Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Egyenlőre még sajnos csak ott tart, hogy az orvosok, gyógytornászok, mindig 1 hónapra tervezik meg a tehendőket. Vagyis ilyen hosszútávú előrejelzést nem lehet tenni.
Viszont az 1 hónapos dolgok eddig 100%-ban sikeresek voltak. Tehát ha lassan is halad előre.
De állítólag ebben a sezonban már nem fog játszani. Bár olyan hírek is vannak, hogy az utolsó otthoni Inter meccsen (gondolom a közönség miatt) csereként már be lehet vetni majd őt teljes biztonsággal.
Sev összehasonlíthatatlanul nagyobb csatár lesz, mint ami ma Batistuta. Bati meg Owen meg a többiek csak ebben a gyenge felhozatalban lehetnek megasztárok.
Van Basten óta talán csak Romárió volt igazán nagy. (és talán Ronaldú is az lehetett volna)
Bierhoff gólt fog lőni az Internek, meglátjátok. (már ha játszik)
Igen azt én is sajnálom hogy Batistuta már Romában fejezi be a pályafutását(bár Figo óta semmit sem lehet tudni)mert egy Sheva-Batigol csatárduó egyszerűen megállíthatatlan lenne!
Elismerem Ronaldinho is ász lenne, de Bierhoffal má' tele van a tököm.
A Kluivert nem igazán érezte jól magát Milánóban.
Én inkább azt mondanám Batistuta vagy Henry
Cassano remélem nem megy máshova csak hozzánk, mert a Bierhoff kissé már az agyamra megy, Örülnék a "bírójelölt" Ronaldinho-nak is
Szerintem nagyon jó lenne, ha Sevcsenko mellé idehoznának egy másik ugyanolyan volumenű csatárt. Akkor aztán reszkessen mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Garciat a nyáron vettük meg!Középpályás!Csak mivel ő is Eu-n kivüli,ezért problémák voltak a szerepeltetésével.Emlékeztek még az olasz kupában:Milan-Inter 5-0!!!Nagyon tuti volt.
"Internek nincsenkapusa, csatárjai nullák..." irta valaki
Ahhoz képest, hogy Frey eddig a legjobb kapus (a pontozások alapján) a Serie-A-ben ez meggondolatlan kijelentésnek tűnik.
Csatárok? Hát eddig nem negyon ment nekik az igaz, de Vasárnap talán jóbb napjuk lesz. Na de nem is pofátlankodok itt hosszasan. A legfontosabb szerintem, hogy izgalmas meccset nézhessünk a TV-ben. Egy Milánói Derby-nek nincs párja. Ez nem vitás.
Nem voltam másnapos,a modememmel is minden rendben cak nem voltam itthon.
Elnézést de a táblázatot még mindig nem csináltam meg.
A tippelést nem hagyhatom ki,főleg most!!!
mnost olvastam a sat1 teletexten, hogy megint kinéztünk egy 18 éves titánt, a baj csak az, hogy a Roma meg a juve is, így most cirka 70 m márkát kér a Bari.
szegény Prince nagyon másnapos lehet vagy nincs modeme, esetleg tippelhetnénk helyette is, nem?
Így utólag kívnok Boldog és (Milan)sikerekben gazdag Új évet mindenkinek.
Én örülnék a dél- amerikai különitménynek.
Szerintem nyugodtan nyugdíjazni lehetne Olit,baromira lassú és körülményes.
Milan- Inter 3-2