Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Nem spórolok, egyszerűen csak lazítok így, ilyen komoly pontelőnnyel. Igazából már nem is nézem az ellenfelet, csak úgy hasból tippelgetek. Dehát így is megy...
Ja, Papin az nagy balfogás volt, egy valami maradt meg belőle, az a nagy gólja a BL-ben vagy 20-ról. Weah viszont nem volt virsli, volt idő, hogy gurította a gólokat rendesen, amikor meg nem, akkor is lekötött két-három védőt, szal jó volt nagyon. Kár, hogy ilyen öreg korában került a megfelelő szintű csapathoz.
Na várj, majd most... :)))
Milan-Perugia 2-0.
A Perugia védelme nagyon jó, de a támadásaik veszélytelenek, ezért az óvatos tipp. A Perugia nullája biztos 1 pontnak tűnik.
Amúgy biztos én vagyok a hülye,mivel nem fogadom el azt a bölcs megállapításodat,mely szerint Massaro egymeccses játékos volt a Milanban. Persze igazad van,a nagy Papin jobban nyomhatta nála a piros-feketéknél,nyilván ezért nem tudott beilleszkedni,és dobták tovább a Bayernnek...
Milyen szerencse,hogy a fociban nincsen 'ha' mert különben nagyon sokáig folytathatnánk ezt a gondolatot.)
Örülök,hogy te legalább úgy látod,hogy azért Weah nem volt egy akkora "kutyaütő".
Elég nagyképű vagy! Tudod mit?Soha egyetlen focimeccset sem láttam,csak jártatom a számat.
Továbbra is fenntartom,hogy a "jó ló a derbi napján futja ki magát."(Knézy Jenő)Lásd: Platini,Van Basten,Zidane.
Engem nem érdekel,hogy Weah hány gólt lőtt egy "kabaré"(=pl. Cagliari ellen) olasz bajnokin. Az viszont igen,hogy a nemzetközi kupában nem csinált semmit,hacsak az 5 meccses eltiltását nem veszed valaminek...
Amin a Zoltánnal való vitádat illeti: Nyilván az a nagyobb király,aki az első gólt szerzi.
Csak kijöttünk belőle valahogy...:-)))) Továbbviszem a gondolatot:ha Weah nem rúgja be a második gólt, akkor teljesen másképp alakult volna minden és lehet, hogy Del Piero sem szépít és marad az 1-0. Na jó, mostmár tényleg hagyjuk...:-))) A lényeg, hogy Weah tényleg kurva jó volt abban az évben.
A második mondatodra gondoltam.
Lehet,hogy a következő fordulókban nem csinál majd semmit...na nem írok ilyen hülyeségeket ez csak egy rossz álom lenne.)