Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Bierhoff szerintem se valami nagy szám,nem vagyok benne biztos,hogy Rebrov olyan jó vétel lenne.
Nála azért vannak jobbak is, meg amúgy is egy ukrán bőven elég.
Nem szeretnék vitán gerjeszteni, histen mindenem a MILAN, de a Bierhoff nem az igazi. Baromi nlassú és tohonya.
Szerintem a nyáron meg kellett volna venni a Rebrovot.
Imádlak Sport1: Egy héten belül 3 Milan meccs.
Ha már említetted az Ajaxot,nemrég került elő az a kazettám amin rajta van az az Ajax dal amit a Bek döntő tiszteletére és a Milan ellen szereztek elvetemült flamand gabberek.
Elég undorító.
Ami érthető belőle számomra is(a nagy része flamandul van):
Hát ez az.
Pont ezt mondtam a 246-os hozzászólásban egy olasz csapatra vonatkoztatva, de ez igaz fordítva egy spanyolra is szerintem.
Nem véletlen,hogy a brit játékosokra sincs nagy érdeklődés olasz és spanyol csapatoknál.
De igaz ez a német játékosokra is.
Egyszerűen nem illenek a képbe,más a mentalításuk a felfogásuk meg minden.
A Barca jövője egyértelműen a hollandmentesítés. Ne feledjük, az utóbbi évtized legcsúfosabb két évét a Milan is az egykori Ajaxosokkal érte el. (Bogarde, Reiziger, Davids, Kluivert..)
Haragról természetesen szó sincs.
A Barca fel fog támadni, ha menesztik az edzőt, megnyerjük az UEFA-kupát, a királyi kupát és a bajnokságot. A BL-döntőjében pedig veletek fogunk játszani. :)
A Milan már csak a sok saját nevelésű vagy még korán leigazolt fiatal miatt is szimpatikus nekem. Redondo pedig nagy nyereség lehet.
Forza BARCA!
Én a döntőben szívesen találkoznék a Real-lal de azért mert nekem a Milan után a Real jelenti a "nagy" klubbot.
Mindig jó lenne megverni a világ másik legjobb csapatát.(bár nálam a szívem szerint az a Torino Calcio lenne)
Azért remélem nincs harag mert ikább velük szimpatizálok és nem a Te csapatoddal?
Igaz, Red ebben van a Milan ereje.
Szemben a Barcával, sajnos.
Igazi csapat vagytok, ezt el kell ismerni.
A Milané a jövő... (A jelen is?)
Nyerjétek meg a BL-t, ne engedjétek a Realt győzni!
Kezd egyre szimpatikusabb csapat lenni nekem ez a Milan.
De azért FORZA BARCA!
Az első forduló után még biztosabb vagyok abban,hogy a Galata és a Paris verhető csapat.
A Depor-ral lesznek gondok de az első vagy a második hely biztos,hogy meg lesz!
Az már csak részlet kérdée,hogy melyik.
Közben tovább folyik a tervszerű csapatépítés: Donati után lehet, hogy jön Rossini és Zenoni pusz még esélyes a 19 éves Bonera. Fiatal olasz tehetségek, ez az, ami kell.
Ki gondolta volna fél éve Gattusoról vagy Cocoról, hogy itt fognak már tartani?
Nagyon le voltam súlytva, amikor az sms-eket kaptam,/élőben nme tudtam nézni/
Ráadásul a Galata nem sokkal az első után lőtte a másikat.KB 2 percen belül kaptam az SMS-t. DE ma elolvastam a Nemzeti Sport-ot és ott az állt- hogy a Milan egykapuzott nem vagyok elégedett az eredményell, és a három alap játékos sérülése után nehéz mecsre számítottam, de bíztam a győzelemben.
Ha valakit érdekel a www.myalert.com-on fel lehet iratkozni sms hírszolgálatra, ahol van BL hirek, és SERIE A is.
Ha trilliális dolgot mondtam volna bocs!
Ezt a képet már valamelyik újságban láttam.
Én azért egy ilyen fanatikus nőtől megijednék,egy nő elsősorban ne a focimeccsen élje ki magát hanem ...
Ugye tudjátok mire gondoltam?
Milan-Milan-Milan
Várok részeredményt a Bl meccsről?
Nincs itt senki?
Ezzel én is egyet értek,kellenek a fenének holland és belga játékosok.
Az osztrákokról ne is beszéljünk.
Egy olasz csapatba egy portugál,spanyol vagy valamilyen dél amerikai játékos illene ha már mindenképpen kellenek a külföldiek.
Na azért se Schupp se Schopp nem az a szint...meg ugye mostanában már 7! olasszal állunk ki jobb napokon. Ez a jó irány.
De azért hajrá Sturm!!! Jó focit játszanak.
Két név: Van Bommel és Basseggio. Egyik holland, másik belga. Nekem ezek semmit sem mondanak. Nem kellenek.