Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Én nem vagyok benne biztos,hogy jót tenne neki egy szigetországi kirándulás. Ezen korábban kellett volna gondolkoznia és amúgy is ilyen múltal nem teheti meg,hogy nem a szeretett egyesületéből búcsúzik. Szerintem a "csúcson" kellene abbahagynia és ő is a "mennybe" mehetne mint Franco. Ha nem ezt tenné nagyot csalódnék benne!
Ekkora égést, egyébként megint Sheva lőtte a gólunkat.Most már elegem van ebből a rohadt Bierhoffból hogy szart se csinál.Azt hittem múlt héten csak pechünk volt, de lehet hogy tényleg szarok vagyunk.
It has been nearly 100% confirmed
that U21 Italian mainstay on the right
hand side Ighli Vannucchi of
Salernitana will be joining Milan next
June. It seems that Milan have
agreed to hand over Drazen Brncic
and cash for the promising
youngster.
The transfer of both the Zenoni twins
is reportedly nearer. Further talks
have taken place and now the sum of
50 billion Italian lire has been fixed
between the two clubs.
After the transfer of Bulgarian
fullback Peev to Dinamo Kiev, it now
seems a certainty that Kaladze will
join Milan in January.
Milan-Peruggia 3:2. Remélem ezzel előrébb jövök a hatodik helyről, bár az se baj ha nem, csak győzzön a Milan. Shevi, ha nem ukrán lenne, biztosan megkapná az aranylabdát. Figó "nagyon" sokat csinált, lőtt egy gólt az EB-n, a románok eltüntették a pályáról, az elődöntőben meg játszotta a sértődöttet, és lesétált félmeztelenül a gyepről. Na mindegy, jövőre lehet megint találgatni, hogy kié lesz az aranylabda?
Shevi nagyon megérdemelné, de sajnos ez még kevés, akit sztárolnak, annak nagyobb esélye van.
Az aranylabda szavazáson többet vártam az újságíróktol, de ez is szép SHEVA in the 3rd place!!!!
MILAN - PERUGIA 3-0
Kellenek a pontok, sajnos a felzákózásra szorulunk.