Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Nem hiszem el!
Ezt még meg kell emésztenem és sajnos hétfőn még meg is nézem a meccset, majd akkor nyilatkozom a játékról, bár az eredmény mindennél jobban beszél.Sajnos
Szünetben 1-0, Bierhoff 30 centiről is képtelen volt betalálni.
Bocs hogy visstatérek a múlt heti gólra, de ha a di Biago nem kérte a sorfal kimérését, akkor a bíró nem küldhette volna el az Ambrosinit a labda elől.
Forza Milan!! Fordítunk!!!
Most néztem meg Di Biagio gólját!Hát...nagyon sportszerűtlen volt,azegyszer biztos!!
A Barca állitólag bejelentkezett SEVCSENKO-ért!!!Serra Ferrer mindenképpen szeretné megszerezni Sev-et!Ha ez igaz és Sev elmegy...Hú,abba rossz belegondolni.A megnyugtató az,hogy 5 éves a kontratusa a csapattal.
hmm..ez azt jelenti, hogy akkor is pontot kaptál volna, ha mondjuk az Inter 5-2-re lever minket?
Ez elég hülye pontozás,de most már ne pontozzunk máshogy, ha már vezetek.
Mostanában milyen sokan vagyunk ebben a topicban, Ez annak a jele, hogy jó úton vagyunk, hogy visszakerüljünk a minket megillető pozícióba. (Mint Európa első csapata.)
Hiba van a kréta körül...
Már megbocsáss, Tom, de hogy van az, hogy ezelőtt is egy ponttal mentem, most meg csak én találtam el az Inter meccsen, hogy iksz lesz, ehhez képest maradt egy pont az előnyöm.