Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Milyen szerencse,hogy a fociban nincsen 'ha' mert különben nagyon sokáig folytathatnánk ezt a gondolatot.)
Örülök,hogy te legalább úgy látod,hogy azért Weah nem volt egy akkora "kutyaütő".
Elég nagyképű vagy! Tudod mit?Soha egyetlen focimeccset sem láttam,csak jártatom a számat.
Továbbra is fenntartom,hogy a "jó ló a derbi napján futja ki magát."(Knézy Jenő)Lásd: Platini,Van Basten,Zidane.
Engem nem érdekel,hogy Weah hány gólt lőtt egy "kabaré"(=pl. Cagliari ellen) olasz bajnokin. Az viszont igen,hogy a nemzetközi kupában nem csinált semmit,hacsak az 5 meccses eltiltását nem veszed valaminek...
Amin a Zoltánnal való vitádat illeti: Nyilván az a nagyobb király,aki az első gólt szerzi.
Csak kijöttünk belőle valahogy...:-)))) Továbbviszem a gondolatot:ha Weah nem rúgja be a második gólt, akkor teljesen másképp alakult volna minden és lehet, hogy Del Piero sem szépít és marad az 1-0. Na jó, mostmár tényleg hagyjuk...:-))) A lényeg, hogy Weah tényleg kurva jó volt abban az évben.
A második mondatodra gondoltam.
Lehet,hogy a következő fordulókban nem csinál majd semmit...na nem írok ilyen hülyeségeket ez csak egy rossz álom lenne.)
Igazad van abban,hogy azzal a góllal lett 2:0 és ,hogy az utolsó 10 percben szépített Del Piero.
Gondolom abban egyet értünk,hogy ha nincs második gól akkor nincs győztes gól,de nem is ez a lényeg.
Úgy veszem észre,hogy te csak azt az egy meccset láttad Massaro-val ha mindig ide jukadunk ki,ha így van akkor meg nem tudom miről beszélgetünk.
Egy játékosnak nem egy meccsre szól a szerződése.
Az nem győztes gól volt. Azzal lett 2-0. Az más kérdés, hogy a vége előtt néhány perccel szépített a Juve. Így viszont tényleg győztes a találat, tehát végülis igazad van, de gondolom érted azért mire célzok. Arra, hogy nem mondjuk 1-1-nél lőtte.
Azért Massarót nem kellene ennyire lenézned!Ráadásul többet tett a Milanért,mint Papin vagy Weah.
Utóbbi kettő mikor lőtt olyan fontos gólt mint Daniele?
Amúgy nem ismerem részletesen a karrierjét,de az sokat elárul,hogy 1982-ben kerettag volt a vb-n.
Hát azért a Massaro nem volt akkora játékos mint azt te gondolod.
Az egyetlen normális szezonja a 93/94-es volt amikor "megnyertük" a bajnokságot.
Ő volt akkor a csapat legeredményesebb játékosa, igaz,hogy csak 11 gólt lőtt.
Se előtte se utána nem ő volt a húzóember.
Gondolom tudsz róla,hogy játszottak itt ilyen nevű játékosok:Van Basten,Gullit,Simone,Papin,Weah.