Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Tudomásom szerint Khaladze nem ukrán,hanem grúz.Javítsatok ki,ha tévedek.Na ha még Rebrov(tudom,ezt csak felhozta valaki)is jönne,lenne egy fasza kis keleti csatársora a Milannak..:)
Az ukrán neve Khaka Kaladze.Egyébként ha folytatnánk ezt a csodás csapatépítést én biztos vagyok benne hogy pár éven belül szinte verhetetlen capat lennénk.
Az idén még ezek a meccseink lesznek,ezekre lehet majd tippelni.
2000/11/28 Milan-Atalanta coppa italia
2000/12/03 Udinese-Milan serie a
2000/12/06 Deportivo-Milan champions league
2000/12/10 Milan-Lecce serie a
2000/12/12 Atalanta-Milan coppa italia
2000/12/17 Verona-Milan serie a
Bierhoff szerintem se valami nagy szám,nem vagyok benne biztos,hogy Rebrov olyan jó vétel lenne.
Nála azért vannak jobbak is, meg amúgy is egy ukrán bőven elég.
Nem szeretnék vitán gerjeszteni, histen mindenem a MILAN, de a Bierhoff nem az igazi. Baromi nlassú és tohonya.
Szerintem a nyáron meg kellett volna venni a Rebrovot.
Imádlak Sport1: Egy héten belül 3 Milan meccs.
Ha már említetted az Ajaxot,nemrég került elő az a kazettám amin rajta van az az Ajax dal amit a Bek döntő tiszteletére és a Milan ellen szereztek elvetemült flamand gabberek.
Elég undorító.
Ami érthető belőle számomra is(a nagy része flamandul van):
Hát ez az.
Pont ezt mondtam a 246-os hozzászólásban egy olasz csapatra vonatkoztatva, de ez igaz fordítva egy spanyolra is szerintem.
Nem véletlen,hogy a brit játékosokra sincs nagy érdeklődés olasz és spanyol csapatoknál.
De igaz ez a német játékosokra is.
Egyszerűen nem illenek a képbe,más a mentalításuk a felfogásuk meg minden.