8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Nem is tudom, Nagy Lacinak mikor volt ilyen jó meccse a válogatottban komoly találkozón. Eklemovics kell a csapatba, gyilkos passzai zseniálisak. Ilyés meg hihetetlen...Nálam Perez volt az etalon támadásban balátlövő poszton, amikor Ferenc játszott a posztján, rendre féloldalasnak éreztem a csapatot, de ha így folytatja, akkor helyrebillenhet az egyensúly. Más kérdés, hogy a Roggisch-féle hentesfal ellen sokkal, de sokkal nehezebb lesz.
Végre Nagy Laci igazán bátran játszott (úgy lődözött mint a 30 és feles mozsár) és inkább lője el a ..csába mint adjuk el a tutyimutyi passzokkal...(megjegyzem h még benne mindig van tartalék)
Remélem Ilyés Ferinek még lesz 1-2 ilyen meccse a tornán de nála sztem inkább az a fontos h hozzon 1 megbízható átlagot hosszútávon (ha ezt felülmúlná az nagyszerű lenne) még 1 tavalyi formában játszó Gál Gyuszi kéne (persze ma sem volt rossz) és félhetne az ellen bárki is az... Puki természetesen alap hátul... mindenkinek grat..
Feci vmi eszméletlen volt, szavakat nem lehet találni a teljesítményére...tartson ki sokáig!! Gratula!
remek csapatunk van, és Skala is remekül forgatta a srácokat (megmutatta, hogyan kell eredményesen, nem a csapatot szétzilálva, mindenkit kicsit pihentetve variálni a játékosokat ;) ) , szerintem nem csak a játékosok, de Skala is beérett :DD