Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Szóval!: Én R39-ről frissítettem 40-re, a frissítés eőtt törés és phi skin volt rajta, frissítés előtt hagytam ebben az állapotban, és frissítés után,-csak firm frissítés- ugyanezt az állapotot kaptam vissza. Semmi másolgatás ide-oda, szépen működik, azóta próbáltam Münchenig és vissza!
Urak! Térképfeltöréssel, phi riks-el működő C520 firmware frissítést el lehet-e végezni, vagy a békesség kedvéért állítsak vissza mindent és csak azután vágjak bele?
A stopwordot mindenféleképpen kártyára kell rakni. A többi mehet a kütyüre, csak ezt a memória határozza meg. Az 520-nak csak 1 GB a memóriája, a 720-nak viszont 2 GB. Itt minden ráfér a kütyüre, az 520-nál viszont van, ami csak a kártyára fér rá.
Az R40-es frissítést csináld meg, de a térképek frissítését azt ne. Azt javaslom, hogy az eredeti data.zip legyen rajta amikor frissited. A törés is maradhat, de előtte csinálj egy resetet.
Az lenne a kérdésem, hogy mit kell a kártyára másolni,hogy lássa a kütyü,
mert jelenleg az előzőek alapján a következő szerkezetben:/Mio/Miomap/Maps-ban nem látja a térképeket. A miomap minden "alkatrésze "kell, vagy csak a maps a térképekkel.
a tts nem használatos csak játszami jó ez bemondja a következő utca nevét, de sajna érthetetlen mivel angolul mundja be a magyar neveket
audiorisk, HU_F, HU_M a risk skinhez hangbemondások a kamerákhoz, csak a risk-el müködik , a miomap konyvtárban létre kell hozni egy skin nevü könyvtárt és oda az egyiket, csak az egyiket berakni
v_hun különbözö magyar navi hangok a miomap/ voice könyvtárba kell bemásolni
Kérdésem, hogy az R40 filekkel gond nélkül felülirathatom az R39-et vagy le kell vennem addig a frissitett térképeket és hangokat.?A törést utánna ujra fel kell tenni? Ha az egész menetet leirnád itt, vagy ha hosszú privátba elküldhetnéd.
Na, én ezért nem használom a Riks skint, mert marhára zavar, hogy speedcam után eltűnik a sebességhatár jelző. A fórumukon végre megjegyezte ezt valaki, de Riks még nem reagált rá, ha jól láttam. Meg gyengébb angol tudásom is korlátoz benne. :-)
Na, mivel megoldottad, azért leírom, hogy én hogy csináltam.
Egyszerűen iGO néven bemásoltam a kütyübe, beraktam a magyar térképeket és hangot, majd a bevált Mio-s sys.txt-t bemásoltam és ment úgy is. A port-nál így maradt a Mio-s baud, viszont azért bemásoltam még a protocol=nmea sort. Jó is volt a gps. Majd kipróbálom a phi skinnel is, bár szerintem akkor meg semmi különbség nincs a kettő között. Vagy mégis???
Én a C720-on 39-ről 40-re csináltam meg a frissítést. Szerintem érdemes.Én pl. mindent a gépre rakok, így azt vettem észre, hogy nem lassul. Több kártyát kipróbáltam és mindegyik lassította a navigációt.Engem idegesít ha a városban nem az én sebességemnek megfelelően mutatja az utat. Most már velem együtt forgul a navi is.
(C720) (Ezt csak azért írom előre, mert sokan nem tudjuk, ki miről beszél. Erre jó példa volt a hangok bemásolása, mivel a C720-ba tömörítve kell betenni a voice könyvtárba, a C520-nál meg nem)
Sziasztok.
A térképen körülnéztem a környező vasúti átjárókból nem volt benne mind, így azokat pótoltam, és ezután kipróbáltam, és jól műkösik az előrejelzés is.
A színek közül nekem a "Jove" azért tetszik nagyon, mert megkülönbözteti a fizetős- és nemfizetős utakat is. Ezt azért nem árt tudni, mert vannak olyan várost-elkerülő szakaszok, amiért nem kell fizetni, és hamarabb átjutunk a városon, vagy elkerülhetjük.
Sajnos a kamera jelzés után elmegy az engedélyezett sebesség kijelzése is, és a km-óra is úgy mutatja, hogy mehetünk (zöld). Ez csak addig mutat fars jelzést, amíg Moha Bá meg nem szólal, mert utána visszaáll a normális állapot. Ha erre valaki tudna megoldást jó lenne.
A HU_F és HU_M.zippekkel kapcsolatban lentebb irtam nikolának. Ha elolvastad volna ott volt a válasz. Annyival egészitem itt ki, hogy a MioMap/MioMap-on belül létre kell hozni egy SKIN könytárat és abba kell betenni őket zippelten.Egy ujrainditás azért nem árt. A többire vonatkozóan kérdezd meg a va-tibort.