focit játszanak.
Két név: Van Bommel és Basseggio. Egyik holland, másik belga. Nekem ezek semmit sem mondanak. Nem kellenek.
Még a nov.11.-i Sportban volt hogy állítólag a Milan megegyezett Markus Schoppal a Sturm játékosával, mivel azóta nem írtak róla semmit nem hiszem hogy hiteles.Azóta volt szó újabb 2 játékosról csak most azok nem jutnak az eszembe.
Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lenne még egy kérésem.
Égre földre kerestem Milanos, vagy esetleg Shevchenko-s elő+hátlapot nokia 3210-hez, ha valaki tudja, hogy hol lehet beszerezni kérem írjon.
Előre is thanxx!
Most már emlékszem, hogy miért tippeltem 3:1-es győzelmet. Vettem a te tipped gólkülönbségét,mert nem akartam ugyanazt tippelni. Akkor most 3:2-re győz a Milan.
A kép az egyszerű dolog, de most nincs időm leírni. Van egy topic ahol szépen leírta valaki, asszem mash, a topic címe kb. 'Képek belinkelése a kocsmába"