Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Igaz,hogy a fociban nincs "ha",de ha az elején bemegy az a felsőkapufa ki tudja,hogy alakult volna a meccs?
Máskép nézett volna ki a dolog,hogy ha nem mi futunk az eredmény után kétszer is....
Felvetettem a meccset, és most néztem meg.Hát mit ne mondjak nagyon le vagyok sújtva.Azt hittem ezt a meccset végre simán hozzuk, erre meg még mákunk volt hogy nem kaptunk ki.
Ma meg tudjuk verni a Milan-t. Ehhez azonban kell még gólt lőni. Vieri kihagyott 3 100%-os helyzetet. Recoba 1-et bevarrt volna Abbiatinak az tuti ezek közül. Ő fürgébb, Vieri meg mint egy lomha tehén. A másik oldalon csodálkozom milyen jó Bierhoff...
Vége az első 45 percnek,a bíró 2 percet hosszabbított még a narancsos balhé miatt.
Összegzés:jól kezdtük a mérkőzést de az első helyzetét jól használta ki az Inter,ezek után kezdett kiegyenlítődni a mérkőzés főleg a középpályán ment a játék,de a félidő vége felé egyértelműen az Inter volt a veszélyesebb ezt sajnos el kell ismerni.