Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Csak azt akarom mondani,hogy Bierhoff felett eljárt az idő.Szerintem kéne még egy csatárt
igazolni(persze Mari sem rossz),de talán egy Rebrov jó lenne Sev mellé.
Legjobb összeállítás az az, amit Zac favorizál, csak José Mari helyett Bierhoff, Boban helyet Leonardo. ja, ezt írta Damas barátom is, csak ő Cocot kivenné a balszélről, én meg nem.
Prof, Comandini sérült volt, utoljára a Vicenza ellen játszott, most meg nem igazán fér be, ha felépült egyáltalán.
A Julio Cézár az más. Tudod, gyakori név Brazilföldön.
Ok már rájöttem a hülyeségemre, és tudom,hogy nem Sheva a főjelölt. és én is remélem, hogy Figo kapja meg.(Ő tényleg megérdemelné)!
Kössz a korrigálást.
bocs,MaD_Max, de az aranylabda szavzása még nem volt meg. amire te gondolsz, az a FIFA world player díja, ennek eredménye tényleg igazságtalan lett, Zizut csak azért választották meg, mert a franciák megnyerték az eb-t. remélem az aranylabda szavazáson nem ő nyer, Sheva meg egy dobogós helyezést megérdemelne, de nyerni sajnos nem fog, szerintem Figot választják meg.
Sheva csak az 5-ik lett az aranylada szavazáson.
És megint Zidane nyert. Nincs semmi bajom Zidane-nal, de Sheva minimum a dobogó valamelyik fokára felálhatott volna, ezzel nem Sheva teljesítményét kritizálom, hanem a pontozóbírók kicsit szubjektív pontjait.
Tudtam, hogy idén nem Sheva nyerhet, de jövőre bizot ott lesz a topon valahol.
Red Squad: egyáltalán nincs semmi bajom Bobannal, sőt már évek óta ő a csapat karmestere, vezéregyénisége, és ahhoz képest, amit ő tud a Depor elleni 2. félideje nem sikerült túl fényesre. Az elsőben tényleg volt néhány klasszis megmozdulása.
Leonardo nagyot játszott a Lecce ellen, jól mozgatta a csapatot, Gattusora se lehetett panasz, Seva meghát 2 gólt rúgott, tartja a meccsenkénti 1 gólos átlagot, meg a lépést Batigollal.
Tippem: Atalanta-Milan 1:3