Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Az biztos,hogy fontos meccs elé nézünk a BL-ben.
Sorsolásnál már tudtam,hogy a Depor elleni oda-visszavágó fogja eldönteni az első hely sorsát.
De ha rosszúl sülnének el a dolgok akkor sincs gond mert másodikként is elég továbbjutni.
Szerintem egyre jobban kezdenek belejönni a srácok.
Az én tippem az,hogy ha ők nyernek akkor nagyon szoros meccsen 1 góllal.
Ha mi nyerünk akkor kikapnak 2-3 góllal legalább!!!
Nem lesz x!
Nem tudom, ogy miért, de én a következő fordulót a bajnokok ligájában elég rázósnak, vízválasztónak tartom. Ha a Depor otthonában simán nyerünk, akkor nincs megállás, de ha esetleg kikapunk, akkor sok minden veszélybe kerülhet. Mindenképpen pontot, vagy pontokat kell rabolni a spanyoloktól, és úgy letudni az egészet, mint a Barca-val.
Lama??????????
Ezt nem értem de lehet,hogy sok az a köztünk lévő 10 év:))
Túl fiatal vagyok én ehhez a szlenghez.
Amúgy szerintem valamit elb@sztam azért lettek túl nagyok.
Nem dolgoztam csak nem voltam otthon de most már meg tudtam nézni.
Köszi a képeket.
Az a baj,hogy nem tudtam "élvezni" a látványt mert túl nagyok a képek.
Nem tudod,hogy lehet megváltoztatni a méretüket?
Az Atalanta nem a legjobb védelmével állt ki(Pinato,Carrera,Paganin)+még Ventola és Doni sem játszott.Úgyhogy a visszavágón a Milannank reszeltek!
Forza Nerazzurri!