Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
A Kluivert nem igazán érezte jól magát Milánóban.
Én inkább azt mondanám Batistuta vagy Henry
Cassano remélem nem megy máshova csak hozzánk, mert a Bierhoff kissé már az agyamra megy, Örülnék a "bírójelölt" Ronaldinho-nak is
Szerintem nagyon jó lenne, ha Sevcsenko mellé idehoznának egy másik ugyanolyan volumenű csatárt. Akkor aztán reszkessen mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Garciat a nyáron vettük meg!Középpályás!Csak mivel ő is Eu-n kivüli,ezért problémák voltak a szerepeltetésével.Emlékeztek még az olasz kupában:Milan-Inter 5-0!!!Nagyon tuti volt.
"Internek nincsenkapusa, csatárjai nullák..." irta valaki
Ahhoz képest, hogy Frey eddig a legjobb kapus (a pontozások alapján) a Serie-A-ben ez meggondolatlan kijelentésnek tűnik.
Csatárok? Hát eddig nem negyon ment nekik az igaz, de Vasárnap talán jóbb napjuk lesz. Na de nem is pofátlankodok itt hosszasan. A legfontosabb szerintem, hogy izgalmas meccset nézhessünk a TV-ben. Egy Milánói Derby-nek nincs párja. Ez nem vitás.
Nem voltam másnapos,a modememmel is minden rendben cak nem voltam itthon.
Elnézést de a táblázatot még mindig nem csináltam meg.
A tippelést nem hagyhatom ki,főleg most!!!
mnost olvastam a sat1 teletexten, hogy megint kinéztünk egy 18 éves titánt, a baj csak az, hogy a Roma meg a juve is, így most cirka 70 m márkát kér a Bari.
szegény Prince nagyon másnapos lehet vagy nincs modeme, esetleg tippelhetnénk helyette is, nem?
Így utólag kívnok Boldog és (Milan)sikerekben gazdag Új évet mindenkinek.
Én örülnék a dél- amerikai különitménynek.
Szerintem nyugodtan nyugdíjazni lehetne Olit,baromira lassú és körülményes.
Milan- Inter 3-2
Szerintem mind a hárman nagyon ott vannak a szeren, ráadásul rájuk nagy szükség van most.
Boldog új évet minden Topiclakónak!!!!!!!!!!!!!!
Forza Milan&Azzuri!!!