Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Helyes, csak írjon alá a Fiorentinához. Ide nem kell, ekkora szégyen nem lehet. Szerintem Zac-kal hosszabítani fognak, bár ez nagyban függ majd az évközi helyezkedésünktől a tabellán, no meg a Bl-ben
Az egész edzőkérdésnek annyi valóság alapja van,hogy állítólag Zac év végéig marad és időben elkezdik keresni az utódját.
Bár nem értem minek ezzel most előjönni,kinek jó ez?
Ráadásul pont Fatih,hogy került pont ő a képbe nem értem.
A hétvége után meg amúgyis elmegy a kedve a Milan-tól miután elintézzük a csapatát.
Megnéztem a leveleimet és a Milan-éknál lévő autómata már küldte is a választ:köszönik a kérdést(mert kérdést vártak,de a kérdés mellé egy beolvasást is kaptak)Oliver nevében és remélik én leszek a szerencsések egyike akinek a kérdésére válasszol az oldalon/interjúban(?).
Ezt valószínüleg nem kaptam volna ha valaki elolvasta volna a mail-t az autómata válasza előtt.
Van egy olyan érzésem,hogy nem az én levelemre,kérdésemre fog a kedvesdrágaaranyos Olivér reagálni.:)
Players Teams Goals
1 A. Shevchenko Milan 11
2 G. Batistuta Roma 10
3 E. Chiesa Fiorentina 7
4 C. Lucarelli Lecce 7
5 R. Sosa Udinese 7
6 E. Bonazzoli Verona 6
7 D. Hubner Brescia 6
8 F. Totti Roma 6
9 D. Trezeguet Juventus 6
10 N. Amoruso Napoli 5
Riquelméről, és Ronaldinhóról már eddig is szó volt, viszont nem hiszem,hogy Zacot leváltanák.
Bierhoffról azt mondtam, hogy akkor vonom vissza a kijelentéseimet, hogyha gólt rúg és nyerünk.Hogyha sípol a bíró Di Biagio góljánál, akkor minden el lenne felejtve, de így:)
Most ez egy kicsit önző lesz, de török embert a Milan-hoz soha nem merjenek vinni. Bár szerintem az egésznek annyi alapja mint az, hogy engem megkeresett a Milan Zac helyett.viszont akkor vinném az Illés Bécit:)))))))
Bocs, nem írtam jó ideje.
Egy jó tanács mindenkinek: nem csak a pletykák hazudnak, hanem az is, amit az újságok írnak vagy a játékosok nyilatkoznak. Újságokban olvastam márm, hogy pl. Cris a Barcába jön, erre még most tárgyalnak róla.
És akkor Figóról nem is szóltam. :((
Azóta ott van a szekrényemben a nyáron apám által vásárolt Barca Figo-hetes mez. :((
Fatih Terim? Nem hiszem. Annyira nem vált be az Internél.
Állás? Következő meccs? Az argentinokért pedig (ugye Riquelme is az) harcol a fél világ. Minedenki meg akarja szerezni Aimart, Saviolát, Riqulmet, Palermót... És akkor még nem szóltam Ronaldinhoról. Nem lepődnék meg, ha a következő napokban hírbe hoznák őket a Milannal vagy bármelyik nagy európai sztárklubbal.
Igaz,hogy a fociban nincs "ha",de ha az elején bemegy az a felsőkapufa ki tudja,hogy alakult volna a meccs?
Máskép nézett volna ki a dolog,hogy ha nem mi futunk az eredmény után kétszer is....
Felvetettem a meccset, és most néztem meg.Hát mit ne mondjak nagyon le vagyok sújtva.Azt hittem ezt a meccset végre simán hozzuk, erre meg még mákunk volt hogy nem kaptunk ki.