Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Ez egészen addig nem megy amíg én kevesebb meccsből tippeltem össze ugyanannyi pontot mint te.
De ha ANNYIRA szeretnéd:
1.RED SQUAD 12pont/12meccs
2.TOMBOY 12p./11m.
3.AXL 8p./8m.
4.PRINCE 8p./11m.
5.MSRJ 6p./4m.
6.MÉDZSÖR 5p./5m.
7.GEKMAGE 3p./4m.
8.MADMAX7 2p./3m.
Én inkább Leonardo-t vártam volna a cseréknél, Giunti beállása nagyon meglepett, mivel Leo pont az a játékos, aki meg tudta volna tartani a labdát. Aztán meg Olivér is jó csere lehetett volna, kifejelni a sok beívelést. De mindegy, így is nyertünk.
Milan - Lecce 4-1
Ja és Boban szerintem remek volt az elsőben, élmény volt nézni egy pár megoldását. Nagy spíler. Még a Jenő se bántotta.
És most tényleg iszonyú értelmesen játszottunk.
Redondót nagyon várom, és nagyon nem értek vele egyet hogy Serginho nem volt kezdő, mert szerintem manapság ő az egyik legjobb.
És ugye mondtam hogy bejön ha 1-1-et tippelek(ezentúl csak azt fogok.
Lehet,hogy Zidane volt az eredmények alapján a legjobb de egy olyan játékos nálam nem lehetne első aki a bírói ítéletek alapján a legdurvább játékos a BL sorozatban.
Ezzel nem értek egyet. Azt nem tudom,hogy pontosan mi bajod volt Boban-nal de szerintem nem játszott rosszul.Igaz,hogy a helyzet kihasználása nem az igazi,de kérdem én a többieknek jobb?
Attól,hogy Helveg lőtte a gólt én még nem vagyok "elájúlva" tőle,nálam nem lehetne kezdő játékos!
helló!
nagy meccs volt a tegnapi, de szerencsére nyertünk. Sevának volt néhány megmozdulása a 2. félidő elején, de sajnos gólt nem rúgott. Roque Junior az első félidő elején kicsit bizonytalannak tűnt, néhányszor jól megkavarták, de a végére belejött. egy biztos, nem Boban meccse volt, sajnos...tippem: Milan-Lecce 4-0
FORZA MILAN!
Roque Junior nagyot játszott. A középpálya is iszonyú jó volt, képzeljük el, mi lesz, ha Ambrosini, Gattuso, Coco mellé még Albertini és Redondo is csatlakozik.