Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Legjobb összeállítás az az, amit Zac favorizál, csak José Mari helyett Bierhoff, Boban helyet Leonardo. ja, ezt írta Damas barátom is, csak ő Cocot kivenné a balszélről, én meg nem.
Prof, Comandini sérült volt, utoljára a Vicenza ellen játszott, most meg nem igazán fér be, ha felépült egyáltalán.
A Julio Cézár az más. Tudod, gyakori név Brazilföldön.
Ok már rájöttem a hülyeségemre, és tudom,hogy nem Sheva a főjelölt. és én is remélem, hogy Figo kapja meg.(Ő tényleg megérdemelné)!
Kössz a korrigálást.
bocs,MaD_Max, de az aranylabda szavzása még nem volt meg. amire te gondolsz, az a FIFA world player díja, ennek eredménye tényleg igazságtalan lett, Zizut csak azért választották meg, mert a franciák megnyerték az eb-t. remélem az aranylabda szavazáson nem ő nyer, Sheva meg egy dobogós helyezést megérdemelne, de nyerni sajnos nem fog, szerintem Figot választják meg.
Sheva csak az 5-ik lett az aranylada szavazáson.
És megint Zidane nyert. Nincs semmi bajom Zidane-nal, de Sheva minimum a dobogó valamelyik fokára felálhatott volna, ezzel nem Sheva teljesítményét kritizálom, hanem a pontozóbírók kicsit szubjektív pontjait.
Tudtam, hogy idén nem Sheva nyerhet, de jövőre bizot ott lesz a topon valahol.
Red Squad: egyáltalán nincs semmi bajom Bobannal, sőt már évek óta ő a csapat karmestere, vezéregyénisége, és ahhoz képest, amit ő tud a Depor elleni 2. félideje nem sikerült túl fényesre. Az elsőben tényleg volt néhány klasszis megmozdulása.
Leonardo nagyot játszott a Lecce ellen, jól mozgatta a csapatot, Gattusora se lehetett panasz, Seva meghát 2 gólt rúgott, tartja a meccsenkénti 1 gólos átlagot, meg a lépést Batigollal.
Tippem: Atalanta-Milan 1:3